עבור לתוכן

תעזרו לי למצוא פלאפון בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

אני מחפש פלאפון שיהיה בו GPS, שיאפשר קריאה/כתיבה טקסטים בעברית, יומן פגישות נוח, יציאה לאוזניות

זה פחות או יותר הפונק' הכי חשובות וכמובן שיהיה זול, לא מחפש מכשירים ב4K

ושלא יהיה סליידר!!!

פורסם

נסה אולי n85 .

פורסם

שלום אנשים

אני מחפש פלאפון שיהיה בו GPS, שיאפשר קריאה/כתיבה טקסטים בעברית, יומן פגישות נוח, יציאה לאוזניות

זה פחות או יותר הפונק' הכי חשובות וכמובן שיהיה זול, לא מחפש מכשירים ב4K

ושלא יהיה סליידר!!!

אחי באיזה רשת?

בכל מקרה , אתה לא אוהב סליידר אז הN85 לא מתאים לך.. לפי מה שאתה אומר הכי טוב לך יהיה הסוני ארקיסון C905 (מצלמה 8 מגה , MP3 קיצור הכלל)

יש אותו בפלאפון

בהצלחה

פורסם

ה- C905 הוא גם סליידר,גם דורש אוזניות של SE בלבד וגם בעל סוללה חלשה

מצטרף להמצלה על N85

פורסם

הוא לא רצה סליידר... (בעיקרון בזמן האחרון אנשים נשמעים כאילו אין עוד מכשירים חוץ מN96/N85)

אני ממליץ לך על הנוקיה N82, קנדיבר (בלוק), יש GPS, יציאה סטנדרטית לאוזניות ויומן פגישות נוח (לדעתי) ויש עברית.

סקירה- http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-195.php

מתחיל ב1800 בערך בחנויות פרטיות, יש גם בשחור אם לא אהבת כסף.

פורסם
  • מחבר

אחלה מכשיר אבל אני מחפש עם צג יותר גדול שאפשר יהיה לקרוא ממנו טקסטים

WORD

PDF

פורסם

אחלה מכשיר אבל אני מחפש עם צג יותר גדול שאפשר יהיה לקרוא ממנו טקסטים

WORD

PDF

אתה חיי בסרט, רוצה מסך גדול ואופיס תשלם...

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שיש לי בעיה לשלם אבל לא סכומי עתק

אהבתי את הסמסונג I900 אומניה, מה אתם אומרים?

פורסם

מה עם NOKIA 5800? מסך גדול וחד (3.2" 640X480, מטורף לפלאפון), יש GPS, מסך גדול, יציאת אוזניות סטנדרטית, יומן פגישות וקריאה/ כתיבה בעברית, גם עולה באזור ה2K.

לגבי הסמסונג, אני סולד מסמסונג בגלל הממשקים שלהם ובגלל זה שאין להם הרבה פלאפונים עם מערכת הפעלה פתוחה שהם לא משרד נייד, בכללי, נוקיה יותר נוחים לרוב.

לדעתי כדאי לך ללכת על מכשיר עם סימביאן כדי שתוכל להתקין איזו תוכנת GPS שתרצה ולא תהיה תקוע עם תוכנה של המפעילה/ יצרנית, רק אני לא בטוח שיש את WAZE לגרסת הסימביאן שלו, אולי אם יש פה מישהו עם המכשיר הוא יוכל להמליץ לך על תוכנה מתאימה ונוחה.

עריכה: יצאה WAZE ל5800 לפני שבוע וחצי בערך.

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה נוספת.

מישהו יודע במקרה אם הGPS המובנה בפלאפונים דורש SIM דור 3 ומעלה או שאני יכול להשתמש בGPS בSIM רגיל (דור 2)

פורסם

אני מוכן לא רק לעזור לך למצוא פלאפון כמו שחיפשת אלא להביא לך אחד אילו רק תגיד לי ותעזור לי במציאה של מוצר שראיתי באתר ולא הצלחתי להזמין משום מה,אז אולי אתה או כל אחד יוכל לעזור לי להזמין אגרופן שוקר שקיים באתר...

מיליוניי תודות לעוזר..ולטורח

פורסם

יש לי שאלה נוספת.

מישהו יודע במקרה אם הGPS המובנה בפלאפונים דורש SIM דור 3 ומעלה או שאני יכול להשתמש בGPS בSIM רגיל (דור 2)

אתה יכול להשתמש בו אפילו בלי סים, הGPS לא משתמש בחיבור למפעילה כך שזה לא משנה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

תאמת שאני מחפש מכשיר שהוא גם GPS גם מציג טקסט וגם עם ספיקר או דיבורית BT

השאלה אם לקנות פלפון או מכשיר GPS

פורסם

יש מכשירי GPS ב2K בערך עם מסך יותר גדול שמחזיקים יותר זמן אבל השאלה הי אם אתה מוותר על אוזנית BT בשביל זה, ואולי על הצגת טקסט בחלק מהמקרים.

פורסם
  • מחבר

מה השם של המכשיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים