עבור לתוכן

N95 (regular) VS E71

Featured Replies

פורסם

היי!

בימים אלה מתאפשר לי שדרוג מכשיר באורנג' ואני מתלבט בין 2 המכשירים האלה...

אני נוטה לכיוון של הN95 בגלל המצלמה האיכותית אבל אני יודע שהסוללה שלו קצת בעייתית....האם היא עדיין מאד חלשה גם עם גירסאות קושחה חדשות?

אשמח לעזרה ולהמלצות....

• תגובות 39
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסוללה מאז 24 או 27 סבירה לגמרי, באורנג' עכשיו יש 32 ככה שאין לך בעיות. הE71 הוא מכשיר לא רע בכלל, אם אתה כותב הרבה מיילים מהפלאפון אז תקח אותו, יש לו גם push mail של exchange אם אני לא טועה שעדיף קצת על הMFE שיש לN95 מבחינה שאתה מקבל מיילים באופן מידי ולא כאשר אתה בוחר לסנכרן אותו(לא יודע אם השרות כרוך בתשלום נוסף מול אורנג').

פורסם
  • מחבר

הסוללה מאז 24 או 27 סבירה לגמרי, באורנג' עכשיו יש 32 ככה שאין לך בעיות. הE71 הוא מכשיר לא רע בכלל, אם אתה כותב הרבה מיילים מהפלאפון אז תקח אותו, יש לו גם push mail של exchange אם אני לא טועה שעדיף קצת על הMFE שיש לN95 מבחינה שאתה מקבל מיילים באופן מידי ולא כאשר אתה בוחר לסנכרן אותו(לא יודע אם השרות כרוך בתשלום נוסף מול אורנג').

קודם כל תודה על התגובה המהירה :)

מיילים אני לא כותב מהסלולרי אבל SMSים יוצא לא מעט.

חוץ מכל הפיטשרים, איזה מכשיר יותר אמין ומומלץ? אגב, איפה איכות השמע יותר טובה? איזה ספיקר יותר טוב?

פורסם

ה N95 הוא מכשיר מולטימדיה ולכן הוא יותר טוב בכל הקשור לכך(ספיקר, מצלמה וכו').

סוללה מחזיקה ב E71 הרבה יותר. וה E71 יותר דק ממנו.

בכל זאת, אני מעדיף את ה N95. עד כך יש לו את המצלמה האיכותית ביותר(עדשה מזכוכית ולא מפלסטיק כמו לרוב ומגן עדשה).

פורסם

בתור מישהו שהיה לו את שניהם:

לא הייתי חוזר ל N95 לא משנה מה, ה E71 יותר טוב בכל צורה אפשרית חוץ מהמצלמה.

המצלמה של ה N95 בתנאי תאורה סבירים היא מצלמה דיגיטלית לכל דבר (למרות שלא בתנאי תאורה חשוכים איפה שישר רואים שזה טלפון ולא באמת מצלמה)

המצלמה של ה E71 היא מצלמה סבירה יחסית לטלפון ואי אפשר להשוות לשום מצלמה אמיתית.

תעשה מה שאני עשיתי ותקנה מצלמה אמיתית ואת ה E71 תאמין לי אתה לא תתחרט.

פורסם
  • מחבר

בתור מישהו שהיה לו את שניהם:

לא הייתי חוזר ל N95 לא משנה מה, ה E71 יותר טוב בכל צורה אפשרית חוץ מהמצלמה.

המצלמה של ה N95 בתנאי תאורה סבירים היא מצלמה דיגיטלית לכל דבר (למרות שלא בתנאי תאורה חשוכים איפה שישר רואים שזה טלפון ולא באמת מצלמה)

המצלמה של ה E71 היא מצלמה סבירה יחסית לטלפון ואי אפשר להשוות לשום מצלמה אמיתית.

תעשה מה שאני עשיתי ותקנה מצלמה אמיתית ואת ה E71 תאמין לי אתה לא תתחרט.

איך הספיקר שלו והאם העובדה שהמסך רוחבי לא מציקה?

פורסם

חחח אין מצב.

יש לי את שני המכשירים,

ל N95 יש 2 מעבדים יותר מהירים מהמעבד שיש ל E71. הN95 עובד בכלליות יותר מהר ויותר טוב.

הספיקר אין מה להשוות בכלל.

אבל, ל E71 יש מקלדת (שצריך להתרגל אליה אבל ברגע שמתרגלים היא ממש טובה) טובה יותר.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה :)

מיילים אני לא כותב מהסלולרי אבל SMSים יוצא לא מעט.

חוץ מכל הפיטשרים, איזה מכשיר יותר אמין ומומלץ? אגב, איפה איכות השמע יותר טובה? איזה ספיקר יותר טוב?

לSMSים הpredictive text של נוקיה עדיף ממהקלדת QWERTY לטעמי, זה יותר מהיר ואחרי 3-4 SMSים ארוכים כשהתוכנה מזהה את צורת הכתיבה שלך זה פשוט זורם.

בכל מקרה הE71 זה אחלה מכשיר, חשבתי להחליף את הN95 באחד כזה, מבחינת מולטימדיה הם זהים פחות או יותר, כאשר ההבדל העיקרי שאין לE71 רמקולים סטריאופוניים, אבל כל עוד אתה לא ערס זה לא משנה. זה לא שמישהו באמת משתמש בN95 בתור מערכת סטריאו, לE71 יש יציאה לאוזניות וTV-Out כמו לN95, ותמיכה בBT סטריאו ולדעתי אין הבדל ממשי באיכות הסאונד בינהם.

איך הספיקר שלו והאם העובדה שהמסך רוחבי לא מציקה?

המכשיר הזה יועד לSMSים, מיילים, ואינטרנט בשביל השימושים האלה המסך שלו עדיף ממסך אנכי.

פורסם

חבל שאתה כותב דברים מבלי לדעת!

ל E71 אין יציאה לטלוויזיה כלל!

ולא הם לא זהים מבחינת מולטימדיה. ל N95 יש מאיץ גרפי! ו 2 מעבדים!

יש ל N95 מסך קצת יותר גדול ויש לו חיישני תנועה!

בכל דבר ודבר שיש ל E71 ה N95 יותר טוב פרט לסוללה ולמקלדת.

פורסם

תאמת יש לי פלאפון עם מקלדת וזה תענוג

פורסם

chenrp תירגע כל הסימני קריאה האלה גורמים לך להיראות כמו פנבוי מהסוג הכי גרוע.

יש ל E71 פי שתיים RAM מה שגורם לו להיות הרבה יותר יציב וזריז, ומי שטוען שיותר נוח לכתוב SMS על T9 פשוט לא יודע כמה ה E71 נוח.

ובקשר למאיץ גרפי אתה יודע טוב מאוד שהתוכנה היחידה שהשתמשה בו הייתה דמו אחד של נוקיה עובדה שבכל המכשירים החדשים של נוקיה כבר אין מאיץ.

היתרונות של ה N95 הם מסך טיפה יותר גדול אבל אנכי מה שפחות מתאים לרוב השימושי מולטימדיה/אינטרנט, יציאת אזניות סטנדרטית שלא דורשת מתאם ומצלמה יותר טובה, אם המצלמה היא לא ה Dealbreaker שלך אז אין לך למה לקחת אותו.

תאמין לי שבוע על ה E71 ולא תבין איך הסתדרת עם ה N95.

נ.ב. אם מישהו עם N95 שואל אותי לאיזה מכשיר לשדרג אני אומר לו להישאר עם המכשיר שלו כי אין שום דבר ששווה לבזבז עליו את הכסף, אבל אם הבחירה זה בין N95 חדש לבין E71חדש והמחיר זה לא בעייה אז אני באמת לא מבין למה להתעקש על ה N95

אני קניתי את ה E71רק בזכות זה שאשתי לקחה את ה N95במקום הישן שלה.

פורסם

chenrp תירגע כל הסימני קריאה האלה גורמים לך להיראות כמו פנבוי מהסוג הכי גרוע.

יש ל E71 פי שתיים RAM מה שגורם לו להיות הרבה יותר יציב וזריז, ומי שטוען שיותר נוח לכתוב SMS על T9 פשוט לא יודע כמה ה E71 נוח.

ובקשר למאיץ גרפי אתה יודע טוב מאוד שהתוכנה היחידה שהשתמשה בו הייתה דמו אחד של נוקיה עובדה שבכל המכשירים החדשים של נוקיה כבר אין מאיץ.

היתרונות של ה N95 הם מסך טיפה יותר גדול אבל אנכי מה שפחות מתאים לרוב השימושי מולטימדיה/אינטרנט, יציאת אזניות סטנדרטית שלא דורשת מתאם ומצלמה יותר טובה, אם המצלמה היא לא ה Dealbreaker שלך אז אין לך למה לקחת אותו.

תאמין לי שבוע על ה E71 ולא תבין איך הסתדרת עם ה N95.

נ.ב. אם מישהו עם N95 שואל אותי לאיזה מכשיר לשדרג אני אומר לו להישאר עם המכשיר שלו כי אין שום דבר ששווה לבזבז עליו את הכסף, אבל אם הבחירה זה בין N95 חדש לבין E71חדש והמחיר זה לא בעייה אז אני באמת לא מבין למה להתעקש על ה N95

אני קניתי את ה E71רק בזכות זה שאשתי לקחה את ה N95במקום הישן שלה.

א. אתה ממש טועה לגבי המאיץ גרפי. המון דברים עובדים עליו ועל ה E71 לא.

ב. זה עדיין לא מצדיק את זה שאומרים שיש לו יציאה לטלויזיה. ל E71 אין יציאה לטלוויזיה ולN95 יש.

ג. הE71 ממש אבל ממש לא עובד יותר מהר מה N95. הזיכרון שלו לא משחק תפקיד. תשווה את ה N95 8GB ל מ95 הרגיל ותראה שהם עובדים באותה המהירות.

ד.לא אמרתי ש T9 יותר טוב. להיפך, הצדקתי פעמיים את המקלדת הטובה שיש ל E71! אז תקרא טוב.

ה'.יש לי את 2 המכשירים. אז אל תגיד לי להיות עם ה E71 שבוע ואז... יש לי אותו מלא זמן. שוב, תקרא טוב!

ו'. לא נראה לך הסימני קריאה שלי? מותר להשתמש איתם כאן ואין קשר בינם לבין אהדה למכשיר מסויים!

ז. יש ל N95 חיישנים וזה המון! ממש המון. יש מלא תוכנות שיכולות לרוץ עליו מעולה עם החיישנים ועל הE71 לא.

ח. הN95 עובד ממש הרבה יותר מהר. כנס ל"הודעות" אצלך ב E71 ותראה כמה זמן לוקח לך להכנס... שניה, 2 שניות, 3....?!

בשורה התחתונה ל N95 יש 2 מעבדים ול E71 יש 1. ברור שה N95 יעבוד מהר יותר.

יפתח קבצים יותר מהר, יכווץ אותם מהר יותר, יתקין תוכנות ויפעיל משחקים ותוכנות מהר יותר. יצלם מהר ועוד.

אם כבר אתה נשמע כמו כמו פנבוי, כשיגיע ה N97 גם תגיד שה E71 יותר טוב... נו באמת...

הE71 מכשיר לעסקים.

הN95 הוא מכשיר הדגל של נוקיה עד מלפני שה N96 יצא. והוא N שזה סדרה יותר מושקעת (מצלמה, יציאה לטלויזיה, מהירות מכשיר, מאיץ גרפי,רמקולים ועוד).

פורסם

היה לי את ה N95 הרבה זמן ואני לא אומר שהוא לא אחלה מכשיר אבל ה E71 הרבה יותר טוב מהבחינות שמשנות לי.

לא אמרתי בשום שלב שאין לו אפילו ייתרון אחד אבל הוא בהחלט לא מכשיר שמתפקד מהר יותר.

בקשר למאיץ הגרפי תן לי משהו אחד שעובד על ה N95 ולא עובד על ה N96 שכפי שידוע לך אין לו מאיץ גרפי.

ותגיד לי אתה כמה פעמים הדלקת GPS ב N95 כשנכנסת לרכב ולא היה לך שום תגובה ל 5 דקות בערך?

וכמה פעמים רצית להשתמש ב GPS אבל לא יכולת כי לא היה לך סוללה יותר?

בתחום הזה אין מה להשוות בין שני המכשירים, ה E71 קולט לוויני GPS אפילו בתוך מבנים במהירות שיא.

נ.ב. נכון ל E71אין יציאת טלוויזיה אבל אישית לא השתמשתי בפיצ'ר הזה חוץ מפעמיים בערך רק בשביל לבדוק אותו.

נ.ב.ב. כמובן שה N97 יהיה מכשיר יותר טוב ושקלתי הרבה זמן אם לקנות עכשיו או לחכות לו, בסוף החלטתי שהמחיר שלו לא יהיה שווה את זה לפחות בהתחלה ואני לא אחכה עד שהמחיר שלו ירד לרמה נורמלית ובגלל זה קניתי את ה E71.

פורסם

חבל שאתה כותב דברים מבלי לדעת!

ל E71 אין יציאה לטלוויזיה כלל!

ולא הם לא זהים מבחינת מולטימדיה. ל N95 יש מאיץ גרפי! ו 2 מעבדים!

יש ל N95 מסך קצת יותר גדול ויש לו חיישני תנועה!

בכל דבר ודבר שיש ל E71 ה N95 יותר טוב פרט לסוללה ולמקלדת.

סימני קריאה לא מעידים על אינטליגנציה גבוהה במיוחד.

יש לי N95, מבחינת יכולות מולטימדיה הם זהים, אין שום דבר שמשתמש במאיץ הגראפי שיש בN95 מעבר לכמה tech demos, המעבד שיש בE71 יותר ממספיק.

לN95 הרגיל יש 56MB RAM זמין לישומים, בE71 יש יותר מכפול מזה. לE71 יש מתאם AV לפי האתר של נוקיה, סרטים מוזיקה והכל סיים שיט על שני המכשירים.

אינטרנט יותר נוח על הE71 - לא צריך להטות את המסך, כתיבה של מסמכים יותר נוחה על הE71 בגלל המסך והמקלדת.

המעבד הכפול לכאורה של הN95 זה בולשיט, הOMAP2420 של TI מכיל בתוכו מעבר ARM11 סטנדרטי בתדירות של 330MHZ ועוד מעבד עזר של 222MHZ ששום דבר כמעט לא משתמש בו + "מאיץ" גראפי של PowerVR שכנ"ל שום דבר לא ממש משתמש בו. בE71 יש מעבד ARM11 בתדירות של 369MHZ, ככה שבתוכנה סטנדרטית הE71 יציג ביצועים טובים יותר, הדבר היחידי שתמשתמש בC55x(מעבד העזר) אלה הם תוכנות של נוקיה יעודיות לסדרת הN, או לפחות ככה זה אמור להיות על הנייר, בפועל אפילו הNGAGE לא מקומפל לזה. כמו כן המכשיר האחרון שהשתמש בארכיטקטורה הזאתי היה הN95/E63 בכל המכשירים מאז נוקיה זנחה את הארכיטקטורה הזאתי ולכן המעבד הכפול לכאורה של הN95 יעלה אבק עד סוף הקריירה שלו.

ראיתי אנשים כמוך בכנסיית האייפון, לראות מישהו מתלהב ומתלהם מN95 מסריח ברמה כזאתי זה באמת משהו מיוחד...

פורסם

סימני קריאה לא מעידים על אינטליגנציה גבוהה במיוחד.

יש לי N95, מבחינת יכולות מולטימדיה הם זהים, אין שום דבר שמשתמש במאיץ הגראפי שיש בN95 מעבר לכמה tech demos, המעבד שיש בE71 יותר ממספיק.

לN95 הרגיל יש 56MB RAM זמין לישומים, בE71 יש יותר מכפול מזה. לE71 יש מתאם AV לפי האתר של נוקיה, סרטים מוזיקה והכל סיים שיט על שני המכשירים.

אינטרנט יותר נוח על הE71 - לא צריך להטות את המסך, כתיבה של מסמכים יותר נוחה על הE71 בגלל המסך והמקלדת.

המעבד הכפול לכאורה של הN95 זה בולשיט, הOMAP2420 של TI מכיל בתוכו מעבר ARM11 סטנדרטי בתדירות של 330MHZ ועוד מעבד עזר של 222MHZ ששום דבר כמעט לא משתמש בו + "מאיץ" גראפי של PowerVR שכנ"ל שום דבר לא ממש משתמש בו. בE71 יש מעבד ARM11 בתדירות של 369MHZ, ככה שבתוכנה סטנדרטית הE71 יציג ביצועים טובים יותר, הדבר היחידי שתמשתמש בC55x(מעבד העזר) אלה הם תוכנות של נוקיה יעודיות לסדרת הN, או לפחות ככה זה אמור להיות על הנייר, בפועל אפילו הNGAGE לא מקומפל לזה. כמו כן המכשיר האחרון שהשתמש בארכיטקטורה הזאתי היה הN95/E63 בכל המכשירים מאז נוקיה זנחה את הארכיטקטורה הזאתי ולכן המעבד הכפול לכאורה של הN95 יעלה אבק עד סוף הקריירה שלו.

ראיתי אנשים כמוך בכנסיית האייפון, לראות מישהו מתלהב ומתלהם מN95 מסריח ברמה כזאתי זה באמת משהו מיוחד...

מי אמר שסימני קריאה לא מעידים על אינטיליגנציה? להגיד שיש ל E71 יציאה לטלויזיה מראה זאת?

המעבד של ה E71 מספיק לך.. סבבה, אבל גם 6230 של חבר שלי מספקים אותו. מה הקשר?!

ה E71 לא מציג ביצועים גבוהים יותר וכל הבדיקות שנעשו מוכיחות זאת.

אתה יכול להריץ על ה E71 משחקי NGAGE?

ומה אתה מכניס את הIPHONE הגרוע הזה...?

בתראד שהיה מול ה IHPONE כל הפורום אמר לך שאתה טועה ואתה בשלך. ה IPHONE מכשיר מסריח כל עוד הוא חסום לתוכנות חופשיות (לא של APPLE)

ומה בקשר לזה שטענת שיש ל E71 יציאה לטלויזיה? לא הגבת בנושא. מדוע?

אז כפי שאמרתי, יש לי גם N95 וגם E71 ואני ביום יום מעדיף את ה N95. לא בגלל המשחקים ממש לא. וגם לא בגלל הטלויזיה ממש לא, אלא בגלל המצלמה ובגלל המהירות שלו. כמו-כן, אני מקבל לווינים תוך 4 שניות (וזאת לפי מבחן שעשיתי 5 פעמים במקומות שונים). נכון של N95 החיבור הפנימי של האנטנת GPS לא טובה כל כך והיא לא מקבלת לווינים טוב אבל אם היא מחוברת היטב אז המכשיר עובד נפלא.

ויש ל N95 חיישנים. חיישני התנועה מאוד מועילים לי למשל. יתכן ולאחר הם ממש לא נחוצים. כל אחד ושיקוליו וצרכיו. בכל זאת, אני מעדיף מכשיר שיש לו יותר פונקציות למקרה שאצתרך אותם.

בינתיים ה E71 שלי שוכב בבית ומעלה אבק.

וה N95 שלי שקיים כבר שנתיים בשוק, עדיין המלך בשוק הסלולרי (פרט ל N95 8G ולN85...)

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים