עבור לתוכן

למי חושב לעבור לפלאפון אז יש להם מבצע חדש

Featured Replies

פורסם

נציגי השירות שלהם הפנו אותי לגני התערוכה לחנות הסלולאר החדשה שלהם אבל שלחו לי גם את המיניסייט החדש של פלאפון למי שעוד לא ראה , זה בהשראת הפרסומת הזאת שרצה עכשיו בטלוויזיה :jump:

http://tinyurl.com/c6tcov

-----------------------

מובטל מובטל מובטל

פורסם

נו.. ו?

פורסם

איך אני אוהב את השקרנים האלה.

ממציאים מונחים חדשים כל הזמן

דור 3.75

high speed gsm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

בכל מקרה הגיע הזמן שהם יעברו לג'יאסאמ ויקבלו מכשירים נורמלים סוףסוף!!

עוד תחרות זה טוב.

פורסם

תחרות תמיד מבורכת

אבל לא לשקר ללקוחות ככה.

זה פשוט ביזיון.

שלא לדבר על זה שמתברר שמי שקנה מכשיר CDMA שלהם, וניתק את הקו, לא יכול למכור אותו לאדם אחר בשביל שיתחבר עליו.

כמובן שהם לא אומרים לך את זה כשאתה קונה מהם את המכשיר בהתחלה...

פורסם
  • מחבר

איך אמרו פה? תחרות זה תמיד דבר טוב לא , וקידמה זה דבר עוד יותר טוב

ואין מה לעשות זה דור 3.75 , כי יש פה יתרון טכנולגי מסויים (אמנם אני לא בטוח כמה הוא משמעותי אבל נגיד שאם אני גר באיזה יישוב מרוחק וכו , התדר החדש של פלאפון ישרת אותי טוב יותר)

בכל מקרה , אני מחכה לפאלם PRE , שיביאו אותו וזו תהיה באמת הצהרת כוונות של רשת רצינית

נחכה ונראה

פורסם

זה לא דור 3.75, זה בדיוק העניין... אין כזה דבר בעולם.

איזה יתרון טכנולוגי יש להם על הרשתות הקיימות?

הרשת ההכי מהירה כרגע בארץ היא דווקא של סלקום, HSUPA

פורסם
  • מחבר

בוא לכל אחד מיישובי השומרון , זה לא רחוק מכפר סבא

נסה לדבר מהסלקום , אין קליטה בשיט...

ישובים שלמים של רק פלאפון

אולי אתה צודק לגבי המהירות , אין לי מושג , אבל לגבי קליטה אין ויכוח בכלל שפלאפון הכי טובה כיום

פורסם

אז סך הכל הם התקינו אנטנה באיזור שלך...

אם בבתים הסמוכים אליך, ותקבל קצת קרינה, לא נורא במיוחד...

את מה שאמרת עכשיו, אני יכול לומר גם על פלאפון, אורנג' וסלקום.

כל מי שהיה בצבא והיה לוחם גילה שיש איזורים מסויימים שרשת אחת עובדת והאחרות לא...

שוב פעם, לפלאפון אין פה שום יתרון על הרשתות האחרות, והיא מטעה ומשקרת את הלקוחות...

פורסם
  • מחבר

אז סך הכל הם התקינו אנטנה באיזור שלך...

אם בבתים הסמוכים אליך, ותקבל קצת קרינה, לא נורא במיוחד...

את מה שאמרת עכשיו, אני יכול לומר גם על פלאפון, אורנג' וסלקום.

כל מי שהיה בצבא והיה לוחם גילה שיש איזורים מסויימים שרשת אחת עובדת והאחרות לא...

שוב פעם, לפלאפון אין פה שום יתרון על הרשתות האחרות, והיא מטעה ומשקרת את הלקוחות...

בסך הכל התקינו אנטנה ובסך הכל עברו לרשת חדשה בתדרים חודרי ממ"ד ובסך הכל הביאו את המכשירים הכי חדשים שיש היום וידם עוד נטוייה (ראה הפאלם PRE) אבל כמו שאמרו פה , זה עניין של העדפה , אם אתה טוב לך בסלקום , תרוויח , רק שלח לי אימייל לפני שאתה בא לבקר אותי או לעשות מילואים , כי קליטה לא תהיה לך באזורים שלי..

פורסם

מבחינת איכות ובטיחות הCDMA לא רואה אף שיטה אחרת.

אבל לפלאפון דווקא יש חיסרון גדול מאוד, וזה שמשום שיש להם רק אנטנות של UMTS המכשיר חייב להיות על "דור 3" שטוחן סוללה.

פורסם

אני באורנג' בכלל...

ואין כזה דבר תדרים חודרי ממ"ד...

פלאפון אמורה לעבוד על 2100, כמו כל כך הUMTSים בארץ.

ומכשירים כל חברה מביאה, השאלה מתי, היתרון של פלאפון שהם היו חייבים לקנות עכשיו את כל המכשירים החדשים ולהציע ללקוחות.

CDMA היא טכנולוגיה שלא בשימוש בכל העולם, לעומת GSM ובגלל זה הרשתות בארץ מעדיפות לעבוד בGSM... (במיוחד בגלל חוק הניידות בארץ, לקוח יעדיף לקנות מכשיר של רשת GSM ולא מכשיר שתקוע ברשת אחת בלבד)

פורסם
  • מחבר

אני באורנג' בכלל...

ואין כזה דבר תדרים חודרי ממ"ד...

פלאפון אמורה לעבוד על 2100, כמו כל כך הUMTSים בארץ.

ומכשירים כל חברה מביאה, השאלה מתי, היתרון של פלאפון שהם היו חייבים לקנות עכשיו את כל המכשירים החדשים ולהציע ללקוחות.

CDMA היא טכנולוגיה שלא בשימוש בכל העולם, לעומת GSM ובגלל זה הרשתות בארץ מעדיפות לעבוד בGSM... (במיוחד בגלל חוק הניידות בארץ, לקוח יעדיף לקנות מכשיר של רשת GSM ולא מכשיר שתקוע ברשת אחת בלבד)

פלאפון עובדת גם ב2100 וגם ב850 (חודר שיריון..) תקרא http://www.thecom.co.il/article.php?id=6316

זה נותן לרשת שלה יתרון (וזה כל הדיון פה , היתרון של הרשת) על פני הרשתות האחרות , בכיסוי וב"חדירות" :)

פורסם

פלאפון עובדת גם ב2100 וגם ב850 (חודר שיריון..) תקרא http://www.thecom.co.il/article.php?id=6316

זה נותן לרשת שלה יתרון (וזה כל הדיון פה , היתרון של הרשת) על פני הרשתות האחרות , בכיסוי וב"חדירות" :)

כנראה שלקרוא קשה לך , איפה בדיוק רשום שהתדר "חודר שיריון" או "חודר ממ"דים"?

רק רשום "יש לה יתרון טכנולוגי בכיסוי באיכות גבוהה (גם בתוך מבנים)" , לא רשום שהוא חודר ממ"דים וכדומה...

לי יש מכשיר באורנג' והוא קולט אצלי מעולה בממ"ד ובכל מקום אחר שבו אני נמצא.

הסיבות שכרגע פלאפון כביכול יותר מהירים זה בגלל שיש להם רק כ-1000 מנויים ברשת החדשה ואין עוד עומס בתעבורה של המידע.

פורסם

850 זה התדר GSM שלהם...

זה לא תדר חודר שיריון...

תדרי הGSM שעובדים בארץ זה 900 ו1800, שאחד מהם של אורנג' והשני של סלקום, לא זוכר כרגע.

פלאפון עכשיו נכנסה לתחום אז הקצו לה תדר אחר שהוא תדר 850.

זה ממש לא תדר חודר ממ"ד

אתה מדבר שטויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים