פורסם 2009 ביוני 716 שנים אז לא קיבלתי עט ספייר ולא קייס והכבל של הUSB קצר לגמריי בניגוד למה שאמור ליהיות...פתחו את הקופסא מולי והיא אכן חדשה רק מינימלסטית..נגמר להם המלאי ואז לאחר כמה ימים קראו לי לבוא מהר לקחת כי הם נגמרים..ועל הקופסא(רגילה לגמריי כמו בוידיאויים ביוטיוב של ה "UNboxing") היה סטיקר סוגר של יורוקום..אולי זה קשור?בקיצור למה האריזה שלי כל כך מנימליסטית?אני צריך את הקייס וUSB ארוך יותר :-\
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מה אמור להיות? גם אני קניתי לפני כמה ימיםאצלי יש:כבל usb קצר - איזה 10 סנטימטרספרים ודיסקים - לא מענייןחוט עם "מפרט"מעמד לטלפוןמטען וסוללה כמובןכבל RCA לחבר לטלוויזיהאוזניות + השלט שלהםונתנו לי בנפרד מטען לאוטו מתנה..עט יש רק אחת בתוך המכשירוכרטיס זכרון 8gbחסר פה משהו או שזה המלא?
פורסם 2009 ביוני 716 שנים http://symbianworld.org/1083-nokia-5800-xpressmusic-unboxing-and-first-hands-on/באמת אורנג' לא מביאים נרתיק, עט חלופי וUSB נורמלי.. אבל האריזה זהה אז זה לא נראה קומבינה של אורנג'.. אולי כל החדשים ככה? ואני לא יודע בדיוק אבל המכשיר עצמו עלה 1100 בערך ויש תשלום קבוע עם החזר
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר אני מכיר מישו שגם הביא מאורנג' בעסקה דומה לשלי וקיבל קייס וUSB נורמלי ועט ספייר בקיצור כמו שצריך ליהיות[br]פורסם בתאריך: 7.06.2009 בשעה 20:02:39 וגם למרות שאני עכשיו ישלם 20 שקל בחודש לאינטרנט 3G הוא לא נותן לי כאילו אין לי תשירות
פורסם 2009 ביוני 716 שנים לי האינטרנט עולה 7 שקל לי לקח איזה יום עד שהאינטרנט התחיל לעבוד - קנית היום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.