עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

צריך לבחון את העובדות לגבי היעילות הכלכלית של הפרוייקט הזה.

יכול מאוד להיות שעדיף לתרום כמה עשרות דולרים בשנה, שיחד עם כמה מיליונים אחרים שיעשו כמוך יכניסו מספיק כסף כדי לקנות/לבנות מחשב-על בעל מעבדים מאוד חזקים שמנצלים חשמל הכי טוב שאפשר...ולהרים את הפרוייקט במקום בו החשמל מאוד זול או ניתן לייצור עצמי זול.

פרוייקט כזה כמובן גם יקבל עידוד ממשלתי והנחה בתשלומי החשמל, מה שאנשים בודדים לא יקבלו מחברת החשמל המקומית שלהם...

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך לבחון את העובדות לגבי היעילות הכלכלית של הפרוייקט הזה.

יכול מאוד להיות שעדיף לתרום כמה עשרות דולרים בשנה, שיחד עם כמה מיליונים אחרים שיעשו כמוך יכניסו מספיק כסף כדי לקנות/לבנות מחשב-על בעל מעבדים מאוד חזקים שמנצלים חשמל הכי טוב שאפשר...ולהרים את הפרוייקט במקום בו החשמל מאוד זול או ניתן לייצור עצמי זול.

פרוייקט כזה כמובן גם יקבל עידוד ממשלתי והנחה בתשלומי החשמל, מה שאנשים בודדים לא יקבלו מחברת החשמל המקומית שלהם...

אתה מודע לכך שהעלות לכל אדם עבור פרוייקט כזה היא אפסית, לעומת אם יבקשו תרומות - הרבה אנשים מוכנים לתרום "בחינם", ויש מיעוט שמוכן לתרום כסף -

אם זה בעייה של אי אמון באינטרנט, קמצנות, פחד מרמאות וכו'.

פורסם

התוכנה עושה לי בעיות :screwy:

http://i43.tinypic.com/bbw9x.png

למשהו יש רעיון מה מו מי

הלו? קצת עזרה.

פורסם
  • מחבר

האם גם לאחר Restart זה קורה ?

פורסם

האם גם לאחר Restart זה קורה ?

התקנתי מחדש וזה הסתדר.

תודה

פורסם
  • מחבר

באתי לראות מה אתה מוסיף לקבוצה ואז עלתה אצלי השאלה האם המפרט שלך מעודכן :)

פורסם

באתי לראות מה אתה מוסיף לקבוצה ואז עלתה אצלי השאלה האם המפרט שלך מעודכן :)

אמ..השתדרגתי לא מזמן ב:

E5200

OCZ Vendetta CPU Cooler

DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775

Antec Three Hundred

SeaSonic 550W SS-550HT

G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12

260GTX gainward golden simple

חוץ מזה גם אם זה היה מפרט הישן, עדיף משהו מאשר כלום.

אגב, יש אפשרות לנצל גם את הכרטיס מסך שלי באחד הפרויקטים?

פורסם
  • מחבר

האמת שרק המעבד שלך קשור לפה. WCG עדיין לא מנצל את ה-GPU. עם זאת, קליינט תומך GPU יוצג בעתיד.

פורסם

אל תעשו את זה לעצמכם עם GPU - כבר עכשיו הקירור של הצ'יפסט שלי (Cooler Master Blue Ice Pro אקטיבי) עולה בסל"דים כשתוכנה עובדת, והקירור של הכרטיס מסך הרבה יותר רועש. אני מעדיף להשאר עם CPU בלבד, איפה שיש לפחות שתי ליבות ולכל אחת מהן יש באמת כוח.

פורסם

מה משמעות הניקוד פה?

לבנתיים לא הפעלתי את זה הרבה אבל זה סיים 13 פרוייקטים והניב משהו כמו 7018 נקודות, מה זה אומר?

עריכה:

ואוו אלכס 2 מליון?? מה עשית השארת את המחשב דולק שלוש שנים??

פורסם

הבנאדם צרף קרוב ל 60 מכונות תחת האקאונט שלו.

פורסם
  • מחבר

אלו לדוגמה 12 המחשבים הרשומים תחתיי כיום (מה שמופיע ב REGISTERED DEVICES זה כל פעם שהתקנתי את התוכנה סתם בלי קשר למחשבים) :

שיניתי כמעט בכל מחשב את שמו כדי שהמעבד שלו ייכלל בו. כך, כשאני רושם מחשב חדש תחת שמי, אני בקלות רואה ברשימה איזה מעבד יש בכל מחשב.

20qhvfc.jpg

פורסם

אה סורי חשבתי שהשם שלך מ ופיע ליד ה 2 מליון :P

אבל עדיין 800 אלף נקודות...למה זה תורם בדיוק? כל הקטע הזה של הניקוד? הרי בסופו של דבר המטרה היא לעזור לא?

פורסם

זה גורם להמרצת ועידוד המשתתפים. יצר התחרותיות גורם לאנשים להשקיע יותר.

פורסם

Omg חברים רק רציתי להגיד שאנחנו כבר 201 איש שזה מדהים ,כל הכבוד תמשיכו כך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים