עבור לתוכן

Sansa M240 1gb, מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אני צריך MP3 פשוט רק לחדר כושר, כך שאני מחפש מכשיר מחברה טובה במחיר זול.

המכשיר שציינתי בכותרת עולה רק 100 שקלים, השאלה היא אם הוא מכשיר טוב או אחד שעושה בעיות?

בנוסף אני קונה לו את האוזניות CX-300 של סנהייזר.

פורסם

הי,

ה-M240 של סנדיסק הוא מכשיר מאד ותיק ומיושן אבל העובדה שהוא עדיין בשוק מראה משהו.

העניין הוא כזה, אם תוסיף עוד 40 שקלים תוכל לקנות את הנגן הזה

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000HyqNLcImkIG-hY1zfsg0gZ0:12bbi68k5?id=sp5-3976412

ה-SANSA CLIP הוא נגן חדש ומאד מוצלח בזכות מימדיו הקטנים וה-CLIP שבגבו הוא ממש מושלם לחדר כושר.

אם תחפש אותו ב-GOOGLE תמצא המון ביקורות שמהללות את איכות הקול שהנגן הקטן הזה מפיק.

בקיצור אמנם יקר ב-40 ש"ח אבל שווה הרבה יותר מה-M240, לא תתאכזב :xyxthumbs:

דרך אגב, אני הייתי ממליץ לך לקחת את הנגן האיכותי יותר ובשביל לא לחרוג מהתקציב תקח את האוזניות האלה

http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=HE

אוזניות שנותנות לך איכות גבוהה ואחריות לכל החיים במחיר זול יותר מה-CX-300

M240 + CX-300 = 270

CLIP + SPARKPLUG = 252

בשורה התחתונה תקבל איכות גבוהה יותר, נוחות מירבית ואפילו תחסוך 20 ש"ח. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

יש חנות של אופיס דיפו כ-10 דקות מהבית שלי, כך שאני חוסך נסיעה לת"א והמחיר הסופי מתאזן. תודה על ההמלצה, אני אלך על הקליפ :).

עכשיו, לגביי האוזניות שהמלצת עליהן, עד כמה נוח להקשיב איתם לשירים? היו לי שלושה זוגות של CX-300 מאז שהדגם יצא, זאת אומרת כמה שנים ברציפות, מרוב שהאוזניות האלה טובות. ללכת על האוזניות האחרות ישנה את ההרגשה, או שהאיכות והנוחות שלהן לא נופלת?

פורסם

בשבילי ה-SPARKPLUG היו נוחות מאד, ההרגשה היא כמו ששמים אטמי אוזניים במטווח.

לוקח קצת זמן להכניס אותם, אבל כשהם בפנים לא מרגישים שהם שם.

דבר אחד חשוב,בדרך כלל אוזניות IN-EAR חסרות באס והצליל שלהם הוא מאד מאוזן במקרה הטוב.

ה-SPARKPLUG נותנות סאונד עם באס מודגש ביחס לאוזניות אחרות מסוג זה.

אני לא מכיר את ההרגשה של ה-MX-300 אבל אם אתה אוהב ורגיל אליהם אז אולי כדי לך להשקיע עוד קצת ולקנות אותם.

בכל מקרה אני בטוח שלא תתאכזב מהקליפ, מאד קשה ליצר נגנים איכותיים וזולים, אבל סנדיסק שיחקו אותה בגדול עם הנגן הזה.

פורסם

אכן הקליפ מומלץ יותר. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה :-).

לגביי האוזניות, מעדיף לקנות את ה-CX300 בסופו של דבר בגלל ניסיון אישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים