עבור לתוכן

קניית IPHONE באיטליה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אם למישהו יש מושג מה העלות של המכשיר באיטליה אני ישמח לישמוע(:

וכמובן את ה3G אבל 8GB.

תודה הרבה.

פורסם

500 אירו...

פורסם
  • מחבר

פי....

קצת מעבר לתקציב שלי...

שמעתי גם שאפשר שלקבל החזר מס,אבל בכן אופן אני יחכה שהמחירים ירדו או משהו.

תודה

פורסם

גלוש לאתר של ודאפון באיטליה ותבדוק.. בכל מקרה, המחיר לא ירד, פשוט המלאי יסתיים בקרוב ואז הם יעברו למכור את האייפון החדש במחיר זהה.

פורסם

גלוש לאתר של ודאפון באיטליה ותבדוק.. בכל מקרה, המחיר לא ירד, פשוט המלאי יסתיים בקרוב ואז הם יעברו למכור את האייפון החדש במחיר זהה.

לא נראה לי שאתה צודק.. לפי דעתי החדש יעלה קצת יותר והם ימשיכו למכור את ה3G כי בסך הכל השיפורים שיש ב3G הם לא רציניים (לפי שמועות) לכן נראה לי שיהיו אנשים שיעדיפו את ה3G הרגיל...

לפי דעתי ביוני כשייצא המכשיר החדש צפוי ירידת מכירים וגם אם מה שאתה אומר נכון לא נראה שבדיוק בתאריך השקה לכל החברות ייגמר האייפון יישארו עוד כמה בודדים לכן לא יזרקו את המכשיר אלה ימכרו אותו בזול...

פורסם

תאוריה נחמדה, אבל לא מחזיקה מים. עד היום בכל מוצר שאפל שחררה, היא לא המשיכה למכור / לייצר את הגירסא הקודמת שלו. אם נסתכל על מה קרה במעבר מהאייפון הרגיל ל 3G, אז היא הפסיקה את הייצור של הרגיל בדיוק כשהיא התחילה לייצר את 3G, כמה חודשים טובים לפני ההכרזה עליו (אותו פס ייצור כנראה) ואז היה תקופה של חודשיים שהיה מחסור עולמי של אייפונים בחנויות רשמיות (אני לא מדבר על יבוא אפור / יד שניה / חאפרים).

פורסם

מחסור עולמי.. מי ישמע.. בתקופה ההיא Apple מכרה את הiPhone רק ב 6 מדינות.

פורסם

ומה אתה בדיוק רוצה להגיד בזה ?

פורסם

שהגזמת עם 'מחסור עולמי'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים