עבור לתוכן

התחדשתי בנייד ראשון שלי שהוא גם TABLET צריך כמה טיפים מהמומחים.

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם!

אז ככה התחדשתי בHP Pavilion tx2520e j (הזמנתי ומחר הוא מגיע :jump:) וזה המחשב הנייד הראשון שלי ויש לי כמה שאלות.

א. איזו מערכת הפעלה עדיפה?

הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM 32BIT ויש גם ULTIMATE 64\32 וגם SEVEN 64/32 ראיתי אותו עובד יפה עם 7 אבל הבנתי שיש כמה עידכונים שדופקים את העט ואני מתכוון להשתמש בו 95% במצב TABLET. ובכלל מבחינת ביצועים של המערכת וצריכת חשמל ויתרונות מול חסרונות באופן כללי.

ב.אילו תוכנות לפי דעתכם הם MUST לנייד בכלל ולTABLET בפרט.

ג. כל טיפ אפשרי על מנת להנות מהמחשב ולהוציא ממנו את המקסימום.

תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב. :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לי את הנייד הזה והתוכנה היחידה שהיא באמת MUST בשבילי היא Onenote.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע ;D תודה על התגובה. חברה יש עוד המלצות. משהו בנוגע למערכת הפעלה? דברו אלי שועלי ניידים שכמוכם!!!

פורסם
  • מחבר

הוא הגיע!!! אני מאוהב!!! חברים זה מחשב מדהים!!! הוא חם ממש והמסך ממש מבריק אז אני עדיין מתרגל אבל חוץ מזה :jump: :jump: :jump::xyxthumbs: :xyxthumbs:

אני מתרגש עכשיו ולא כל כך אובייקטיבי אבל אם יהיו לכם שאלות תשאלו חופשי.

אגב כבר הרבה זמן אני רואה שהמון אנשים מתלוננים על חנויוצ כמו IVORY ןKSP אז למי שרוצה חנות טובה ומחירים הוגנים מוזמן לבקר ב http://www.vecom.co.il/

יום חמישי הזמנתי את המחשב והיום הוא כבר אצלי :) והשירות ממש טוב!!! :yelclap: :yelclap:

פורסם

אתה מאוהב בו בגלל שהוא חם ממש? רוב האנשים מעדיפים שהמחשב שלהם לא יהייה לוהט.

פורסם

תתחדש, מאחלת לכם יחסים טובים וחמימים :)

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני כותב ממנו :):yelclap: לא אחי חום זה לא טוב אבל זה לא פריע לי להזיל עליו ריר :)

עוד כמה דקות אני מסיים לצרוב את הRECOVERY ואז אני מפרמט לWINDOWS 7.

מה אתם ממליצים 64 או 32 BIT?

וקצת שיחקתי איתו אז הכתיבה בעט זה פשות מדהים!!!

זו תחילתה של ידידות מופלע :)

[br]פורסם בתאריך: 17.05.2009 בשעה 18:41:22

טוב בסוף החלתתי ללכת על WINDOWS 7 64BIT אם יהיו לכם שאלות על ביצואים או בגים תרגישו חופשי כי בימים הקרובים אני הולך לחרוש עליו. תודה לכל המגיבים ולכל מי שהתעניין ושיהיה לכולנו המשך יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים