פורסם 2009 באפריל 616 שנים בקרוב תצא רשמית הIPHONE OS 3 ואיתה אייפון חדש, אולי גם אייפוד טאץ' חדש.אם שאלת על אייפודים בכללי אז לא מזמן יצאה גרסא חדשה של IPOD SHUFFLE שהיא בערך בגודל של זרת, ואין בה כפתורים פרט לכיבוי, שירים בלופ או שירים בSHUFFLE
פורסם 2009 באפריל 616 שנים בקרוב תצא רשמית הIPHONE OS 3 ואיתה אייפון חדש, אולי גם אייפוד טאץ' חדש.אם שאלת על אייפודים בכללי אז לא מזמן יצאה גרסא חדשה של IPOD SHUFFLE שהיא בערך בגודל של זרת, ואין בה כפתורים פרט לכיבוי, שירים בלופ או שירים בSHUFFLEיש תאריך מדויק לOS3?
פורסם 2009 באפריל 616 שנים יש תאריך מדויק לOS3?לא יודע על מדויק אבל אני חושב שהיא תצא בערך ביוליבכל מקרה יש כבר גרסא שניה לבטא ככה שזה יקרה בחודשים הקרובים.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים אפל יכריזו על גרסה 3 לאייפון/אייפוד (גרסת תוכנה) בועידת המפתחים (WWDC) ביוני (כבר נקבע תאריך מדויק לועידה, רק שאני לא זוכר אותו).השמועות אומרות שאפל תכריז גם על אייפון חדש שיכיל למשל מצלמה משופרת... אבל כמו תמיד עם אפל, אי אפשר לדעת כלום בוודאות עד רגע ההכרזה.לגבי אייפוד טאץ', לא ברור. אני מהמר שלא תצא גרסה חדשה שלו (תחושת בטן). אם כן תצא סביר להניח שהיא גם תוכרז ב-WWDC.
פורסם 2009 באפריל 716 שנים וגם פטנטים שאפל רשמה, זיהוי ביומטרי, הארת אזורים מסויימים במסך ולא את כל המסך, מצלמה מאחורי מסך.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים לדעתי זיהוי ביומטרי זאת בדיחת 1 באפריל.וכמו שכבר אמרתי יש לקחת הכל בערבון מוגבל (כולל את הפטנטים, שלא ברור אם ייעשה בהם שימוש).
פורסם 2009 באפריל 816 שנים את הזיהוי הביומטרי הציגו במיליוני אתרי חדשות, לפני,בזמן ואחרי ה1 באפריל, והכוונה ליישם את זה בunlock screen שאצבע אחרת שהיא לא שלך לא תוכל לעשות unlock למכשיר.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר ממש לא נשמע לי הגיוני שיכניסו לתוך המסך זיהוי ביומטרימה שכן יכול להיות זה שיהיה חלק מיוחד של זיהוי ביומטרי נגיד בגב המכשיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.