עבור לתוכן

N95 (regular) VS E71

Featured Replies

פורסם

חיישני תנועה עוזרים לך? במה בדיוק? הדבר היחידי שראיתי שמשתמש בזה הם משחקים ואפליקציה מאוד מפגרת שמנסה לחכות את האייפון בכל הנוגע לסיבוב המסך.

המצלמה זה הדבר היחידי שפחות טוב בE71, לפי האתר של נוקיה אחד האביזרים שלו זה A/V connector, אבל בכל מקרה לא חיברתי את הN95 שלי לטלביזיה מעולם. מעבר לזה באפליקציות יום יומיות, כמו SMS אימייל, גלישה, הE71 עולה על הN95, מבחינת ביצועים שוטפים הE71 עולה על הN95 אני לא יודע איך אתה יכול לקרוא לN95 שלך מהיר, שלי גם עם קושחה 32 נתקע כבר עם יותר מ3 אפליקציות פתוחות ברקע, או 2 כבדות ממש, המעבד של הE71 מהיר יותר, וכמות הRAM הפנוי שלו כפולה, בשביל גלישה וישומיי אופיס זה עדיף בהרבה.

אתה יכול להריץ על הE71 משחקי NGAGE, אתה יכול על כל S60 לעשות את זה גם על ה6120 של חבר שלך. אין שום משחק NGAGE 1 מעבר לTech Demo אחד של נוקיה שדורש את המאיץ הגראפי, שד"א אותו מאיץ קיים בE61/62/63 N92/N95 ועוד כמה מכשירים מאותה תקופה.

הN95 שייך לארכיטקטורה כושלת של נוקיה, שהיא זנחה במהירות רבה(סיבוב פרסה אחרי פחות מחצי שנה, המכשיר האחרון שייצא עם OMAP היה הN95 2G הסיני), שום מכשיר מאז לא משתמש בדרעק הזה של TI, יקר מידי, לוקח יותר מידי חשמל, לא שימושי בגרוש ודורש 2 קומפיילרים בשביל לנצל אותו בצורה נורמאלית, יש מספר מאוד מסויים של פונקציות בSDK של V3 שיודעות לעבוד איתו, וJAVA לא תומכת בו בכלל.

אפילו עם סו קולד ספינת הדגל החדשה שלהם נוקיה ירדו מהעץ המגוחך של הOMAP, הN96 מכיל ARM9 כפול ליבה בתדירות של 264MHZ, הARM11 בתדר של 369 לא עומד רחוק מאחוריו בביצועים שוטפים ד"א, ההבדל בינהם מגיע לכ20% ביישומים שיודעים לנצל MT, וביישומים שלא עברו שום אוטפימיזציה לפלטפורמה יעודית, כמו רוב אפליקציות הצד שלישי בS60/JAVA רצות מהר יותר על הARM11 שהוא מהיר יותר במקצת.

וכמובן שגם אין שום מאיץ גראפי קקיוני, בN96 שמו מפענח ווידאו בשביל להגביר את חוויית המולטימדיה בקצת, אבל בהתחשב שהוא נעול בSDK השמור לנוקיה בלבד חוץ מהנגן שלהם שום אפליקציה לא משתמשת בו עדיין, Real בזמנו רצתה לבנות נגן חדש, אבל לדעתי נוקיה רצו לגבות על זה תמלוגים אז גם בN96 הנגן שלהם רץ על המעבד בלבד.

• תגובות 39
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואוו, לכתוב רשימת מכולת של שטויות זה מה שעושה לכם את זה ? זה בטח לא עוזר לפותח הדיון. בכל מקרה, אני הייתי ממליץ לחכות ל E75 שיצא שבוע שעבר. ה E71 כלכך נכה שזה לא יאומן (מישהו זוכר את הקומבינציה להחליף שפה באמצע הקלדה?), אולי הם הפיקו כמה לקחים ב E75 שנראה לא רע:

http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_E75

פורסם

אתה מודע לזה שהחומרה זהה לחלוטין בינהם כה?, ההבדל היחידי הוא בגודל המסך עוד 0.4" ומקלדת QWERTY שבנוסף לD9 הופכת את הטלפון במצב פתוח לפחות נוח, והרבה יותר מכוער לטעמי.

פורסם
  • מחבר

ואוו, לכתוב רשימת מכולת של שטויות זה מה שעושה לכם את זה ? זה בטח לא עוזר לפותח הדיון. בכל מקרה, אני הייתי ממליץ לחכות ל E75 שיצא שבוע שעבר. ה E71 כלכך נכה שזה לא יאומן (מישהו זוכר את הקומבינציה להחליף שפה באמצע הקלדה?), אולי הם הפיקו כמה לקחים ב E75 שנראה לא רע:

http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_E75

אני דווקא יכול להפתיע אותך ולומר שכל האינפורמציה שאתם כותבים עוזרת לי מאד לקבלת ההחלטה...

שוב תודות :)

פורסם

אני הייתי ממליץ על ה E75.

יותר נוח.

פורסם

הם לא יהיו באותה קטגוריית מחיר אפילו לא קרוב, הE75 יקבל מחיר השקה של כ4000 שקל, הE71 יהיה חצי מזה.

פורסם

אין ב E75 שום דבר ששווה לחכות בשבילו ולך תדע אם הוא יגיע לארץ בכלל, הרבה מאוד מכשירים בסגנון לא הגיעו.

אם כבר אז לחכות ל N97.

פורסם
  • מחבר

Decktor, איך הGPS של הE71?

פורסם

אין ב E75 שום דבר ששווה לחכות בשבילו ולך תדע אם הוא יגיע לארץ בכלל, הרבה מאוד מכשירים בסגנון לא הגיעו.

אם כבר אז לחכות ל N97.

האמת שהN97 יחסית לOMNIA HD נראה כמו צעצוע, אין מסך OLED, מצלמה על הפנים, מעבד פחות טוב, שניהם סימביאן, האומניה מגיע עם נפח גדול יותר עד כמה שזכור לי ויכולות מולטימדיה טובות בהרבה. רק צריך לחכות ולראות איך ההקלדה הולכת להיות, למרות שגם אם היא על הפנים, מקלדת כיס BT ואומניה HD נראה עדיין כמו שילוב יותר טוב מהN97.

גם אני בניתי עליו המון זמן, עד שראיתי את ההדגמות של האומניה.

פורסם

האם N95 עדיף מ5800?

פורסם

לא הייתי קונה אף אחד מהמכשירים האלה היום, מה שכן הN95 בתור פלאפון עדיף, בתור צעצוע לא.

לכתוב משהו על ה5800 זה סיוט..

פורסם

Decktor, איך הGPS של הE71?

מבחינת תוכנה זה בדיוק אותו הדבר כמו ה N95 וכו', יש לך את התוכנות של הרשתות הסלולריות או שיש לך Sygic.

ההבדל זה הזמן שלוקח לו לקבל מיקום ובאיזה תנאים הוא מסוגל לקבל מיקום, הרבה יותר טוב גם מאנטנות ייעודיות.

פורסם

התוכנה הראשונה היא לא הרבה יותר מגימיק, יש לי את זה על הנייד גם בלי לחבר אליו טלפון.

והתוכנה השנייה היא בכלל לא עם חיישני תנועה.

פורסם

צודק, התבלבלתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים