פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אתמול קנו לי במתנה Sansa Clip 2GB מקרביץ במחיר של 189 ש"ח עם אחריות לשנתיים. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי שהחבר'ה פשוט מ-ה-ל-ל-י-ם אותו פה. שאלות (אם אפשר לקבל תשובות גם מבעלי נסיון עם הנגן אני אשמח): *אני מתכוון להשתמש בנגן לריצות ושאר פעילות בחדר כושר ומחוצה לו, האם הקליפס יתפוס חזק והמכשיר לא ייפול לי בזמן שאני רץ?*קראתי במקומות שונים שהקליפס עדין/שביר מאוד, צריך לדאוג מזה או שהוא חזק מספיק? (אני מוכן להוסיף כסף ולהחליף את המכשיר תמורת משהו עם קליפס חזק ועמיד). תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אני משתמש בו לריצות ולא היה לי בעיה איתו אם יש בעיה זה שהאוזניות עצמם יכולות ליתפרק אז כדי לך לקנות אוזניות יותר אמידות לריצה ואימונים לי הקליפס מחזיק טוב מאוד אם תשתמש בכוח הוא ישבר כי הוא לא מטיטניום אבל באופן רגיל אני מחבר אותו למכנסים והוא מחזיק יופי ואולי יש נגנים טובים יותר אבל אני לא חושב שיש טובים יותר במחיר שלו
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר תודה על התגובה. עכשיו אני גם שם לב שניתן לשדרג ל 4gb בכלום כסף, כנראה אני גם אעשה את זה.בכל אופן, אשמח לעוד תגובות.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים משתמש בו לריצות מחזיק מעולה ממש לא עדין הנגן הזה הוא נפל לי המון והוא בסדר גמור רק האוזניות הלכו צ'ק צ'ק ....
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים תודה על התגובה. עכשיו אני גם שם לב שניתן לשדרג ל 4gb בכלום כסף, כנראה אני גם אעשה את זה.בכל אופן, אשמח לעוד תגובות.לא הוא לא ניתן לשידרוג הדגם הקודם היה ניתן לשידרוג אבל לא הקליפ
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר מזתומרת לא ניתן? אני מתכוון להחזיר אותו לחנות. לקבל זיכוי. להוסיף סכום קטן, ולקחת את גירסאת ה 4GB
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים להחליף זה כבר דבר אחר חשבתי שאתה מתכוון לדגם הקודם שבו היה אפשר לשדרג אם מיקרו SD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.