פורסם 2009 ביוני 716 שנים צריך לבחון את העובדות לגבי היעילות הכלכלית של הפרוייקט הזה.יכול מאוד להיות שעדיף לתרום כמה עשרות דולרים בשנה, שיחד עם כמה מיליונים אחרים שיעשו כמוך יכניסו מספיק כסף כדי לקנות/לבנות מחשב-על בעל מעבדים מאוד חזקים שמנצלים חשמל הכי טוב שאפשר...ולהרים את הפרוייקט במקום בו החשמל מאוד זול או ניתן לייצור עצמי זול.פרוייקט כזה כמובן גם יקבל עידוד ממשלתי והנחה בתשלומי החשמל, מה שאנשים בודדים לא יקבלו מחברת החשמל המקומית שלהם...
פורסם 2009 ביוני 816 שנים צריך לבחון את העובדות לגבי היעילות הכלכלית של הפרוייקט הזה.יכול מאוד להיות שעדיף לתרום כמה עשרות דולרים בשנה, שיחד עם כמה מיליונים אחרים שיעשו כמוך יכניסו מספיק כסף כדי לקנות/לבנות מחשב-על בעל מעבדים מאוד חזקים שמנצלים חשמל הכי טוב שאפשר...ולהרים את הפרוייקט במקום בו החשמל מאוד זול או ניתן לייצור עצמי זול.פרוייקט כזה כמובן גם יקבל עידוד ממשלתי והנחה בתשלומי החשמל, מה שאנשים בודדים לא יקבלו מחברת החשמל המקומית שלהם...אתה מודע לכך שהעלות לכל אדם עבור פרוייקט כזה היא אפסית, לעומת אם יבקשו תרומות - הרבה אנשים מוכנים לתרום "בחינם", ויש מיעוט שמוכן לתרום כסף -אם זה בעייה של אי אמון באינטרנט, קמצנות, פחד מרמאות וכו'.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים התוכנה עושה לי בעיות http://i43.tinypic.com/bbw9x.png למשהו יש רעיון מה מו מי הלו? קצת עזרה.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר באתי לראות מה אתה מוסיף לקבוצה ואז עלתה אצלי השאלה האם המפרט שלך מעודכן
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים באתי לראות מה אתה מוסיף לקבוצה ואז עלתה אצלי השאלה האם המפרט שלך מעודכן אמ..השתדרגתי לא מזמן ב: E5200 OCZ Vendetta CPU Cooler DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 Antec Three Hundred SeaSonic 550W SS-550HT G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 260GTX gainward golden simple חוץ מזה גם אם זה היה מפרט הישן, עדיף משהו מאשר כלום. אגב, יש אפשרות לנצל גם את הכרטיס מסך שלי באחד הפרויקטים?
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר האמת שרק המעבד שלך קשור לפה. WCG עדיין לא מנצל את ה-GPU. עם זאת, קליינט תומך GPU יוצג בעתיד.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים אל תעשו את זה לעצמכם עם GPU - כבר עכשיו הקירור של הצ'יפסט שלי (Cooler Master Blue Ice Pro אקטיבי) עולה בסל"דים כשתוכנה עובדת, והקירור של הכרטיס מסך הרבה יותר רועש. אני מעדיף להשאר עם CPU בלבד, איפה שיש לפחות שתי ליבות ולכל אחת מהן יש באמת כוח.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מה משמעות הניקוד פה?לבנתיים לא הפעלתי את זה הרבה אבל זה סיים 13 פרוייקטים והניב משהו כמו 7018 נקודות, מה זה אומר?עריכה:ואוו אלכס 2 מליון?? מה עשית השארת את המחשב דולק שלוש שנים??
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר אלו לדוגמה 12 המחשבים הרשומים תחתיי כיום (מה שמופיע ב REGISTERED DEVICES זה כל פעם שהתקנתי את התוכנה סתם בלי קשר למחשבים) : שיניתי כמעט בכל מחשב את שמו כדי שהמעבד שלו ייכלל בו. כך, כשאני רושם מחשב חדש תחת שמי, אני בקלות רואה ברשימה איזה מעבד יש בכל מחשב.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים אה סורי חשבתי שהשם שלך מ ופיע ליד ה 2 מליון אבל עדיין 800 אלף נקודות...למה זה תורם בדיוק? כל הקטע הזה של הניקוד? הרי בסופו של דבר המטרה היא לעזור לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.