עבור לתוכן

ידוע למישהו אם הולך לצאת בקרוב גרסה חדשה של IPOD??

Featured Replies

פורסם

יש BT בדור שני.

• תגובות 46
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין

הסתכלתי באתר של אפל

כתוב שיש WIFI לא BT

אני מדבר על הIPOD TOUCH לא על הIPHONE

פורסם

יש BT, אבל הוא לא שמיש בגרסא 2.0, רק בגרסא 3.0.

פורסם
  • מחבר

יש BT, אבל הוא לא שמיש בגרסא 2.0, רק בגרסא 3.0.

לא הבנתי?

מה זאת אומרת יש אבל הוא לא שמיש??

פורסם

יש את הרכיב של הBT אבל הוא נעול ולא ניתן לשימוש בגרסאת תוכנה 2.0, בגרסא 3.0 שתצא בקייץ יהיה ניתן להפעיל אותו, אבל זה רק לאיפוד דור שני.

פורסם
  • מחבר

יש את הרכיב של הBT אבל הוא נעול ולא ניתן לשימוש בגרסאת תוכנה 2.0, בגרסא 3.0 שתצא בקייץ יהיה ניתן להפעיל אותו, אבל זה רק לאיפוד דור שני.

וואלה אתה צודק

עכשיו אני רואה ביו טיוב סרטים איך לפתוח את הBT

פורסם

לא אמור להיות שינוי במחיר נכון?

פורסם

וכבר עכשיו עובדים על תוכנה דומה לiBluetooth שמאפשרת להעביר קבצים בין הiPhone לכל מכשיר אחר בעל BT רק בגרסא לiPod touch 2G.

גם לiPod הזה יש FM Transmitter, זה צ'יפ של Broadcom שמשלב את השלושה, Wi-Fi, BT,FM.

ובד"כ יש שינוי אדיר במחיר מגרסא לגרסא, לדוגמא בiPod touch הראשון היית צריך לשלם 299$ בשביל הגרסא המינמלית ביותר של 8GB, עכשיו ה8GB עולה 229$ וה16GB עולה 299$, ובנוסף יש את ה32GB ב399$.

פורסם

לדעתי הפעם לא תהיה ירידת מחירים אלה רק ה16GB יעלה 229$, ה32GB יעלה 299$ ואולי יצא טאצ' 64GB ב399$ או שיבטלו את הדגם ב399$, ואז יהיו רק 2 נפחים.

פורסם

זה נחשב ירידת מחיר, אתה מקבל כפול זיכרון במחיר של חצי, עכשיו ה16GB עולה 299$, נגיד שמה שאתה אומר נכון, אז הוא ירד ל229$, זאת ירידת מחיר.

פורסם

אני יודע, אני מתכוון שלא יהיו דגמים זולים יותר כמו שפעם שעברה זה ירד מהחל מ299$ להחל מ229$.

פשוט לפי תוכנית המחירים של היום, יחליפו דגמים אחרים, שבמקרה יהיו עם נפח כפול.

פורסם

הבנתי אותך, עדיין זה fair enough לקבל כפול מקום במחיר של חצי וגם את הפיצ'רים שיהיו לiPod החדש.

פורסם

מחיר החומרה יורד כל הזמן והביצועים עולים. לקבל 32GB במקום 16GB אחרי שנה זה לא נחשב ירידת מחיר. זה פשוט ריאלי.

פורסם

ומה לגבי האייפון ?

פורסם

מה איתו? יכול להיות שיוכרז ביוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים