פורסם 2009 במרץ 216 שנים שלום.קראתי לאחרונה על שיטת בייטס. שיטה לשיפור ראיה.מישהו ניסה אותה? שמע עליה?מצד אחד השיטה שמעת די מבטיחה ואפשר להגיד גם הגיונית. אבל מצד שני מוזר שהשיטה לא התפרסמה כלל.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים נסיון עם השיטה אין לי ואני גם לא רופא אבל בהחלט נראה מעניין וגם הגיוני מה שמוסיף לאמינות השיטה לדעתי שהוא מוצא בחינם. תכלס אותי זה ממש עניין אותי אז קראתי קצת והתרגילים שם יכול להיות שהם לא מועילים אבל בהחלט לא נראים מזיקים
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אני דווקא לא רופא אבל אני בביטחון יכול להגיד שהשיטה הזו שווה עיון ( עיניים , עיון , חחח ) נוסף והיא אכן תקל על מספר סימפטומים שיכולים להכביד על הראיה , ישנם כמובן גורמים של זיהום ו / או פגיעה שהשיטה יכולה בהחלט להקל , להיטיב ולשפר , אבל מהמעט שקראתי , השיטה טובה מאוד ממש כמו שספורט הוא בריא לגוף , אז כן אם תרצה לקרא לשיטה הזו תרגיליי ספורט ואימון לעיניים - אז כן והיא מעולה .(בשבילי גם יוגה ומטיציה לסוגיה הם ספורט כמו טאי צ'י וצ'י קונג וכו')
פורסם 2009 במרץ 716 שנים בתור מי שקנה את הספר, השתדל לקרוא אותו בעיון, ואז להבין שהוא לא שווה אגורה - הייתי ממליץ לך לוותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.