פורסם 2009 ביוני 1816 שנים תמיד חשבתי שצריך להיפטר מהסלע המחורבן הזה שתקוע בשמיים ברגע שתהיה לנו אפשרות.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים חחח... למה?... נשמע באמת מחורטט... למה הם לא יכולים פשוט לחפור? או לקדוח?... חייבים לפוצץ?!
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים הם לא מתכוונים "לפוצץ את הירח" אלא בסה"כ ליצור פיצוץ קטן יחסית בירח. יחי ההבדל הקטן
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים לא יודע מה עם השאר, אבל אני גם כן הבנתי את זה כמוכם... אבל בכל זאת, לא מבין את ההיגיון שבדבר...עריכה: מה שבטוח הוא שאם הם באמת יפציצו אותו, זה יהיה מגניב רצחחח!
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אבל מסבירים לך שהירח נשאר פה!$!#$ מה לא ברור?! מה בכדור הארץ לא נפלו פצצות גרעיניות\מימן? כולה יעשו על פניו פיצוץ וזהו ישאר מכתש זה הכל.. כמו כל הכוכבי שביט\אסטרואידים שהפציצו אותו במשך אלפיי שנה, זה לא שיהיה מכתש ענק על כל פניו של הירח!יעשו כולה פיצוץ מספיק חזק שיראו אם יש שם שרידיי מים אני גם לא חושב שיש לנו היום את המסוגלות לפוצץ באמת את הירח... וגם אם כן למה שנאסא תעשה את זה?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים שאלה שתמיד עניינה אותי ?למה בכוכב שרוצים למצוא עליו חיים חייב שיהיו בו מים ?לא יכול להיות שיש מינים וגזעים אחרים שחיים בכוכבים אחרים שלא מתקיימים על מים ?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים חוץ מכל צורות החיים שניזונות מאבק ואבנים (מה שכן נמצא על הירח) כל האחרות חיות על מים.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים ב 2019 ובמידה ולא יקדימו את האמריקאים לירח, תוכנית אוריון 15 אמורה להקים סוג ראשוני של "מוצב" על הירח ולהוות את התוכנית הראשונה בה אדם שב להלך על הירח מאז 1972, עם סיום תוכנית "אפולו" (17).הצלחת ה"ניסוי" הזה תשנה לטובה כמה עניינים בתוכנית, ככל הנראה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.