עבור לתוכן

האם ה F480 מומלץ לקנות? או שעדיף כבר אומניה או N85?

Featured Replies

פורסם

מה אתם ממליצים? ??? אני נוטה לטובת F480 :P כי יש יש עוד מעט את אומניה HD או HTC HD או IDUO של אריקסון..

אך הבעיה שאני לא יודע מתי יגיעו כבר לארץ לרשתות הסלולר או אפילו לפרטיים.. :s05:בואו אהיה יותר ברור:

שלום לכולם,

לאחרונה אני מרגיש צורך עז להחליף את הפלאפון הישן שלי (C130 של סמסונג) בפלאפון חדש יותר.

מבקש המלצות על פלאפונים בסביבות 2000-2500 ש"ח.

חשבתי על סמסונג F480 אך הוא בלי WIFI (זה לא כזה חיוני? או כן אם יש לי אינטרנט אלחוטי בבית? ) או על 5800 של נוקיה אך הוא עם מסך מגע לא נוח משהו, אם יש מישהו שמוכן למכור את אומניה 16GB? או שזה יותר מדי ולהסתפק ב8GB? יש הבדל חוץ מהזיכרון הפנימי?

אני לא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו מאחר והאומניה HD או HTC HD (מה יותר טוב?) אמורים להגיע מתישהו לארץ אך אין תאריך משוער או משהו כזה.. (מתי יגיע כבר ).. או שמישהו יודע משהו על חודש הגעה לארץ אפילו?

ממליצים על פלאפון אחר? אם משהו אחר שנוח וטוב אז אני פתוח להמלצות..

עזרתכם בבקשה,

תודה מראש, גיא.

פורסם

F480 זה מכשיר פשוט, אם אתה לא רוצה לחכות תקנה את ה5800 או אומניה.

פורסם
  • מחבר

איך ה5800? אומרים שהוא לא משהו:

-ממשק נוח אך לא מלהיב, ומעט אטי

-שיטת גלילה לא נוחה ולא עקבית

-מצלמת 3.2 מגה פיקסל באיכות בינונית

למי שיש אותו שיגיד את דעתו עליו

ובכנות בבקשה..

האם הוא שווה את המחיר?

פורסם

HTC HD

זה למשל, יש כבר בארץ בחנויות פרטיות.

F480 הורא גימיק מיושן כבר, לא מומלץ...

פורסם

אני לא מסכים ה5800 הוא מכשיר מצויין לכאלה שרוצים מסך מגע אבל אין להם כסף למכשירים ב 4000 שקל יש לי אותו 5 ימים ואני לא עוזב אותו לרגע

פורסם

iPhone iPhone iPhone!

דיי עם כל ההתפשרויות האלה.

פורסם

איפון לעומת HTC DIMOND2/HTC TOUCH זה התפשרות.

פורסם

אוייש כמה ברור שלא נגעת בחייך באייפון. ואם נגעת, לא ממש השתמשת... WM6 זו בדיחה אחת גדולה, כמו לא מעט מוצרי מיקרוסופט. גם אני נפלתי באשליה שיש מתחרים ראויים לאייפון, עד שהוא נפל לי ליידיים. לאחר שנתיים עם HTC התעוררתי.

פורסם

שנתיים עם מכשירים שבקושי סחבו את ה WM מה אתה מתפלא?

לא היתי מחליף את ה HD שלי לשום אייפון גם בחינם.

אני לא אוהב תוכנות סגורות ומערכת שבשביל כל דבר שאתה רוצה להתקין אתה צריך לפרוץ או להוריד תוכנת צד שלישי כדי להתקין לפתוח ולעשות מה לא..לא אוהב את זה, אוהב שמגישים לי הכל אל היד..וה HD עושה את זה נאמנות, מה שכן אפשר להתקין עליו כל מה שבא לי.

החסרון היחיד שלו, שמעבד הגרפי שלו לא חזק כמו של האייפון.

זהו.

לפותח התראד לדעתי עדיף לך לקחת מכשיר זול יותר כי אם אתה לא צריך WIFI יש את ה 5800 ששמעתי שהוא בסדר גמור, N96 / N85 גם כן מומלצים.

אגב ה F480 מכשיר על הפנים ממשק לא משהו בכלל ואיטיייי בצורה מחרידה.

הדבר היחיד הטוב שיש בו מבין כל המכשירים שכאן שיש לו מצלמה עם פלאש, ל HD אין וגם לאייפון אין, ל 5800 אני הבנתי שיש כנל לגבי N85/96

פורסם

אויש אויש אויש... חוסר מודעות משווע.

פורסם

היתי בעל אייפון דור 2.

גם פה אני חסר מודעות?

סחטיין על התראד בנוגע אייפון :P

בכל מקרה לא, אני לא אחליף את המכשיר שלי לאייפון.

נראה מה יהיה כשתרצה להגיד זכרון או להחליף סוללה, או סתם אחריות כלשהי.

ודיי עם האויש..זה כזה גאי..חח.

ואגב סתם שתדע, המסך של ה HD (אם במקרה החזקת כזה אי פעם) רגיש כמעט אותו הדבר כמו האייפון.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על המידע.. נראה לי אני חושב ללכת על ה5800 בגלל שהוא זול מאוד ויש לו את כל מה שצריך חוץ מהמצלמה הלא משהו שלו..

אך אני אחכה עוד חודש חודש וחצי אולי יגיע משהו עדיף כמו נוקיה N97 שאני מת שיגיע כבר מעצבן אותי כל העכבת הזאת של האי הגעה.. אם לא יגיע אז אקח את ה5800 או משהו אחר יותר טוב שמחירו יוזל.. תודה רבה ושיהיה לכם כל טוב.

פורסם

כש N97 יגיע הוא בטוח יעלה איזה 4000 ש"ח לפחות ככה שזה לא זול בכלל.

פורסם

יש צפי למחיר של nokia 5730?

פורסם

מה הקשר לת'רד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים