פורסם 2009 במרץ 2016 שנים שלום אנשיםאני מחפש פלאפון שיהיה בו GPS, שיאפשר קריאה/כתיבה טקסטים בעברית, יומן פגישות נוח, יציאה לאוזניותזה פחות או יותר הפונק' הכי חשובות וכמובן שיהיה זול, לא מחפש מכשירים ב4Kושלא יהיה סליידר!!!
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים שלום אנשיםאני מחפש פלאפון שיהיה בו GPS, שיאפשר קריאה/כתיבה טקסטים בעברית, יומן פגישות נוח, יציאה לאוזניותזה פחות או יותר הפונק' הכי חשובות וכמובן שיהיה זול, לא מחפש מכשירים ב4Kושלא יהיה סליידר!!!אחי באיזה רשת? בכל מקרה , אתה לא אוהב סליידר אז הN85 לא מתאים לך.. לפי מה שאתה אומר הכי טוב לך יהיה הסוני ארקיסון C905 (מצלמה 8 מגה , MP3 קיצור הכלל)יש אותו בפלאפוןבהצלחה
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים ה- C905 הוא גם סליידר,גם דורש אוזניות של SE בלבד וגם בעל סוללה חלשהמצטרף להמצלה על N85
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים הוא לא רצה סליידר... (בעיקרון בזמן האחרון אנשים נשמעים כאילו אין עוד מכשירים חוץ מN96/N85)אני ממליץ לך על הנוקיה N82, קנדיבר (בלוק), יש GPS, יציאה סטנדרטית לאוזניות ויומן פגישות נוח (לדעתי) ויש עברית.סקירה- http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-195.phpמתחיל ב1800 בערך בחנויות פרטיות, יש גם בשחור אם לא אהבת כסף.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר אחלה מכשיר אבל אני מחפש עם צג יותר גדול שאפשר יהיה לקרוא ממנו טקסטיםWORDPDF
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אחלה מכשיר אבל אני מחפש עם צג יותר גדול שאפשר יהיה לקרוא ממנו טקסטיםWORDPDFאתה חיי בסרט, רוצה מסך גדול ואופיס תשלם...
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר לא אמרתי שיש לי בעיה לשלם אבל לא סכומי עתקאהבתי את הסמסונג I900 אומניה, מה אתם אומרים?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מה עם NOKIA 5800? מסך גדול וחד (3.2" 640X480, מטורף לפלאפון), יש GPS, מסך גדול, יציאת אוזניות סטנדרטית, יומן פגישות וקריאה/ כתיבה בעברית, גם עולה באזור ה2K.לגבי הסמסונג, אני סולד מסמסונג בגלל הממשקים שלהם ובגלל זה שאין להם הרבה פלאפונים עם מערכת הפעלה פתוחה שהם לא משרד נייד, בכללי, נוקיה יותר נוחים לרוב.לדעתי כדאי לך ללכת על מכשיר עם סימביאן כדי שתוכל להתקין איזו תוכנת GPS שתרצה ולא תהיה תקוע עם תוכנה של המפעילה/ יצרנית, רק אני לא בטוח שיש את WAZE לגרסת הסימביאן שלו, אולי אם יש פה מישהו עם המכשיר הוא יוכל להמליץ לך על תוכנה מתאימה ונוחה.עריכה: יצאה WAZE ל5800 לפני שבוע וחצי בערך.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר יש לי שאלה נוספת.מישהו יודע במקרה אם הGPS המובנה בפלאפונים דורש SIM דור 3 ומעלה או שאני יכול להשתמש בGPS בSIM רגיל (דור 2)
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אני מוכן לא רק לעזור לך למצוא פלאפון כמו שחיפשת אלא להביא לך אחד אילו רק תגיד לי ותעזור לי במציאה של מוצר שראיתי באתר ולא הצלחתי להזמין משום מה,אז אולי אתה או כל אחד יוכל לעזור לי להזמין אגרופן שוקר שקיים באתר... מיליוניי תודות לעוזר..ולטורח
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים יש לי שאלה נוספת.מישהו יודע במקרה אם הGPS המובנה בפלאפונים דורש SIM דור 3 ומעלה או שאני יכול להשתמש בGPS בSIM רגיל (דור 2)אתה יכול להשתמש בו אפילו בלי סים, הGPS לא משתמש בחיבור למפעילה כך שזה לא משנה.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר תודה רבהתאמת שאני מחפש מכשיר שהוא גם GPS גם מציג טקסט וגם עם ספיקר או דיבורית BTהשאלה אם לקנות פלפון או מכשיר GPS
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים יש מכשירי GPS ב2K בערך עם מסך יותר גדול שמחזיקים יותר זמן אבל השאלה הי אם אתה מוותר על אוזנית BT בשביל זה, ואולי על הצגת טקסט בחלק מהמקרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.