עבור לתוכן

צריך המלצה לפלאפון בבקשה

Featured Replies

פורסם

אני עובר לפלאפון אחרי שנשבר לי סופית מסלקום ורציתי לדעת איזה מכשיר המומחים פה ממליצים

אני מתלבט בין N85 , Omnia ,E71

שתי נוקיות וסמסונג אחד , מחירים טובים ופחות או יותר אותו דבר אז זה לא העניין

רוצה את הכי טוב מבחינת שיכלולים

או אולי משהו אחר?? הנה לינק לקטלוג של המכשירים שלהם

http://www.pelephone.co.il/web/new/Web/Catalog_Minisite/CatalogMinisite.html

פורסם

הN85 עוד לא הגיע לפלאפון (רשום שהוא יוכנס בקרוב)

באופן כללי , רשמת 3 מכשירים שהם די שונים באופי שלהם , לאיזה צרכים אתה מייעד את המכשיר?

פורסם
  • מחבר

כן אבל הבנתי שהוא הולך להגיע בקרוב ואפשר לשחק בו בחנות החדשה שלהם בגני התערוכה.. אז אולי אני אלך לשם

בגדול אני רוצה שיהיה נוח לגלוש באינטרנט , מולטימדיה משחקים וכל זה

ושיהיה נוח לסמס כי אני עושה את זה הרבה

פורסם

כן אבל הבנתי שהוא הולך להגיע בקרוב ואפשר לשחק בו בחנות החדשה שלהם בגני התערוכה.. אז אולי אני אלך לשם

בגדול אני רוצה שיהיה נוח לגלוש באינטרנט , מולטימדיה משחקים וכל זה

ושיהיה נוח לסמס כי אני עושה את זה הרבה

לי יש את הN85 מאורנג' , לסמס נוח אבל לא כמו שיהיה לך אולי בE71 (למרות שלא התנסיתי בו , פשוט נראה לי שמקלדת מלאה יותר נוח) , המקשים נמצאים כולם על אותו מישור (קשה לתאר לך בדיוק מה הכוונה) וקורה לי שאני לוחץ על מקש אחר מזה שרציתי ללחוץ.

לגבי מולטימדיה ומשחקים , הN85 בהחלט חביב וכנ"ל לגבי האומניה (מסך מגע , לא?) , שוב לגבי הE71 קשה לי להעיד למרות שבהיותו נוקיה לא אמורות להיות לו בעיות בנושא ולמרות שהוא מוגדר מכשיר לשוק העסקי.

לגבי גלישה באינטרנט , הE71 והאומניה לדעתי יהיו יותר טובים מהN85 אבל גם לא בהרבה , גלישה בסלולר באופן טבעי היא פחות נוחה מגלישה במחשב....

פורסם

במולטימדיה ומשחקים הN85 מנצח, אבל באינטרנט כולם אותו דבר עם יתרון קטן לאומניה בגלל המסך מגע, אני ממליץ לחכות לN85.

פורסם
  • מחבר

במולטימדיה ומשחקים הN85 מנצח, אבל באינטרנט כולם אותו דבר עם יתרון קטן לאומניה בגלל המסך מגע, אני ממליץ לחכות לN85.

תודה רבה , לקחתי לתשומת ליבי[br]פורסם בתאריך: 2.03.2009 בשעה 11:47:10

תודה רבה , לקחתי לתשומת ליבי

נראה לי שאתה צודק , אני אלך לראות אותו בגני התערוכה באירוע שלהם , נשחק איתו קצת ועם שאר המכשירים

הכי טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים