עבור לתוכן

אם סוללות נגמרות אחרי כמה זמן, איך זה שהמכשיר ממשיך לעבוד?

Featured Replies

פורסם

מסכי הLCD יכולים להשאר "דולקים" כחצי דקה, תיהיה עליהם תמונה או גיבוב שלה ללא תאורה אחורית, זה קרה לי לא מעט בN95 שבזמן התעסקות עם המכשיר ללא הכיסוי לסוללה היא נפל החוצה והמסך נשאר עם התמונה האחרונה שדהתה באיטיות יחסית.

מעבר לזה שיש קבלים עם קיבולת לא קטנה בפלאפונים(במיוחד האלה שאחראים על הספק הזרם למשדר, המתח שמה הרבה יותר גבוה מהמתח שמספקת הסוללה, ומי שזוכר את האנטנות הזוהרות לנוקיות\סאמסונגים הישנים יכול להבין איזה מתח צריך לעבור שמה כדי שיהיה הפרש מתח מספיק גבוה שזה ידלק ללא מגע ישיר), אני עדיין זוכר את הסטרטק האנלוגי האנטיקה שלי שנפל למים הוצאנו ממנו את הסוללה והוא המשיך לרטוט כמה דקות טובות צחקנו על זה שהשב"כ שם שמה מכשיר האזנה..

פורסם

אנרגיה סולארית :P

תהרגו אותי אבל אני לא מבין איך זה שנגיד המחשב, אתה מכוון את השעה מנתק אותו מכל מקור מתח שקיים מוציא את הסוללה בלוח אם שמה ואין חשמל בקיתר, תדליק אחרי שנה התאריך והשעה יהיו מדויקים... כאילו השעון ממשיך לפעום. איך?!?!?!?

פורסם

לא ,עם אתה מוציא את הסוללה סביר להניח שזה לא ישמור (אלה עם כן ללוח יש עוד איזה סוג של סוללה בפנים ).

פורסם

אנרגיה סולארית :P

תהרגו אותי אבל אני לא מבין איך זה שנגיד המחשב, אתה מכוון את השעה מנתק אותו מכל מקור מתח שקיים מוציא את הסוללה בלוח אם שמה ואין חשמל בקיתר, תדליק אחרי שנה התאריך והשעה יהיו מדויקים... כאילו השעון ממשיך לפעום. איך?!?!?!?

אם תפתח את המחשב תראה שיש שם סוללה ששומרת על הנתונים האלה... :kopfpatsch:

פורסם

הוא רשם שהוא מוציא אותה :kopfpatsch:

פורסם

קוראים לזה internet time?

פורסם

הוא רשם שהוא מוציא אותה :kopfpatsch:

לא שמתי לב :kopfpatsch:

וכנראה שבאמת מדובר על סנכרון השעון מהאינטרנט...

פורסם

קוראים לזה internet time?

מוזר איך השעון בביוס מתעדכן באינטרנט :silly:

פורסם

אם אין סוללה, והמחשב לא מחובר לחשמל, לתקופה לא קצרה כל כך, השעון בביוס יתאפס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים