עבור לתוכן

אנשים טובים - עזרו לבחור תחליף לאייפון - HTC/LG

Featured Replies

פורסם

אהלן.

מתלבט כבר חודשים איזה מכשיר לקנות. חלקכם קראו כבר כמה שאלות שלי בנושא.

מחפש מכשיר מהיר בעיקר לצרכי יומן פגישות, GPS, WIFI ונגן איכותי. פחות כטלפון, ייתכן שאפילו אשתמש בו SIM FREE מפאת טלפון מהעבודה.

התגבשתי על רשימה (על פי סדר העדיפות) ואני צריך להחזיר תשובה בהקדם (יש לי חבר בהונג קונג !!!). מה אומרים ?

LG RENOIR 1

HTC TOUCH HD 2

HTC G1 3

לא ברור לי למה המחיר של האחרון כל כך שערורייתי ...

כמה חבל שה- palm pre עוד לא יצא...

מה אתם חושבים?

פורסם

HTC TOUCH HD 2

לדעתי העדיף כאן.

פורסם

עוד המלצה כאן לHTC HD

או פאלם פרה אם ייצא לפני שחבר שלך יחזור :silly:

פורסם

או HTC HD או שתחכה לדימונד החדש אם אתה רוצה לחסוך כסף.

פורסם
  • מחבר

תגידו, לא תהיה לי בעיה להתקין עליו עברית, נכון?

פורסם

למה אתה רוצה להחליף את האייפון? פשוט אני רוצה לקנות אותו אז אני לא רוצה שאני אתחרט..

תן לי סיבות בבקשה...

פורסם
  • מחבר

הכותרת שלי כנראה קצת הטעתה. אני לא מוותר על אייפון אלא מחפש תחליף... יש פה כל כך הרבה ביקורות עליו לכאן ולכאן - פשוט קטונתי.

באופן אישי אני לא רוצה אייפון כי אני חושש מכל ענייני הפריצות הנדרשות כדי לעבוד איתו...

פורסם

אה.. בסדר, אז אין לך ניסיון רע איתו, נכון?

רוב התלונות על האייפון שהוא יקר מידי יחסית למה שמקבלים, בדקתי את זה והוא לא יקר בהרבה מהמכשירים האחרים שהצעתם אולי אפילו יותר זול וחוץ מזה היום בסלקום N96 עולה 4600 שקל.

וכן יש אנשים שקונים במחיר כזה.

פורסם

בדקתי את זה והוא לא יקר בהרבה מהמכשירים האחרים שהצעתם אולי אפילו יותר זול וחוץ מזה היום בסלקום N96 עולה 4600 שקל.

גאון, והאיפון לא נמכר שם בכלל.

ובטח שהאיפון יקר מכל מכשיר ברמתו, ה5800 עולה חצי איפון, אפילו HTC HD שהרבה יותר מתקדם מהאיפון עולה מעט פחות.

פורסם
גאון, והאיפון לא נמכר שם בכלל.

איזה מזל שאתה פה מה הייתי עושה בלעדיך.

רציתי להראות שיש מכשירים הרבה פחות טובים שנמכרים בהרבה יותר.. כן אני יודע שסלקום גנבים אבל עדיין אנשים קונים.

ובטח שהאיפון יקר מכל מכשיר ברמתו, ה5800 עולה חצי איפון, אפילו HTC HD שהרבה יותר מתקדם מהאיפון עולה מעט פחות.

לפי דעתי תקנו אותי אם אני טועה אבל האייפון יכול לקבל תוכנות שלא קשורות לאפל והHTC HD לא, כנ"ל גם ה5800.

ובמה ה5800 יותר טוב מהאייפון?

פורסם

איזה מזל שאתה פה מה הייתי עושה בלעדיך.

רציתי להראות שיש מכשירים הרבה פחות טובים שנמכרים בהרבה יותר.. כן אני יודע שסלקום גנבים אבל עדיין אנשים קונים.

ושוב אתה משווה מחיר של מכשיר מסלקום ומכשיר מבחוץ, תשווה מחירים למכשירים שונים מאותה חנות/ספקית, הרי בסלקום האיפון לא נמכר בכלל ובחנויות הN96 זול במעט/שווה במחיר לאיפון.

לפי דעתי תקנו אותי אם אני טועה אבל האייפון יכול לקבל תוכנות שלא קשורות לאפל והHTC HD לא, כנ"ל גם ה5800.

ובמה ה5800 יותר טוב מהאייפון?

אתה צוחק נכון? סימביאן (5800) וווינדוס מוביל (HTC) אלו מערכות הפעלה פתוחות וותיקות עם הרבה יותר תוכנות ומשחקים מאשר האייפון, מבחר התוכנות לאייפון זה פשוט בדיחה לעומת מה שיש לסימביאן ווינדוס מבויל.

אני לא יודע איפה ראיתה שכתבתי ש5800 יותר טוב מאיפון, כי אלה מכשירים ברמה דומה, כל אחד יותר טוב מהשני בדברים אחרים.

פורסם

ואם נגיד ה5800 והאייפון היו באותו מחיר מה היה עדיף?

ואם נגיד אייפון היה במחיר של 5800 מה היה עדיף אייפון או HTC HD? (הבדל של 1700 שקל)

פורסם

זה מאוד תלוי בצרכים שלך.

יש אנשים שיעדיפו 5800 ויש כאלה שיעדיפו איפון.

פורסם
  • מחבר

איך תמיד השאלות שלי הופכות לריבים על כמה אייפון שווה...

אף אחד לא יודע אם אין בעיה להתקין עברית על ה-HTC HD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים