עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

ההבדל בין מנוחה למאמץ מלא של CI7 זה משהו כמו 110W(כולל התוספת של הצ'יפסט והכל), תעשו את החישוב אתם.

אורן - זה לא הקטע, כל הכבוד שהוא תורם, אבל סתם רצינו לוודא את העיניין הזה של צריכת החשמל.

דרך אגב - צירפתי לנו אתמול עוד E5200 של אימא שלי, אני אשתדל להפעיל אותו כמה שיותר.

בעיה קטנה שלא הצלחתי לפתור אתמול - שכחתי איך מצרפים עוד פרויקט שהתוכנה תחשב (אצלי עשיתי שיהיו 2, ושכחתי איך אני מוסיף למחשב החדש שצירפתי עוד פרויקט, שגם יחשב 2...), אשמח אם תזכירו לי.

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכנס לחשבון שלך באתר -הפרוייקטים שלי , ותסמן ב וי את מה שאתה רוצה להוסיף ותשמורץ

פורסם

תשמעו אני לא אוהב להשמיץ פרויקטים שאמורים לעזור לכדה"א ואין לי בעיה להמשיך ולתרום, ברור שחשבון החשמל כאן הוא מיזערי.

אבל אם כבר נעשו 125,000 שנות חישוב איפה התוצאות?

כלומר מה גילו בגלל כל הסיפור הזה? יש עדות לתוצאות של החישובים המפליגים האלה?

פורסם

תסתכל בעמוד הראשון, שם יש כמה מההישגים של הפרויקט. לא רע לדעתי.

פורסם

חברים, חזרתי עם תשובה של חבר עובד בכיר בחברת החשמל וזאת התשובה שלו:

מחשב עם מפרט זהה לשלי צורך במאמץ לפחות W390~400W, לפי חישוב שלו זה יוצא בסביבות 120+ ש"ח לפני מע"מ ושרות.

בקיצור, עם כל הכבוד לתרומה לאנושות, תחשבו גם על הכיס שלכם! לפחות למי שמתנדב באופן פרטי.

פורסם

יש לזכור כי לא כל המחשב במאמץ (הכרטיס מסך למשל) אלא רק המעבד

ואתה צריך להשוות בין הצריכה במנוחה לבין הצריכה במאמץ, לא בין הצריכה במאמץ לבין אפס צריכה (מחשב כבוי)

ההנחה היא שהמחשב שלך דלוק גם ככה, אז זה לא משנה אם הוא יהיה במאמץ

ולכן לא נכון להשוות לאפס צריכה (מחשב כבוי), אלא נכון להשוות למחשב במנוחה

פורסם

הכי פשוט להשוות חשבונות חשמל

לעניות דעתי העלות למחשב היא לא יותר מ 12 שח לחודש ומטה

פורסם

גם אף אחד לא מכריח אותך להפעיל את התוכנה 24 שעות ביממה, מספיק בלילה תוך כדי שינה.

פורסם

אני לא פורש! מוריד הילוך ל-50% לבדיקה.

פורסם

התקנתי את הישום לפני שבוע-שבועיים, עבד כמו שצריך.. עכשיו שמתי לב שהוא לא על פרויקטים.

waiting to contact project servers

:-\

פורסם
  • מחבר

בהנחה שלא שינית כלום, כמו התנתקות מהרשת או משהו כזה, סגור, הפעל מחדש את התוכנה וחכה.

ברוב המקרים כמו שראית פה זה מסתדר מעצמו.

פורסם

אפשר גם ללחוץ Update במצב מתקדם. לי זה עזר :xyxthumbs:

פורסם

אני מצטרף גם..!!

פורסם

התעריף הוא חצי שקל לKWH זאת אומרת RADEON HD 4870 בסטוק שעושה פולדינג (אין לי מושג לגבי WCG אבל הביצועים לוואט חייבים להיות גרועים יותר אם כי המעבד לא דורש יותר מ120W או פחות אז זה כבר קל לחשב) 24 שעות משלם 3.24 ש"ח על היממה + עוד קצת על קירור וכו'

כפול 30 ימים = 97.2 ש"ח אם כי שוב זה יותר קרוב לסביבת ה10 שקל בגלל שאתם לא כל הזמן עושים עבודה (ושוב מדובר בGPU)

בקיצור זה טוב אם בא לכם לחמם את הבית בחורף עוד קצת סביר להניח שזה יחסוף לכם את אותו הכסף מלהפעיל חימום חח

פורסם
  • מחבר

עוד סיבה להצטרף ל WCG, פרויקטים של GPU עולים פי 3 לחודש :cool2:

אני מצטרף גם..!!

Welcome :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים