פורסם 2009 באפריל 616 שנים היי חבר'הטוב אז ככה יש כמה שאלות בנוגע לskype לפלאפון:1. אם אני מדבר עם חבר שלי דרך הskype והוא לא מחובר לskype כמה זה בדיוק יעלהלי? יותר משיחה רגילה או פחות?2. האם דרך הskype אפשר לשלוח הודעות טקסט בחינם?תודה רבה לכל העוזרים!!!!!
פורסם 2009 באפריל 616 שנים 1. אתה צריך לפתוח חשבון בSKYPE עם כרטיס אשראי, וכרגע זה לא תומך הסלולאריים בארץ, רק בנייחים.2. כן, הודעות חינם בין משתמשי SKYPE.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים הוא מתכוון אם הוא יכול לשלוח הודעות מהסקייפ לפלאפון...זה נראה לי עולה כסף, עדיף להשתמש באיסיקיו.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים מחבר חבר שלי סיפר לי שיש תוכנה אחרת שנקראת fring ואפשר לשים אותה בפלאפון.עכשיו זה אותו שאלות כמו בהתחלה:1. ם אני מתקשר לחבר שאין לו פרינג ואני מתקשר אליו מהפרינגלפלאפון שלו האם זה יעלה לי כמו שיחה רגילה או שזה יעלה פחות?2. האם יהיה אפשר לשלוח הודעות טקסט דרך הפרינג? זה בחינם?
פורסם 2009 באפריל 716 שנים fring זה קליינט אחר, אבל זה עדיין דרך SKYPE כך שמה שאמרתי מקודם תקף גם לפרינג.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים יש לי אייפון ואמרו לי שדרך FRING זה חינם...אז זה באמת חינם או שלא? זה חינם גם אם אני מתקשר לאנשים שאין להם פרינג?אני מתחבר לFRING דרך הWI-FI אז זה גם עולה כסף או שזה חינם?
פורסם 2009 באפריל 716 שנים אם אתה מתקשר מfring לskype/fring זה חינם, אבל אתה לא יכול להתקשר לסלולרי ישראלי דרך שיחות רגילות.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים הייתה על זה כתבה לפני כמה ימים ב- YNET - על כל אפשרויות השיחה דרך הטלפון - תריץ שם חיפוש מוסבר שם מפורט ומובן
פורסם 2009 באפריל 716 שנים מחבר אתה לא יכול להתקשר מפרינג לסלולרי בארץ.איזה מוזר שמעתי על תוכנה שאפשר לדבר מהתוכנה למספר רגיל בעלות ממש זולה.מישו יודע מזה התוכנה הזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.