עבור לתוכן

Nokia או מוטורולה, רשת אורנג', סלולארי כמה שיותר זול

Featured Replies

פורסם

אהלן וצהריים טובים לכולם,

ה-Motorola Razr V3 שלי עושה בעיות, נכבה מדי פעם, המסך שלו מת ככה שאני יכול רק לקבל שיחות... קיצור, אני צריך חדש. כעיקרון, אני רגיל כבר לניידים גם של Motorola וגם של Nokia, אז אחת משתי החברות יהיה בסדר, אם כי עדיף מוטורולה כי אז אני אוכל להוריד אליו את כל התוכן שיש לי על הנייד הנוכחי. העתקתי הכל למחשב שלי, כולל מספרים ולוח אירועים. תקציב אני לא יכול לתת, מכיוון שאני לא יודע כמה נייד בסדר הגודל שאני רוצה עשוי לעלות.

כעיקרון, כמה שיותר זול ופשוט: לא צריך GPS, דור שלוש או שלוש וחצי, אינטרנט סלולארי זה נחמד (להוריד מדי פעם צלצול חדש, טאפט וכו'), אבל כעיקרון שיהיה דומה בתכונות שלו ל-V3 הראשון, הישן ביותר. מישהו יכול להמליץ לי על כזה?

פורסם

בהנחה שאתה קונה מחנות פרטית (מאחר ולאורנג' אין מכשירים של מוטורולה למעט מכשיר קבוע לרכב) יש לך פה בזאפ את כל הרשימה:

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Cellphone&DB188396=188400

מבין כולם , נראה לי שמתאימים לך הV8 , V9 , K1 ,V6 , Z8 ו הK3

הם הכי "דומים" לV3 שלך

תעבור עליהם ותראה מה הכי מתאים לך...

נתתי פה בכוונה רק את דגמי מוטורולה בגלל העברת התכנים שרצית , אני אישית הייתי הולך על איזה נוקיה אבל זה שיקול שלך....

פורסם
  • מחבר

זה גם לא בעיה בשבילו להעתיק את כל המספרים שגיביתי מה-OutLook. קיצר, אפשר בהחלט גם נוקיה ;)

פורסם

אז פה מגיעה שאלה של כמה אתה מוכן להשקיע , מה הצרכים שלך ממכשיר סלולרי (אתה בטוח שאתה לא רוצה GPS ודור 3/3.5 ? )

אתה מתכוון לרכוש מאורנג' או מחנות פרטית?

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא צריך שום דבר מאלה, וכן, אני מתכוון לקנות מאורנג', מלבד כרטיס SIM+ שכבר יש לי.

פורסם

אז זהו שאני לא בטוח שיש בכלל מכשירים שהם לא דור 3 , במידה ויש לך את הUSIM אם אני לא טועה זה ההוא של הדור ה-3 אז יש לך את הN95 שאמור להיות במחיר רצפה (אל תתיחס למחיר באתר , לדעתי הוא לא עודכן כבר הרבה זמן) , יש את ה6500S.

בעיקרון הN95 הוא מעל ומעבר לדרישות שרשמת , ה6500S יכול להיות אופציה מעולה בשבילך , לחבר טוב שלי יש אותו והוא אחלה מכשיר...

פורסם

אל תתקרב ל6500S, מספיק דברים רעים אמרו עליו, סך הכל 6280/6288 חדש (אם אתה מכיר את התקלות שלהם).

אם לא אכפת לך לעבוד על דור 2 ומתי שבא לך אינטרנט מהיר להחליף לדור 3

אז קח את ה6120, לא יקר, אחלה טלפון. (מתחמם לפעמים על דור 3, בגלל זה אמרתי להחליף לדור 2 :))

פורסם

אל תתקרב ל6500S, מספיק דברים רעים אמרו עליו, סך הכל 6280/6288 חדש (אם אתה מכיר את התקלות שלהם).

אם לא אכפת לך לעבוד על דור 2 ומתי שבא לך אינטרנט מהיר להחליף לדור 3

אז קח את ה6120, לא יקר, אחלה טלפון. (מתחמם לפעמים על דור 3, בגלל זה אמרתי להחליף לדור 2 :))

באמת?? לא ידעתי שהוא כזה בעייתי , אם ככה , אז תשכח מזה... :)

פורסם
  • מחבר

לסיכום, יש לנו N95 ויש לנו 6120. תודה רבה, כנראה שאנחנו קונים את הטלפון היום :)

פורסם

N95 טלפון שמלא פיצ'רים, אך המחיר בהתאם (בהנחה שאין מבצעים מטורפים כרגע)

6120C טלפון פשוט יחסית, שמצריך מעבר לדור 2 על מנת להנות ממנו בצורה אולטימטיבית.

שניהם דור 3.5

בכל מקרה תראה את כל הדגמים שיש להם שם.

אולי תגלה מבצע אחר :)

ובאופן כללי, למרות שאמרו שהם לא מוכרים מוטורולה כבר, בחיים אל תעשה את השטות הזאת שוב ותיקח מוטורולה או סמסונג :P

דרך אגב, כל הנושא של סנכורן בNOKIA עובד מעולה.

פורסם

N95 טלפון שמלא פיצ'רים, אך המחיר בהתאם (בנחה שאין מבצעים מטורפים כרגע)

6120C טלפון פשוט יחסית, שמצריך מעבר לדור 2 על מנת להנות ממנו בצורה אולטימטיבית.

שניהם דור 3.5

בכל מקרה תראה את כל הדגמים שיש להם שם.

אולי תגלה מבצע אחר :)

ובאופן כללי, למרות שאמרו שהם לא מוכרים מוטורולה כבר, בחיים אל תעשה את השטות הזאת שוב ותיקח מוטורולה או סמסונג :P

דרך אגב, כל הנושא של סנכורן בNOKIA עובד מעולה.

היום שיש באורנג' גם את הN85 וגם את הN96 , אפשר לקבל אותו כמעט בלי כסף...

פורסם
  • מחבר

2400 שקל קצת יקר לי, נראה לי שאני אלך על ה-6120. רק אני אשמח אם תסבירו לי למה הכוונה לעבור לדור 2 :)

פורסם

תפריט -> הגדרות -> הגדרות הטלפון -> טלפון -> רשת -> מצב רשת (GSM) זה המעבר לדור 2, זה ממש שטויות לביצוע.

תפריט -> הגדרות -> הגדרות הטלפון -> טלפון -> רשת -> מצב רשת (DUAL MODE) זה המעבר לדור 3-3.5 ו2 כשאין אנטנה של דור 3.

במידה והSIM שלך הוא SIM של דור 2, הם ירצו שתחליף לSIM שיתאים לדור 3...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים