עבור לתוכן

3rd Gen Ipod Shuffle

Featured Replies

פורסם

79$ לנגן 4GB איכותי זה זול.

בתור מה אתה מגדיר מכשיר איכותי ?

מכשיר מחברת מותג ? אז הוא איכותי למדי.

מחשיר שעשוי מחומרים איכותיים ? כנראה שכן (לא יצא לי להשתמש בו)

מכשיר שהוא פשוט לשימוש ? אולי פושט אבל לוקח זמן להתרגל.

מכשיר שהוא נוח לשימוש ? לא ! אישית שאני מוציא כל סכום כסף שהוא מעל 50$ אני לא רוצה להתפשר,אני לא רוצה שיגבילו אותי אני רוצה להשתמש באוזניות שלי בלי מתאמים,אני לא רוצה להתעסק עם תוכנות מיוחדות (במיוחד של אפל ואני יודע שיש תחליפים) ואני ל א רוצה לנסוע כל פעם כדי להחליף אוזניות.

אז אני הלך ואקנה את הקליפ בכמעט חצי מחיר (לכו תדעו מה השאפל יעלה בארץ) שבו יש מסך,כפתורים,נוח יותר לישמוש ולא מגביל אותי

פורסם

אם אלו הדרישות שלך אז ברור שלא תקח אותו, אבל הרבה אנשים צריכים פשוט נגן שינגן להם מוזיקה בריצה ושיהיה ניתן להעביר בקלות את האלבום החדש שהם הורידו מהאיטונס.

פורסם

זה שהוא עומד בדרישות נמוכות לא הופך אותו לאיכותי.

גם נגן ג'נרי עומד באותן דרישות.

פורסם

לא בהכרח, הנגן עצמו איכותי, מה שלא נכון לגבי רוב הנגנים בגנריים, וגם יש עליו אחריות וביטוח.

פורסם

אם אלו הדרישות שלך אז ברור שלא תקח אותו, אבל הרבה אנשים צריכים פשוט נגן שינגן להם מוזיקה בריצה ושיהיה ניתן להעביר בקלות את האלבום החדש שהם הורידו מהאיטונס.

ואיך בדיקו הקליפ שעולה חצי ממנו נופל בתחום הזה?

פורסם

לא בהכרח, הנגן עצמו איכותי, מה שלא נכון לגבי רוב הנגנים בגנריים, וגם יש עליו אחריות וביטוח.

יפה, עכשיו תשווה אותו לקליפ ותן לי סיבה טובה אחת לבחור באייפוד חוץ מהפנים היפות של אפל.

פורסם

לא יודע איך אנשים קונים את הזוועה הזו.

79 דולר בשביל מכשיר עם 4GB ובלי פאקינג מסך אפילו.

79 דולר על כלום!!!!!

אפילו אוזניות אי-אפשר לשים!

אפילו הSANDISK SANSA יותר משתלם!!!1

פורסם

מה אתם מתפלאים? אנשים שקונים את המוצר הזה אלה לא אנשים שמסתובבים בפורומים שומעים חוות דעת ומסתכלים בזאפ.

אנשים שקונים רואים מכשיר קטן שנוח לרוץ איתו נוח לעשות איתו ספורט לא צריך יותר מידי התעסקות...

וכן מבית אפל שזה נותן זכות מאוד גדולה בקניית המכשיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים