פורסם 2009 באפריל 716 שנים ראיתי כמה כתבות על זה שחברת החשמל משלמת פי 4 על חשמל סולרי ואני מבין שזה לא זול לקנות את המתקן ,לא ראיתי בארץ אנשים שמשתמשים בזהטוב אז מה שרציתי לשאול יש פה משהוא שמוכר\משתמש באנרגיה סולרית לבית ?אם יש ספר קצת כדי לא כדי וכ"ל
פורסם 2009 באפריל 716 שנים ראיתי כמה כתבות על זה שחברת החשמל משלמת פי 4 על חשמל סולרי ואני מבין שזה לא זול לקנות את המתקן ,לא ראיתי בארץ אנשים שמשתמשים בזהטוב אז מה שרציתי לשאול יש פה משהוא שמוכר\משתמש באנרגיה סולרית לבית ?אם יש ספר קצת כדי לא כדי וכ"לתיכננתי בעבר לעשות מין גג סולארי(אני מדבר על משו כמו 100*110 מטר), לא על הבית.בדקתי הוצאות וכדומה והדבר מסתכם בהוצאה התחלתית מאוד יקרה,אך לטווח הארוך הדבר משתלם שכן ההשקעה תחזור תוך כמה שנים.כן דובר על מכירת חשמל לחברת החשמל(ולא לשימוש ביתי).בסופו של דבר ויתרתי.בהצלחה
פורסם 2009 באפריל 816 שנים גם אני שקלתי אבל הם מדברים על החזרה של ההשקעה בתוך 10 שנים. זה יותר מידי זמן לטכנולוגיה כל כך חדשה. מי מבטיח לך שחמש שנים אחרי שקנית יצאו לוחות סולאריים פי 10 יותר יעילים משלך?
פורסם 2009 באפריל 816 שנים חברת החשמל מתחייבת לקנות חשמל למשך 20 שנה.אם ההשקעה תחזיר את עצמה תוך 10 שנים והמערכת תחזיק 25 שנה זה אומר תשואה של 150% ב 25 שנה.זאת אומרת תשואה של 4% בערך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.