עבור לתוכן

מחפש נייד לנסיעות ועבודה משרדית בין 6000-7500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש נייד לעבודה משרדית כאשר אני זקוק למשהו עם מסך בגודל לפחות 15"

נייד שיהיה קל יחסית ושיהיה בו מיקרופון ומצלמה מובנים.

מלבד זאת, הוא צריך להיות מסוגל להריץ ישומי אופיס, ויהיה נחמד אם יוכל לנגן גם סרטים.

אני פתוח להצעות ואשמח לעזרתכם.

תודה

שוקי.

פורסם

אם אתה מחפש מחשב קל תרד מ-15.4", אין מחשבים בגודל הזה שהייתי מגדירה קלים. מה זה קל לדעתך? אתה נוסע איתו לחו"ל? אם יש לך כוונה לעשות בו שימוש במטוסים מחשב של 15.4" זה רעיון רע מאד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ירדתי מעניין גודל המסך... אני פתוח עדיין להצעות :)

פורסם

נטבוק עם מסך 10 אינטש, עם סוללה עצבנית שתתן לך המון שעות שימוש.. 6 שעות ומעלה.

פורסם

בתקציב שלך אפשר לקנות מחשב מצויין באיכות גבוהה ועם חיי סוללה מאד טובים.

ב-14.1:

Lenovo T400 - איכות בניה גבוהה, אחריות של שלוש שנים, מסך מאט עם אופציה לרזולוציה גבוהה, אופציה לכרטיס מסך היברידי (אין לך צורך בכרטיס מסך נפרד אבל אם אתה חושב שתזדקק לזה בעתיד, עם המחשב הזה אתה לא סובל מהחסרונות של כרטיס כזה - מלבד המחיר כמובן), חיי סוללה מעולים.

Dell E6400 - מתחרה באותה הקטגוריה, גם לו איכות גבוהה, אחריות דומה ומסך עם אופציות כאלו אבל אין לו כרטיס מסך היברידי (במקרה של הצרכים שלך מומלץ לבחור בכרטיס מסך מובנה) וחיי הסוללה קצת פחות טובים (עדיין טובים מהממוצע). היתרונות שלו הם ביציאת Display Port למי שצריך את זה ובמחיר קצת נמוך יותר בדר"כ.

אם אתה רוצה מחשב נייד באמת אתה יכול להסתכל גם על מחשבי 12.1":

Lenovo X200 - מחשב ייחודי למדי בכך שהוא קטן, קל וקומפקטי ועדיין מספק ביצועים גבוהים עם מעבד מסדרה סטנדרטית, כל זאת בשילוב חיי סוללה מאד טובים. גם כאן מדובר במחשב מאיכות גבוהה עם מסך מאט. הוא קיים גם בגרסא יקרה יותר (X200s) שנותנת עוד יותר חיי סוללה, אופציה למסך ברזולוציה גבוהה (כאן יש שאוהבים זאת ויש שלא) ומשקל עוד יותר נמוך אבל ביצועים פחותים עם מעבד מסדרת LV (יספיקו לעבודה משרדית). ה-X200 לא כולל כונן אופטי מובנה או Touchpad, יש trackpoint

HP 2530p -מחשב עם מעבד מסדרת LV (או ULV החלש יותר שאין סיבה להעדיף אותו לצרכים שתיארת, מלבד מחיר נמוך יותר), חיי סוללה טובים ואיכות בניה גבוהה. עקרונית הוא פחות משתלם מה-X200 לדעתי ובדר"כ יותר יקר (אולי יחרוג קצת מהתקציב) אבל יש לו כונן אופטי מובנה ו-Touchpad, דברים שחשובים לאנשים רבים.

פורסם
  • מחבר

תודה!

מה דעתך על

Dell XPS M1330 T8300?

פורסם

כל המחשבים שציינתי טובים ממנו משמעותית.

ב-13.3" לא נתתי לך אף אופציה כי אין מחשבים בגודל הזה שמצדיקים את התקציב. רוב המחשבים בקטגוריה הם מחשבים צרכניים. המעטים שאינם, יקרים מידי בשביל מה שהגדרת. אם אתה רוצה דווקא 13.3" אז אין הצדקה לבזבז כזה סכום. משהו בסביבות 4500-5000 יתן לך מחשב חצי עסקי נחמד.

אגב, אם אתה נוסע לארה"ב/ קנדה קניה שם עשויה לחסוך לך הרבה כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים