עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

אוי נו זה ריב מפגר קצת לא???

הרי מה זה משנה למי שזה נוח אם זה שיתנדב אם לא אז לא..

דרך אגב המעבד שלי לוקח במקסימום 65W ..!!! זה כלום....

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=33910

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם שאלה,

מה ההבדל בין התוכנה שBoinc נותנת לבין התוכנה שWCG נותנת?

שימו לב להבדלי הגרסאות.

עיינתי גם בלוג שינויים באתר של boinc, אבל למה WCG מספקת גרסה ישנה יותר?

פורסם
  • מחבר

אוי נו זה ריב מפגר קצת לא???

הרי מה זה משנה למי שזה נוח אם זה שיתנדב אם לא אז לא..

זה לא ריב, זה דיון. ריב זה כשיש טונים גבוהים.

אני כקפטן מחוייב להביא מידע אמין על משהו שאני מוביל וכשאורי בא וכנגד כל העולם מתריס שהפרוייקט גורם להוצאה כספית אדירה שכזאת ואנשים פה מגיבים ומפחדים שההורים יפסיקו להם את הדמי כיס כי יגלו חשבון חשמל מנופח זה בדיוק מה שאני בא למנוע במאמצי ההסברה שלי.

המחשב שלך לדוגמה עולה 23 ש"ח לחודש.

סתם שאלה,

מה ההבדל בין התוכנה שBoinc נותנת לבין התוכנה שWCG נותנת?

שימו לב להבדלי הגרסאות.

עיינתי גם בלוג שינויים באתר של boinc, אבל למה WCG מספקת גרסה ישנה יותר?

כי WCG בודקים אתה גרסה שתעבוד איתם ב-100 ואז מפרסמים את הגרסה החדשה כמומלצת להורדה גם באתר התוכנית.

ההבדל בין הגרסאות נובע מתיקוני תאימות וכדומה בעיקר, זה לא שתתחיל לעבד פי-2 גם אם תתקין גרסה מלפני שנה.

פורסם

עדכון קטן...

התקנתי את התוכנה על שלושה מחשבי Athlon 64 X2 4800 ש(אני חושב) דלוקים תמיד (ולא עושים כלום כמעט)

בתקווה אני אתקין על עוד כמה בימים הקרובים

פורסם

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=33910

כמו כל C2D. בפועל זה אפילו קצת פחות.

למי שיש C2Q - הצריכה בד"כ 95W ומטה, לבעלי CI7 או מעבדי אקסטרים למיניהם - כ-136W.

כמו שאמרתי - בפועל זה בד"כ פחות ( יש לזכור שאני כמובן מדבר על עבד בסטוק, בלי שום OC).

פורסם

שלום לכולכם.

סליחה על הבורות. איני איש מחשבים. במקצועי אני ביולוג חוקר טבע ומורה.

הצטרפתי לאחרונה ל World community grid ואפילו הצגתי את הפרויקט לתלמידי (חלקם הצטרפו גם כן). כמו כן הצטרפתי לקבוצה hwzone.

אך יש לי כמה שאלות, ברשותכם.

יש לי מעבד 4 ליבות

Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz

כשאני מפעיל את ה BOINC הוא עובד על 100%

כשהמעבדים שלי עובדים ב 100% הטמפרטורה שלהם מתייצבת על 60 מעלות צלזיוס בערך (בדקתי עם תוכנת speedfan). האם זוהי טמפרטורה נורמלית? ואם אני נותן למחשב שלי להריץ את ה WCG במשך כל הזמן 24/7 . בטמפ' כזו האם זה מקצר את זמן החיים של המעבד?

תודה על תשובתכם הכנה

פורסם

60 מעלות לכזה מעבד זה מעולה, איזה גוף קירור יש עליו?

פורסם

אין לי מושג אני לא מבין גדול במחשבים

פורסם

טמפרטורות חריגות זה מעל ל70

ככה שאתה במצב טוב :xyxthumbs:

פורסם

תודה על התגובות.

הסתכלתי על הקירור שלו כתוב עליו thermaltake i1. אני חושב שזה הקירור של המעבד אם אני לא טועה :)

פורסם

אין עם זה שום בעיה, יש לך מעבד מאוד חזק, וכשהוא בשימוש של 100% אז הוא מתחמם, 60 מעלות, זה סביר לחלוטין ולא פוגע במעבג.

פורסם

תודה על התגובות.

הסתכלתי על הקירור שלו כתוב עליו thermaltake i1. אני חושב שזה הקירור של המעבד אם אני לא טועה :)

אני חושב שאתה מדבר על thermaltake v1 ,ועם לא זה בכל זות קירור נחמד ,תעשה לו o.c .

פורסם
  • מחבר

כשהמעבדים שלי עובדים ב 100% הטמפרטורה שלהם מתייצבת על 60 מעלות צלזיוס בערך (בדקתי עם תוכנת speedfan). האם זוהי טמפרטורה נורמלית? ואם אני נותן למחשב שלי להריץ את ה WCG במשך כל הזמן 24/7 . בטמפ' כזו האם זה מקצר את זמן החיים של המעבד?

אנא קרא את המאמר הזה. אורך חיים של מחשב הוא 8-15 שנה, שזה 30-50K שעות ע"פ הסטנדרטים של אינטל וAMD לפי כתבה שמצאתי. זאת בהנחה שהוא מקורר כראוי. 60 מעלות זה מצויין.

*אגב הכתבה נכתבה לפני כמה שנים בדורות מעבדים ישנים והכותב ממליץ שם על מותג מסויים ככה שתהליכי הייצור השתפרו מאז ואני כלל לא בטוח שאורך החיים שהוא מציין של 30-50K הוא בכלל נכון כי לי הוא נשמע קטן ממילא.

קרא את זה:

http://searchwarp.com/swa89207.htm

פורסם

יש לי תהיה - אוחזת בי תחושה שנוצרים הרבה פעמים מצבים בהם יותר ממחשב אחד מרביצים CRUNCH על אותה WORK-UNIT, מה שגורר בזבוז משאבים וזמן די "לחינם".

אני מודע לכך שישנו UPTIME לכל W.U לפני שהופך לפג-תוקף ונשלח למחשב אחר במידה והשרתים לא קיבלו פידבק מהמחשב שקיבל את ה W.U מלכתחילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים