עבור לתוכן

ייעוץ לגבי שדרוג מכשיר

Featured Replies

פורסם

למרות שלא התכוונתי לעשות זאת, שדרגתי את המכשיר שלי. היה לי נוקיה 6288 והייתי מרוצה ממנו, הוא ענה על הדרישות שלי מטלפון סלולרי - התפעול שלו קל ונוח, הוא לא עשה לי בעיות משום סוג והוא נגן מוסיקה סביר ביותר. לא הייתי צריך יותר מזה עד שבסלקום הציעו לי לשדרג במבצע החדש שלהם ולא לשלם על המכשיר החדש בשנה הראשונה, אז הלכתי על זה...

רכשתי מכשיר נוקיה 6600 סלייד.

אני לא מפונק מידי כשזה מגיע לטלפונים סלולריים, אבל במכשיר הזה נתקלתי בכמה בעיות שהרגיזו אותי והביאו אותי להחלטה שאני מחזיר אותו (איזה מזל שהזמנתי אותו מהאינטרנט וזכיתי ל-14 ימי ניסיון...). אם תרצו אני אפרט את הבעיות שלו, אבל הן לא קשורות לשאלה ולכן אני לא אכניס אותן לכאן...

אז עכשיו אני מחזיר אותו ואני יכול או לבחור מכשיר אחר מבין אלה המשתתפים במבצע, או לחזור ל-6288 האהוב והטוב שלי.

המכשירים שעליהם שמתי עין (שהם גם בתקציב שלי וגם משתתפים במבצע) הם:

- נוקיה E-63

- סוני אריקסון W705

- סוני אריקסון W595

(כן, זה לא מקרי שאין כאן מכשירים של חברות אחרות. על מוטורולה סמסונג ויתר החברות אין מה לדבר איתי בכלל...)

הדרישות שלי מהמכשיר הן:

- שיהיה טלפון טוב (אם זה לא היה ברור...)

- שהוא יהיה קל לתפעול (למרות שאני יודע שכל אחד מהמכשירים האלה ידרוש ממני זמן לסתגלות כי מדובר במערכות הפעלה וממשק שונים מאלה שאני רגיל להם כיום).

- שיהיה לו נגן מוסיקה מוצלח עד מוצלח מאוד ונוח לשימוש, וזאת מאחר והטלפון שלי משמש אותי כנגן לא פחות משהוא משמש אותי כטלפון.

- שיהיה לו דפדפן סביר ויכולות גלישה טובות כי גם זו אפליקציה שאני עושה בה שימוש נרחב.

ובכלל, אשמח לקבל את התרשמותכם מכל אחד משלושת המכשירים.

תודה מראש וחג שמח! ;D

פורסם

ה-63 גדול אבל מבחינת גלישה כנראה יציע את החוויה הטובה ביותר, ה-595 מוכוון מוזיקה יותר ולדעתי עם ממשק עדיף לאחר התרגלות קצרה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים