עבור לתוכן

N95 (regular) VS E71

Featured Replies

פורסם

אומניה ...מדבור במעבדים חזקים מאוד לא ש של TI הם גרועים אבל הדור החדש של פלאפונים (אגב שגם מכיל יותר מקור אחד)

דורש ביצועים חזקים יותר.

אני רק מקווה ש NOKIA תעזוב את TI ותעבור לחברות אחרות כמו סמסונג (יצרני ה IPHONE) או MARVELL (יצרני BLACKBuRRY)

ואז באמת היה תחרות .

ומכשירים יותר חזקים.

כי כיום זה אפשרי לקבל טלפון חזק ומהיר ואותה נצילות אנרגיה ...

• תגובות 39
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להיפך! עדיף שנוקיה תשאר עם TI. הם הוציאו מעבד שיכול להתמודד עם כמה שפות תכנות.

יתכן ובמכשירים הבאים של נוקיה נוכל להריץ WM, SYMBIAN וכו'...

פורסם

בסוף, גם אם זה TI או SAMSUNG או לא יודע מה, זה ליבות של ARM מדגם 6 או 8 או 9 או 11. זה לא קצת אבסורדי לקנות פלאפון לפי מעבד במקום לפי תכלס הביצועים / יכולות שלו (למי איפכת איזה קומפיילר / שפת תכנות / ארכטקטורה / כמה ליבות יש לו).

פורסם

אומניה ...מדבור במעבדים חזקים מאוד לא ש של TI הם גרועים אבל הדור החדש של פלאפונים (אגב שגם מכיל יותר מקור אחד)

דורש ביצועים חזקים יותר.

אני רק מקווה ש NOKIA תעזוב את TI ותעבור לחברות אחרות כמו סמסונג (יצרני ה IPHONE) או MARVELL (יצרני BLACKBuRRY)

ואז באמת היה תחרות .

ומכשירים יותר חזקים.

כי כיום זה אפשרי לקבל טלפון חזק ומהיר ואותה נצילות אנרגיה ...

Omnia HD וIDUO מבוססים על הדור השלישי של OMAP, ההבדל הגדול בינהם זה שהעיפו את מעבד העזר, שמו מעבד ARM Cortex A8/A9 ומעבר למעבד הגראפי של PowerVR(שראינו כבר אותו בתור הGMA950 של אינטל, הSGX535, מה שיש בOMAP 3440 זה SGX530 שאמור להיות דיי דומה) השכילו להוסיף מעבד DSP לעיבוד תמונה\קול בשביל ביצועי מולטימדיה טובים..

בN97 כנראה יהיה ARM A8 סטאנדרטי עם תכנון עצמי, ולא SOC כמו שהיה בN95..

פורסם

וה ARM8 יותר מהיר? יש השוואת ביצועים בין המעבדים הללו?

פורסם

זה לא Arm8 זה Arm Cortex מודל הA8 שלו מתחיל מ600MHZ, באומניה HD שני מעבדי הA8 של ה3440TI רצים בתדר של 800mhz.

יש לך את הסדר של המעבדים כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/ARM11

Arm9 = הדור החמישי של המעבדים, Arm11 זה הדור השישי, Coretex הם דור שביעי.

פורסם

ה N95 גם עדיין מאוד

הרגלים של המכסה נשברו לי אחרי חודש :(

פורסם

מישהו יכול להסביר לי אך לעדכין על הE71 N-GAG?

פורסם

זה לא Arm8 זה Arm Cortex מודל הA8 שלו מתחיל מ600MHZ, באומניה HD שני מעבדי הA8 של ה3440TI רצים בתדר של 800mhz.

יש לך את הסדר של המעבדים כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/ARM11

Arm9 = הדור החמישי של המעבדים, Arm11 זה הדור השישי, Coretex הם דור שביעי.

לפי מה שראיתי אומנייה מבוססת על מעבד של MARVELL ולא לש TI.

פורסם

אומניה HD זה לא האומניה הזבל שיש היום, לא הייתי קונה את המכשיר הדרעק הזה בחיים.

זה מכשיר שרק הוכרז לא מזמן, מ"ע סימביאנית, עם אפשרות לקנות אחד כנראה גם אם אנדרואיד או WM6.5, ויכולות מולטימדיה מאוד מאוד מרשימות, כולל הקלטת ווידאו בHD ומהדוגמיות האיכות מאוד גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים