עבור לתוכן

עברית ב-iPod Classic, יש חדש?

Featured Replies

פורסם

היי

עשיתי כמה חיפושים בגוגל, והדברים העדכנים ביותר היו ההודעה של idigital על עברית בחינם (חוץ מלדגמים החדשים) מלפני שנתיים, וכתבות על ההודעה הזאת ב-ynet ודומיו...

עוד מידע מייאש שמצאתי היה הת'ראד הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348243.0

שמסביר שהמצב תקוע, יש לציין שהתאריך של הת'ראד הוא מאמצע-סוף יולי 2008..

יש התפתחויות חדשות? אולי דברים לא רשמיים?

אם זה עוזר אז הדגם הספציפי של הClassic שיש לי הוא ה-80GB

הרבה תודה מראש.

פורסם

לא, אין עברית.

פורסם

עכשיו בApple (אני מניח שiDigital בארץ עובדים על זה, בכל זאת לא נראה לי שיש מתרגמי עברית בApple בחו"ל) עובדים על עברית לiPhone/iPod Touch, עברית רשמית, לך תדע אולי אחרי זה תקבל עברית בiPod Classic, אולי עובדים על הוספת תמיכה בעברית בכל המכשירים והתחילו מהiPhone, אני לא יודע, אבל תקווה לטוב.

פורסם

סביר להניח שלא תיהיה עברית. מה גם, לפי דעתי, בהכרזה על הדור החדש של האיפון;איפוד, היא תזנח לגמרי את הקלאסיק.

יחי אפל ..

פורסם

זה לא משנה כל עוד יש להם אותה מערכת הפעלה.

פורסם

אין להם. המערכת של האיפודים שונה לגמרי מהOSX המסורס (והקלאסיק שונה גם מהמערכת שיש ב5.5) שנצא על האיפון;איפוד החדש

פורסם

אני מדבר על איפוד קלסיק ונאנו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות, גם אם רובן פסימיות משהו..

ואם להוסיף עוד קצת דכאון, אז הבנתי שלדגמים של הקלאסיק הישנים, 80GB ו160GB לא יצאו יותר עידכונים, כי כבר לא מייצרים אותם יותר, אלה רק את ה120GB שהוא נחשב כאילו דור 6.5..

לא יודע אם זה ישפיע על העבודה שאם יהיה תירגום לקלאסיק אולי הוא בכלל לא יהיה ל80GB ול160GB, אבל קשה לי להאמין שאפשר להיות כ"כ אטומים, אבל לך דע..

פורסם

העברית שפותחה לדור 5 היא בבסיסה עבודת התנדבות של מישהו מהקילה, לא איזה רצון עז שגדל לידע בנוגע לתמיכה בעברית. התמיכה בעברית הייתה אפשרית הודות לכך שהקשוחה לא הייתה מוצפנת. כעת, היא מוצפנת ולמרות שאני זוכר שפרצו אותה בסופו של דבר, אני לא חושב שמישהו יטרח להרים את הכפפה.

אני מדבר על איפוד קלסיק ונאנו.

אוקי ו..? העברית היחידה שיש היא ל5.5 (אאלט, אל תתפובס אותי במילה) וכמו שאמרתי, הקשוחה של 5.5 שונה מזו של הקלאסיק והנאנו בגרסאתו האחרונה.

פורסם

אמרת שאתה חושב שיזנחו את הקלסיק, ואמרתי שזה לא משנה כי לנאנו (שדי בטוח שיהיה לו דור המשך) יש אותה מערכת הפעלה כמו לקלסיק כך שאם יצא עברית לנאנו סביר להניח שיצא גם לקלאסיק.

ות'אמת בתור בעליו המרוצה של קלסיק 80GB אפילו לא אכפת לי מעברית, אין לי שיר אחד בעברית וממשק בעברית זה הדבר הכי מפגר שיכול להיות.

פורסם

+1

ולדעתי לא יהיה המשך לנאנו (במתכונתו הנוכחית). הם יעבירו הכל למסך מגע

פורסם
  • מחבר

אמרת שאתה חושב שיזנחו את הקלסיק, ואמרתי שזה לא משנה כי לנאנו (שדי בטוח שיהיה לו דור המשך) יש אותה מערכת הפעלה כמו לקלסיק כך שאם יצא עברית לנאנו סביר להניח שיצא גם לקלאסיק.

ות'אמת בתור בעליו המרוצה של קלסיק 80GB אפילו לא אכפת לי מעברית, אין לי שיר אחד בעברית וממשק בעברית זה הדבר הכי מפגר שיכול להיות.

מצטער על התגובה המאוחרת, חזרתי מהבסיס רק אתמול..

קשה לי להאמין שהם יזנחו את הקלאסיק לגמרי, אנשים עדיין רוצים נגנן MP3 מבוסס הארד דיסק עם כמות של 100~ GB, פלאש עדיין לא מגיע לגדלים האלה במחירים סבירים..

ובקשר לעברית, ברור שממשק בעברית זה לא מעניין, אבל למרות ש90% מהשירים שלי בiPod הם באנגלית זה לא אומר שהשירים שבעברית צריכים להיות כתובים ככה:

Infektzia

Monica Sex

Hayehudim

Eric Berman

וכו'..

מישהו מכיר איזה תוכנה, אולי לא רשמית שאפשר דרכה לעשות שהiPod יוכל להראות שירים בעברית? אם זה לא חוקי אז שלחו לי הודעה פרטית, אם גם לבקש משהו כזה בהודעה פרטית זה לא חוקי אז אני מצטער, ואני אערוך.

פורסם

אי אפשר.

פורסם

גם אני באותה בעיה אבל מה שעשיתי זה פשוט להמיר את כל השמות לאנגלית. זה דיי מציק, אבל בהחלט נסבל. כמובן שיש לקחת בחשבון את הזמן שלוקח לעשות את ההמרה (תלוי כמה מוזיקה ישראלית יש לך באייפוד).

בעתיד הקרוב אני בספק גדול אם יהיה לזה פתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים