פורסם 2009 ביוני 1816 שנים זה בסדר, גם ככה אף אחד מאותם "פראיירים" לא יוכל באמת ליישב את הקרקע שרכש ב Lifetime שלו.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים זה בסדר' date=' גם ככה אף אחד מאותם "פראיירים" לא יוכל באמת ליישב את הקרקע שרכש ב Lifetime שלו.[/quote']תא המתכוון Lifelesstime
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים שאלה שתמיד עניינה אותי ?למה בכוכב שרוצים למצוא עליו חיים חייב שיהיו בו מים ?לא יכול להיות שיש מינים וגזעים אחרים שחיים בכוכבים אחרים שלא מתקיימים על מים ?כי המטרה היא ליישב את הכוכבים האלה באנשים.. ולא רק למצוא אם יש שם צורות חיים אחרים.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים כי המטרה היא ליישב את הכוכבים האלה באנשים.. ולא רק למצוא אם יש שם צורות חיים אחרים.כן אבל שאלתי בכלליות, כי לפי מה שהבנתי כשמחפשים חיים על כוכבים מרוחקים מחפשים עדויות למים
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים כל האחרות חיות על מים.איך אתה יודע,פגשת ושאלת אותן?זה שלא מצאו אותן לא מהווה הוכחה לחוסר קיומן(שזו ההנחה הזמנית).
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אבל מסבירים לך שהירח נשאר פה!$!#$ מה לא ברור?! מה בכדור הארץ לא נפלו פצצות גרעיניות\מימן? כולה יעשו על פניו פיצוץ וזהו ישאר מכתש זה הכל.. כמו כל הכוכבי שביט\אסטרואידים שהפציצו אותו במשך אלפיי שנה' date=' זה לא שיהיה מכתש ענק על כל פניו של הירח!יעשו כולה פיצוץ מספיק חזק שיראו אם יש שם שרידיי מים אני גם לא חושב שיש לנו היום את המסוגלות לפוצץ באמת את הירח... וגם אם כן למה שנאסא תעשה את זה? [/quote'] הגבתי לזה שמעליי שאמר "מגניב רצח " הבנתי שלא הולכים לפוצץ כלום .
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים חחח... למה?... נשמע באמת מחורטט... למה הם לא יכולים פשוט לחפור? או לקדוח?... חייבים לפוצץ?!הכל עיניין של כסף..
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים לא יודע מה עם השאר, אבל אני גם כן הבנתי את זה כמוכם... אבל בכל זאת, לא מבין את ההיגיון שבדבר...עריכה: מה שבטוח הוא שאם הם באמת יפציצו אותו, זה יהיה מגניב רצחחח!כן כן.או שלא קראת בכלל את הכתבה או שיכולת ההבנה שלך שואפת ל-0.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים שתי השורות המאוד מפגרות האלו היו שוות את ההקפצה של תר'ד מלפני עשרה ימים?... מסכן שלי.... :-*
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים שתי השורות המאוד מפגרות האלו היו שוות את ההקפצה של תר'ד מלפני עשרה ימים?... מסכן שלי.... :-*סייג לחוכמה - שתיקה.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים ביום של הפיצוץ תיקחו מטריות אולי יהיה לכם הזדמנות להראות לנכדים שלכם "חתיכה מהירח"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.