עבור לתוכן

האם מומלץ לרכוש טלפון סלולרי דרך חנות רגילה ולא חברת הסולולרי שלי?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התעניינתי בטלפון מסויים וראיתי שהמחיר שלו זול יותר ב300 שקל בחנויות ב zap מאשר באורנג'. השאלה שלי היא אם יש עם רכישה כזאת בעיה כלשהי מבחינת אחריות או דברים אחרים. והאם מישהו מכם התנסה ברכישה בחנות כזאת ויכול להגיד אם זה בסדר או להמליץ לי על חנות מסויימת מאחר ויש מספר חנויות שהמחיר בהן כמעט זהה.

תודה רבה לכם ;D.

פורסם

כפי שאמר קודמי

במידה ואתה מדבר בכמות שתגרום לזיכוי על המכשיר, אין לך טעם לקנות את המכשיר במקום אחר (קנייה במקום אחר זהו כסף שלא יוחזר לך בסופו של דבר).

אם בכל מקרה תעדיף לקנות במקום אחר, אם מדובר על דגם שנמצא אצל ספקית הסלולר שלך, לא צריכה להיות בעיה, רק עדיף שתשאל מראש.

אם מדובר על דגם שלא קיים אצלם, רוב הסיכויים שלא תקבל שום אפשרות לתיקון שלו.

אחריות יצרן תקבל רק בחנות שקנית ממנה (ואם היא תפשוט רגל, אז בעיה שלך), ואם תבחר לשלם על אחריות לחברות הסלולר, תוכל לקבל את האחריות שם, במידה והמכשיר יוכל לקבל אחריות.

פורסם
  • מחבר

לשמחתי/צערי אני לא מדבר הרבה, ככה שהאופציה הזאת לא תקפה. תודה עזרתם לי :xyxthumbs:

פורסם

כמה זה לא הרבה?

כי כל חברה מביאה כל פעם מבצעים אחרים...

50, 100, 150, 200 שקל חשבונית וכו'...

אל תשכח שבדרך כלל מדובר על גובה חשבונית ולא כמות דקות.

פורסם
  • מחבר

בסביבות ה-50 שקל

פורסם

אז למה לך לבזבז כסף על מכשיר אחר בכלל?

עדיף לך להשאר עם הטלפון שלך ולקנות בסכום של המכשיר החדש דברים שיועילו לך יותר.

פורסם
  • מחבר

הייתי מעדיף גם ככה, אבל אני צריך ספיקר מה שאין לי עכשיו והגיע הזמן להשתדרג קצת- מה שיש לי עכשיו הוא מ-2003 :-X

פורסם

לזכרוני לרוב המכשירים מ2003 כבר היה ספיקר

אולי המכשיר שלך נקנה ב2003 אבל הדגם היה כבר בן שנה שנתיים....

בכל מקרה, אם אתה לא צריך מכשיר רציני, תוכל אפילו לקנות מכשיר יד שניה בכמה מאות שקלים...

זה סוג של הימור אבל לפעמים זה משתלם

פורסם

לגמרי...

בלי קשר יש מספיק מכשירים זולים אפילו ברשתות כמו הום סנטר וכדמה, אולי יתאים לך.

פורסם

מה הקשר בין ספיקר ובין שנת ההוצאה של המכשיר?

אל תתפוס אותי במילה, אבל משנה מסויימת הרוב הגדול של המכשירים החדשים יצאו עם ספיקר

בדיוק כמו שהיה עם BT בזמנו ועם הTSעכשיו

פורסם

מצד שני, יש מכשירים (של SE בעיקר) שעד היום אי אפשר ממש לטעון שהספיקר שלהם הוא יותר מסימון V ברשימת הפיצ'רים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים