עבור לתוכן

לא ניתן לשלוח SMS לאחר התחברות לסלקום לקו רגיל.

Featured Replies

פורסם

היי,

היום היתי אצל סלקום ועברתי לקו רגיל, כולל מבצע של SMS מוזל ב 10 ש"ח לחודש..

היתי לפני במסלול קו טוקמן כיוון שחיכיתי לחזור לצבא ולעשות מסלול חייל שזול בהרבה יותר (לא יצא לפועל אבל לא משנה).

בכל מקרה, מאז שהתחברתי לקו הרגיל, מופיע לי גם כן הסימן H למעלה מצד ימין ליד האייקון של הסוללה, לפני זה כשהיתי עדיין מחובר כטוקמן, הופיעה האות G ולא H, האם יש קשר?

להתקשר ניתן חופשי, אך SMS לא. מתקבלת ההודעה שלא ניתן לשלוח SMS TEXT.

כשדיברתי עם הנציגה של סלקום בחנות שלהם, היא אמרה לי שכ 20 דק' מרגע ההתחברות הכל יתעדכן ויהיה בסדר, אמנם השיחות חזרו אך ההודעות SMS לא.

הודעות אימייל לא ניסיתי כיוון שלא יצא לי להשתמש עדיין, אבל לא נראה לי שזה קשור?

אגב, מדוע כשאני מתחבר ל WIFI מופיע לי פתאום זמן חיבור לאינטרנט של סלקום? האם אני משלם על זה? מדוע אם כך? ברגע שהתחברתי ל WIFI במחשב הופיע מצד שמאל אייקון מוזר של חיבור ה WIFI + האות H מעליו, ומונה זמן..היתי מחובר בערך כ 2-3 דק' בלי לשים לב ולאחר מכן כשבדקתי בהגדרות המכשיר,שמתי לב ש DATA CONNECTION היה דלוק...מדוע? בעבר עם הטוקמן זה לא היה.

מפחיד אותי לקבל פתאום חשבון טלפון מוגזם על שימוש באינטרנט שכלל לא השתמשתי בו...

מדובר על המכשיר HTC TOUCH HD

תודה רבה :)

אגב התמונה למטה היא בנוגע לשינוי מהאות G לאות H שקרה לאחר שינוי המסלול...

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפי דעתי הכוונה בH הוא חיבור דור 3.5....

בדרך כלל זה מתחלף אל דור 3.5 במכשירים שתומכים בזה בעת גלישה דרכם.

בנוגע לTEXT, בדקת שהגדרות משלוח ההודעות תקינות?

אם אתה מתחבר דרך WIFI, תנסה לנטרל את ההגדרות גלישה של DATA.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה דנדן..:)

בכל מקרה אם זה הכוונה לדור 3.5 אז בטח ה H אומר HSDPA / HSUPA כי זה עובד על זה בהגדרות.

בדקתי את ההגדרות משלוח TEXT הבעיה שלא נגעתי בזה וזה עבד ללא בעיות מלכתחילה..רק כשעברתי לקו רגיל זה לא שולח פתאום.

אלו האופציות שנכנסתי אליהם בתמונות..הבעיה שלא ראיתי שינוי ועדיין לא ניתן לשלוח SMS :(

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקי מצאתי את הבעיה...היתה אצל סלקום בסופו של דבר

לאחר שהפכתי כל אפשרות ב HD הבנתי כי המוכרת השרוטה שהיתי אצלה אתמול, הפעילה לי את המבצע של ה SMS שהתחברתי אליו אבל לא חיברה אותי כלל אל הרשת... ::)

שיחה קטנה אל סלקום ונציגת שירות מאוד מאוד מאוד חמודה עזרה לי בתוך דקה.

תודה דנדן על התשובה,שבת שלום :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים