פורסם 2009 במרץ 216 שנים כמו רבים וטובים קניתי לאחרונה את הSAMSUNG OMNIAאשר רצה על WINDOWS MOBILE 6.1התקנתי בו את האנטי וירוס של ESETאשר רשום באתר שלהם בפירוש שתומך בפלאפון זהאבל כאשר המערכת הפעלה עולה האנטי וירוס תוקע אותהוהפלאפון ניהיה חתיכת פלסטיק חסרת תועלת.רעיונות למישהו איך לעקופ את העליה של האנטי וירוס עם הוינדוס ?האם יש משהו בסגנון מצב בטוח שאפשר להעלות ולהסיר תוכנות מותקנות לפני שהן תוקעות את המערכת ?תודה.
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אני לא חושב שיש מישהו שמוכן לבזבז את הזמן בליצור וירוסים ל WINDOWS MOBILE... :
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אני לא חושב שיש מישהו שמוכן לבזבז את הזמן בליצור וירוסים ל WINDOWS MOBILE... : וגם אם כן , ברוב המקרים שתוריד משהו זה יהיה למחשב האישי ושם תוכל לסרוק את הקבצים כדי לגלות ווירוסים...
פורסם 2009 במרץ 416 שנים מחבר קודם כל כבר התקנתי את האנטי וירוס - והמכשיר נתקעככה שעכשיו כבר מאוחר מידי להגיד - למה להתקין אנטי וריוס על וינדוס מוביל ?והסיבה היא , כי כן, יש וירוסים לוינדוס מוביל שמשביתים מכשיר, או סתם שולחים בבלו טוט שטויות לכל מי שנמצא מסביב.בכל מקרה פתרתי את הבעיה של האנטי וירוס על ידי HARD RESETמה שגרם לאובדן כל המידע שהיה לי על המכשיר, אבל לפחות עכשיו הוא עובדועכשיו גם אני יודע שלא להתקין את האנטי וירוס של ESET.
פורסם 2009 במרץ 416 שנים קודם כל כבר התקנתי את האנטי וירוס - והמכשיר נתקעככה שעכשיו כבר מאוחר מידי להגיד - למה להתקין אנטי וריוס על וינדוס מוביל ?והסיבה היא , כי כן, יש וירוסים לוינדוס מוביל שמשביתים מכשיר, או סתם שולחים בבלו טוט שטויות לכל מי שנמצא מסביב.בכל מקרה פתרתי את הבעיה של האנטי וירוס על ידי HARD RESETמה שגרם לאובדן כל המידע שהיה לי על המכשיר, אבל לפחות עכשיו הוא עובדועכשיו גם אני יודע שלא להתקין את האנטי וירוס של ESET.אני לא רואה סיבה להשאיר את הבלוטות' דלוק כל הזמן ולכן לא מבין איך אתה יכול לקבל ווירוסים או "שטויות" מכל מי שנמצא מסביבך , זה שוחט בזמן סוללה.כנ"ל לגבי הWIFI , כשצריך הוא דלוק וכשלא אז לא...בכל מקרה אני שמח שהסתדרת רק חבל שזה עלה לך בכל המידע שהיה לך עליו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.