עבור לתוכן

מי הפלאפון הכי טוב בסדרת N

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות את הנוקיה n85. והמון אנשים אמרו לי שהוא הפלאפון

הכי טוב בסדרת N של נוקיה.

רציתי לדעת מה מיוחד בו כל כך שהופך אותו לפלאפון הכי טוב?

תודה רבה לכולם

בבקשה תשובות

פורסם

הודעת מעקב

פורסם

כל יומיים אתה פותח אשכול של "מה הכי טוב?", ולעניין המכשיר המתקדם ביותר בסדרת N זה הN97.

פורסם

סדרת ה-N מלאה בתצורות שונות לפלאפונים, תגיד תצורה קודם ואז אפשר אולי יהיה לבחור את הפלאפון המוביל.

פורסם

N97 הוא ממש לא הכי טוב, הוא הסימביאן בעל מסך מגע הכי טוב, עד כמה שזה אומר משהוא. ה-N95 ו-N82 הם הכי טובים, הם גם היחידים בעלי האצה גרפית.

גם ה-N97 וה-N96 חלשים משניהם במעבדים וחסרי האצה גרפית, היתרון היחידי שלהם הוא המע' ההפעלה החדשה יותר, שכרגע זה חיסרון.

פורסם

האצה גרפית לא נותנת להם שום דבר, וגם המעבד לא מראה יתרונות מבחינת ניצולו.

לאומת זאת, תסכים איתי שמסך גדול ואיכותי, במיוחד כשהוא מגע, נותן יתרון כמעט בכל תחום, באינטרנט, בסרטים, באופיס וכו'.

ד"א גם לN93 יש האצה גרפית ומעבד כמו לN95/82.

פורסם

ומה דעתכם על N85 ביחס אליהם?

פורסם

N85 אחלה מכשיר, שבעיקרון יש בו הכל חוץ ממסך מגע.

פורסם

לאומת זאת, תסכים איתי שמסך גדול ואיכותי, במיוחד כשהוא מגע, נותן יתרון כמעט בכל תחום, באינטרנט, בסרטים, באופיס וכו'.

ההאצה גרפית נותנת הרבה במשחקים!

בשירות ה n-gage שקיים בN95

פורסם

אולי לא הרבה אבל לא שום דבר. סתם לדוגמה Q1\2\3 תומכים בהאצה גרפית (Q3 אפילו מחייב אותה). ומסך גדול יותר לא עוזר, אלא רזולוציה גבוהה יותר.

פורסם

אולי לא הרבה אבל לא שום דבר. סתם לדוגמה Q1\2\3 תומכים בהאצה גרפית (Q3 אפילו מחייב אותה). ומסך גדול יותר לא עוזר, אלא רזולוציה גבוהה יותר.

אין דבר שימושי שאי אפשר לעשות ב85/N97 בגלל שאין האצה גרפית, בהתחלה, כשרק יצא N93 חשבו שהNGAGE יעבוד רק על מכשירים עם האצה, אבל לבסוף הNGAGE בכלל לא משתמש בו ונוקיה הפסיקה לשים את האצה הגרפית במכשירים שלה.

רזלוצייה עוזרת באינטרנט, אבל גודל המסך הפיזי עוזר בסרטים, תמונות וכו', הרי תסכים איתי שעדיף לראות סירטונים על מסך 2.6" 320*240 מאשר על מסך 2" עם אותה רזלוצייה.

ההאצה גרפית נותנת הרבה במשחקים!

בשירות ה n-gage שקיים בN95

לא נותן כלום!, בכל מכשיר S60 משנתיים וחצי האחרונות אפשר לשים NGAGE, אפילו במכשירי הNGAGE הרישמיים היום אין האצה גרפית, כי המשחקים לא משתמשים בה.

פורסם

Rated M, זה נכון חלקית, מכשירים בלי מאיץ גרפי יכולים להריץ NGAGE (ועם הפריצה אפילו עוד יותר)

אבל לומר שאין הבדל בין מכשיר עם למכשיר בלי זאת הגזמה, אתה יכול לחפש ביוטיוב אפילו סירטונים שמראים

שעל מכשיר עם האצה גרפית משחקים רצים עם יותר FPS.

למרות זאת, אני באמת לא מבין למה אנשים רוצים לשחק על הפלאפון שלהם, סיוט. עדיף להסתובב עם PSP מתי

שיוצאים לנסיעות ארוכות או למצבים שבהם יודעים שיש המתנה ארוכה ושעמום ארוך.

מבחינתי רק בשביל הגודל של המסך והנוחות של הכפתורים כדאי לקחת גם PSP (ויש לי PSP ונוקיה 6120 ככה שאני יודע מה אני אומר).

מבחינה כספית, תמיד אפשר לקנות פלאפון סביר+ PSP/DS.

פורסם

כן אבל אז באותה מידה אתה חוזר לאותה נקודה שלא צריך מצלמה בטלפון, כי מצלמה דיגיטלית רגילה יותר איכותית. ואז התשובה היא אותה תשובה, אם אתה יודע שאתה תהיה משועמם קח משהו נגד זה, אבל בדרך כלל זה לא המצב. חוץ מזה יש משחקים שהותאמו ממש טוב לטלפון נייד והם גם ממש טובים כמשחקים לכל דבר, כמו Brothers In Arms.

פורסם

Rated M, זה נכון חלקית, מכשירים בלי מאיץ גרפי יכולים להריץ NGAGE (ועם הפריצה אפילו עוד יותר)

אבל לומר שאין הבדל בין מכשיר עם למכשיר בלי זאת הגזמה, אתה יכול לחפש ביוטיוב אפילו סירטונים שמראים

שעל מכשיר עם האצה גרפית משחקים רצים עם יותר FPS.

למרות זאת, אני באמת לא מבין למה אנשים רוצים לשחק על הפלאפון שלהם, סיוט. עדיף להסתובב עם PSP מתי

שיוצאים לנסיעות ארוכות או למצבים שבהם יודעים שיש המתנה ארוכה ושעמום ארוך.

מבחינתי רק בשביל הגודל של המסך והנוחות של הכפתורים כדאי לקחת גם PSP (ויש לי PSP ונוקיה 6120 ככה שאני יודע מה אני אומר).

מבחינה כספית, תמיד אפשר לקנות פלאפון סביר+ PSP/DS.

קודם אני חוזר, לפי נוקיה יש 13 מכשירים שרישימית תומכים בNGAGE ויש עליהם את התוכנה, רק 3 מכשירים מתוכם הם בעלי מאיץ גרפי.

http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/get_ngage/devices.html

ורק שתדע, שהמשחקים לא רעים בכלל, ואפשר להנות מהם ולא צריך לסחוב איתך PSP, אני בכלל לא רואה שום טעם בPSP, כשיש אחלה משחקים בNGAGE שיכולים לעביר לך הרבה זמן.

פורסם

קודם אני חוזר, לפי נוקיה יש 13 מכשירים שרישימית תומכים בNGAGE ויש עליהם את התוכנה, רק 3 מכשירים מתוכם הם בעלי מאיץ גרפי.

http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/get_ngage/devices.html

ורק שתדע, שהמשחקים לא רעים בכלל, ואפשר להנות מהם ולא צריך לסחוב איתך PSP, אני בכלל לא רואה שום טעם בPSP, כשיש אחלה משחקים בNGAGE שיכולים לעביר לך הרבה זמן.

אל תגזים, עדיין אין פה מה להשוות בין משחק NGAGE על מסך 2.8" לכל היותר עם מקשים קטנים שחלקם קשים ללחיצה, לבין לשחק על מסך 4.3" עם סאונד הרבה יותר טוב (באוזניות) ובמשחקים כמו god of war/daxter/ratchet & clank ...

זה בסך הכל nice to have בינתיים, היו יכולים לעשות עם ה5800 משהו נחמד אבל זה סיוט על מסך מגע.

לגבי זה שיש 13 תומכים, זה לא סותר את מה שאמרתי, אתה מוזמן לראות ביוטיוב איך N95 מריץ NGAGE הרבה יותר טוב מN96 לדוגמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים