פורסם 2009 באפריל 916 שנים חג שמח לכולםהבנתי שלאורנג(בחיפה לפחות) אין את המכשיר הזה במלאי.מישהו יודע אם במקומות אחרים בארץ יש את המכשיר?למשל באורנג' בתל אביב או באורנג בסינמה סיטי יש את המכשיר?איך אני יכול לברר איפה יש את המכשיר ואיפה אין?וגם אם אני קונה בתל אביב לדוגמא למרות שאני גר בחיפה,אני אוכל לקבל את השירותים של אורנג בחיפה?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר חשבתי על זה,אבל מה בתכלס הם יעזרו לי?הם ידעו להגיד לי מתי יהיה להם מלאי חדש?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים יש סיכוי כזה.יש גם סיכוי שעד שתגיע לת"א מחיפה, המלאי יגמר גם שם.הטלפון הזה נחטף כמו לחמניות טריות אחרי הפסח.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר צריך לנסוע ממש מהר לעבור את המהירות המותרת כדי להספיק להגיע לטלפון חחחחחחחחאולי צריך להזמין אותו מראש או משהו?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים צריך גם לנסות ממש מהר כדי להבין שכדאי שתהיה אסרטיבי ותחליט מה אתה רוצה- תתקשר *054 וסיים עניין! נראה לי הם פועלים 24/7 ככה שזה לא בעיה והשיחה אפילו על חשבונם אם איני טועה.. לך על זה ולפעמים תענה לך מוקדנית נחמדה!
פורסם 2009 באפריל 916 שנים מחבר ומתי שמגיע הקטע הזה של למקום זה וזה הקש מספר זה וזה לאיזה מספר ללחוץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.