עבור לתוכן

שאלה על MP3 של Sandisk

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות MP3 חדש, ויש לי רק 150~200 שקל.

אני כנראה הולך על זה:

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=676681

או זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693374

שהשני זה אותו נגן רק עם כפול זכרון. P:

זה נחשב נגן טוב?

ואם כן, האם כדאי לי לקנות מאייבורי?

אני מודע לזה שזאת חרא חברה, אבל האם הם באמת יכולים להתעסק עם MP ולהרוס אותו? או שזה בא חדש מהחברה?

כי אני באמת לא רוצה לקנות MP ושהוא ידפק. :nixweiss:

ואני אפילו יותר אשמח אם מישהו שקנה כבר משם MP יוכל להגיד לי האם הכל בסדר. (:

פורסם

נגן מעולה.

למה שלא תוסיף עוד כמה שקלים בודדים ותקנה בחנות נורמלית?

פורסם

אחלה נגן.

אני קניתי אותו מאייבורי וזה מגיע חדש ארוז כולל הכל.

פורסם
  • מחבר

31 שקלים זה לא כמה שקלים בודדים... P:

אני קונה רק דברים שהם לגמרי אטומים מאייבורי...

קניתי מהם למשל Disk-On-Key של Sandisk שהוא 8GB והוא עובד פצצה ואין איתו שום בעיות וזה דבר שהם פשוט לא יכולים לפתוח.

זה נכון גם על MP... אם הוא מגיע ארוז וסגור לגמרי מהקופסא המקורית של היצרן, הם לא יכולים לגעת.

אז לפי מה ש-liav25 אומר, הנגן מגיע חדש, ארוז באריזה המקורית ואין איתו שום בעיות.

אז בשבילי חבל על ה-31 שקלים האלו.

אני נורא נורא אשמח אם עוד מישהו יוכל לאמת בשבילי את העניין הזה שקניית MP מאייבורי זה בטוח. X:

אם עוד מישהו שקנה MP מאייבורי יוכל להגיד לי שזה מגיע חדש לגמרי ועובד מצויין, אני נורא נורא אשמח.

תודה אנשים. :D

פורסם
  • מחבר

רחוק אח שלי, רחוק. P:

הכי קרוב אלי זה BUG שהם עולים 31 שקל יותר.

אני מניח שאני פשוט אצטרך ללכת לחנות ולבקש מהם לראות את זה ואז להסתכל אם זה סגור הרמטית כמו ה-Disk-On-Key שקניתי.

שוב - אם מישהו שקנה MP מאייבורי (כל MP, לא משנה איזה) יוכל להגיד לי שה-MP שלו עובד מצויין והגיע ארוז כמו שצריך, אני אהיה רגוע. :)

פורסם

זה לא כ"כ יעזור לך, כל מוצר מגיע מיבואן אחר (ואחת כמה וכמה באייבורי) ככה שאם מוצר X הגיע ארוז הרמטית זה לא רומז כלום על מוצר Y או Z.

בקיצור לך לאייבורי ותקנה, הם בטוח קונים מיבואן רישמי מאחר וזה מוצר זול ואין טעם להתעסק איתו ב"קומבינות".

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

צודק אחי, אין טעם להתעסק בזה יותר מדי, הם בדרך כלל מתעסקים רק עם מחשבים נייחים.

אני ממליץ לכולם על ה-MP הזה! כבר ראיתי אותו אצל חבר שלי, סאונד מטורף, קטן בטירוף, וקשיח כמו ברזל. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים