עבור לתוכן

ipod touch

Featured Replies

פורסם

שלום

מה אתם אומרים על המכשיר הזה?בעיקרון הוא מכשיר טוב?

חשובה לי שאלה לגבי משחקים:יוצאים לו ממש משחקים תלת מימדיים כמו שיוצאים למחשב?נגיד משחקים כמו ברנאאוט או כמו FEAR וכו' יוצאים למכשיר?

או איזה משחקים כן יוצאים?

כי אני מתלבט אם לקנות מכשיר כזה,אבל הקטע של המשחקים מאוד חשוב לי,כי זה נראה לי נורא מגניב ללכת ברחוב ולשחק ממש משחקים כמו במחשב רק באופן נייד

תודה

לילה טוב

פורסם
  • מחבר

הקפצה

למה אף אחד לא מיתייחס?

פורסם

1.מכשיר נחמד , אם לטעמי יקר מדי.

2.יוצאים לו משחקים פשוטים אל תצפה לאיכות מרבית, לפי מה שהבנתי בקרוב יצא undercover

תריץ חיפוש ביוטיוב ותראה את המשחקים והתוכנות שיש.

3.אם אתה מחפש מכשיר מולטימדיה למשחקים נראה לי עדיף psp, אך אם אתה אוהב תקטע של המגע והחיישני תזוזה אז לך על האייפוד.

פורסם
  • מחבר

הטאץ' לא נקרא "מכשיר מולטימדיה"?

פורסם

1.מכשיר נחמד , אם לטעמי יקר מדי.

2.יוצאים לו משחקים פשוטים אל תצפה לאיכות מרבית, לפי מה שהבנתי בקרוב יצא undercover

תריץ חיפוש ביוטיוב ותראה את המשחקים והתוכנות שיש.

3.אם אתה מחפש מכשיר מולטימדיה למשחקים נראה לי עדיף psp, אך אם אתה אוהב תקטע של המגע והחיישני תזוזה אז לך על האייפוד.

הדגשתי לך.

פורסם
  • מחבר

ובשביל סרטים ומוזיקה זה המכשיר הכי טוב?

פורסם

כןןן. מכשיר מאוד מאוד נחמד.... אי אפשר שלא לאהוב אותו.... וגם יש סיבות לכך... אני לא חושב שתצטער שקנית אותו. אם תצטער אז זה בגלל המחיר. כי אין ספק שהוא יקר מידי...

פורסם
  • מחבר

להעביר אליו את הסרטים זה מסובך?לראות את הסרט עצמו עם הכתוביות והכל זה נוח?

פורסם

מאוד נוח ומאוד פשוט... ד"א פשוט זה כבר ממש לא קריטריון שאתה צריך לשים לב אליו... היום הכל ממש פשוט.

פורסם

בהעברת סרטים תצטרך להמיר.

למוזיקה זה סביר בהחלט.

פורסם

זה ברור.... לא היה צורך להגיד את זה... ובנוגע למוסיקה... "בהחלט סביר".... סביר?... ממש לא. הוא מצויין וממש תענוג לשמוע בו לא רק בגלל האיכות אלא גם בגלל הקלות והאופן בו הוא מסודר ומסדר את השירים.

פורסם

מבחינת איכות סאונד אתה טועה

איכות הסאונד של האייפודים למיניהם הם ברמת הסביר

אתה מוזמן להשוות לדוגמא עם הI7 , כמובן שאל תנסה עם אוזניות שמגיעות עם האייפוד או פחות ממקצועיות.

כמובן תלוי בבנאדם לאודיופיל יכול להיות שהאייפוד ישמע כבדיחה.

פורסם
  • מחבר

ומעבר למוזיקה וסרטים,הוא משמש כמעין "מחשב כף יד" כזה?

פורסם

תלוי למה אתה קורא מחשב כף יד..

אינטרנט יש לו...

קבצי WORD למיניהם הוא לא יכול לערוך אך אתה בהחלט יכול להסתכל בקבצים שכאלו דרך GOOGLE DOC.

ויש לו מלא אפלקציות שעושות אותו כמעין מחשב כף יד

פורסם
  • מחבר

הבנתי

מה שחשוב לי פה זה גם קטע של משחקים.אפשר למצוא מגוון משחקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים