עבור לתוכן

מה עדיף בשבילי IPOD NANO 8GB או IPOD TOUCH 8GB

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות IPOD ממישו שטס עכשיו לחו"ל אבל אני לא בדיוק יודע מה אני צריך...

אני הייתי רוצה IPOD TOUCH כדי לראות סרטים ולשמוע מוזיקה ואולי אפילו לשחק בו כשמשעמם ואני יכול לקנות את הגרסא של ה8GB אבל האם יכנסו בו סרטים מוזיקה ומשחקים ב8GB? זה נראה לי די קצת...

מצד שני יש את הIPOD NANO דור רביעי, המסך די קטן ככה שאני ישרוף ת'עניים לראות סרטים ככה, אבל אז יהיה לי יותר מקום למוזיקה...

אז האם אייפוד TOUCH של 8GB גדול מספיק בשביל הצרכים שלי או שכדאי להסתפק באייפוד נאנו?

פורסם

האייפוד טאצ' שווה ולו? רק בשביל ה WIFI והגלישה המעולה שלו. עם המחירים בחו"ל חבל לקנות נאנו.

כדאי גם שתבדוק אם הפרש המחיר ל 16ג"ב הוא משהו שאתה יכול לעמוד בו. ככה בכלל לא תצטרך לדאוג לנפח אכסון.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, אני לא מתכננן לקנות מEBAY כי אין לי איך לדעת שמי שיקבל את האייפוד בחו"ל לא סתם יקבל איזה INOD או משו שרוט והרוס כי זה קרה לי לא פעם..

בכל מקרה בחנויות באינטרנט:

NEWEGG- 16GB 250$

8GB 200$ שזו גרסא שכתוב ליד RECERTIFIED שאין לי מושג מזה אומר והגרסא הרגילה של ה8GB זה 220$

באיביי איפה שכתוב BUY NOW ולא איפה שנותנים הצעת מחיר:

16GB 230$

8GB 190-200$

אבל מה שמעצבן באייבי זה שהמחיר נראה אחלה אתה נכנס לתיאור ורואה שכתוב בקטן "יש שריטה ממש ממש קטנה על המסך אי אפשר להבחין בה...אבל המכשיר עובד מצויין" אני יודע שזה אולי נשמע קטנוני אבל אני לא הייתי רוצה לקבל מכשיר שרוט תנסו להבין אותי..

פורסם
link=topic=403070.msg3459455#msg3459455 date=1239216051]

אז ככה, אני לא מתכננן לקנות מEBAY כי אין לי איך לדעת שמי שיקבל את האייפוד בחו"ל לא סתם יקבל איזה INOD או משו שרוט והרוס כי זה קרה לי לא פעם..

בכל מקרה בחנויות באינטרנט:

NEWEGG- 16GB 250$

8GB 200$ שזו גרסא שכתוב ליד RECERTIFIED שאין לי מושג מזה אומר והגרסא הרגילה של ה8GB זה 220$

באיביי איפה שכתוב BUY NOW ולא איפה שנותנים הצעת מחיר:

16GB 230$

8GB 190-200$

אבל מה שמעצבן באייבי זה שהמחיר נראה אחלה אתה נכנס לתיאור ורואה שכתוב בקטן "יש שריטה ממש ממש קטנה על המסך אי אפשר להבחין בה...אבל המכשיר עובד מצויין" אני יודע שזה אולי נשמע קטנוני אבל אני לא הייתי רוצה לקבל מכשיר שרוט תנסו להבין אותי..

שיקנו בחנות רגילה וזהו, ככה הכי בטוח. למה סתם להתסכן באיביי בשביל עוד כמה דולרים (ושישמרו את הקבלה כדי שתהיה לך אחריות בארץ ב IDIGITAL)

פורסם

לי יש 8GB והוא מספיק יופי.

4.08GB של מוזיקה, כמעט 600 שירים

1.07GB של Apps, שזה 29 משחקים ו28 תוכנות (אבל שים לב שיש משחקים ותוכנות ששוקלים 200KB ויש את Payback ששוקל 220MB)

Videos יש לי 11MB שזה רק קליפ אחד, ואני שם כל פעם שלושה-ארבעה פרקים של סדרה מסוימת רואה מוחק מהאייפוד ושם שוב.

Free 1.25GB

שים לב שהiPod touch (ואני מדגיש touch!), הוא לא באמת 8GB, קודם כל כמו שידוע יצרניות הזיכרון והדיסקים קשיחים מחשבות 1000MB=1GB, אז פה מפסידים קצת, אחרי זה יש את המערכת הפעלה, ואת הOther שזה עוד זבל של המערכת הפעלה, אז בiPod touch רגיל יש לך Capacity של 7GB ו200-300MB של Other, אחרי שתפרוץ אותו אתה צריך להתקין את המערכת הפעלה הפרוצה שזה עוד 200-300MB, מה שמוריד את הCapacity בiTunes ל6.76GB, נכון זה מציק אבל אין מה לעשות, ואם אתה רוצה יותר יש דגם של 16GB ו32GB

פורסם
  • מחבר

אה ורציתי לשאול לגבי הפריצה,

הרי עושים אותה בשביל שתוכל לשים תוכנות ומשחקים נכון?

כמה היא עולה ואיפה כדאי לעשות?

פורסם

אני ממליץ לפרוץ לבד..

יש הרבה מדריכים באינט' וזה די נחמד..

אני פרצתי את האייפון שלי... זה בכלל לא בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים