עבור לתוכן

IPHONE 3G בישראל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רגע, אם אני קונה אייפוד, לא אוכל לראות שמות של שירים בעברית ?!?!?

חשוב לי שתהיה הצגת שמות בעברית, ממשק אני מעדיף בכל מקרה באנגלית.

האם שאני אטעין את האייפוד בשירים עם שם בעברית, הוא יציג זאת טוב?

דבר נוסף האם אפשר להציג לפי תקיות ?

• תגובות 39
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המון בלאגן וסלט עשיתם פה.

לי אישית יש את הiPod Touch 2G (החדש) ואני יכול לענות על כל השאלות שלכם בקשר אליו וגם לiPhone, על כל גרסאותיו.

דבר ראשון בנוגע לפריצה, יש כבר פריצה לכל המכשירים, לשני הIPOD TOUCH ולשני הIPHONEים.

פונט עברי יש בכל מכשיר פרוץ או לא, הדפדפן אינטרנט מראה עברית רגילה (לא הפוכה) כנ"ל המייל, אבל אין מקלדת בעברית והנגן מראה עברית אבל הפוכה (לי אישית יש ממש קצת מוזיקה בעברית אז תוך שתי דקות הפכתי את הכל עם הפוך על הפוך).

ממשק עברי + תיקון לעברית הפוכה + מקלדת יש לכל המכשירים (מחייב פריצה) בגרסאת מערכת ההפעלה 2.2 בחינם ובתשלום, בגרסא החדשה ביותר, 2.2.1 אין לשום מכשיר את הממשק העברי בחינם, כאן תצטרכו לשלם אבל יש קבוצה בשם OpenHebrew שמפתחת עברית חינמית - קוד פתוח לגרסא האחרונה, ככה שבקרוב מאוד יהיה גם בחינם.

GPS יש מובנה בIPHONE 3G בלבד, אם אתם רוצים GPS בIPOD TOUCH / IPHONE 2G שלכם תצטרכו לקנות מתאם קטן ב75$.

עוד שאלות?

פורסם
  • מחבר

רכשתי בשעה טובה אייפוד טאצ' 2G 16 ג'יגה.

איך אני יכול לתקן את הסנכרון שפת עברית ?

במייל בג'ימייל העברית הפוכה לחלוטין. ב WEB בכלל לא, רק שיש DROPDOWN MENU אז העברית הפוכה.

כיצד ניתן לסדר זאת ללא פריצה. תודה מראש.

פורסם

סנכרון שפת העברית? מה הכוונה?

במייל הכותרת אכן הפוכה אבל התוכן לא הפוך, כנ"ל הSafari.

אם אתה רוצה עברית נורמלית + ממשק + מקלדת תצטרך לשלם (נכון להיום עובדים גם על עברית חינמית ככה שבקרוב לא תצטרכו לשלם).

פורסם
  • מחבר

סנכרון שפת העברית? מה הכוונה?

במייל הכותרת אכן הפוכה אבל התוכן לא אמור להיות, כנ"ל הSafari.

אם אתה רוצה עברית נורמלית + ממשק + מקלדת תצטרך לשלם (נכון להיום עובדים גם על עברית חינמית ככה שבקרוב לא תצטרכו לשלם).

חובה אבל לפרוץ את המכשיר בשביל זה? או שאת העברית החינמית הבאה עלינו לטובה יהיה אפשר להתקין כתוסף רגיל ?

פורסם

חובה אבל לפרוץ את המכשיר בשביל זה? או שאת העברית החינמית הבאה עלינו לטובה יהיה אפשר להתקין כתוסף רגיל ?

חובה לפרוץ

פורסם

תבקר בApp store, תוריד מלא משחקים ותוכנות, תפרוץ את המכשיר ותהנה ממנו הוא מדהים.

פורסם

ד"א: נלקח מ www,iphones.co.il

Pod Touch 2G נפרץ לגמרי

אז כל ההמתנה הארוכה שהרבה ממשתמשי האייפוד טאץ' 2G חיכו אליה, הגיע הרגע-

שצוות ה-devteam הצליח ופרסם היום את ה-patch הגמור והמלא לפריצת המכשיר בצורה נוחה וקלה יותר.

היו כמה שכבר הצליחו לפרוץ את מכשיריהם בעזרת תוכנות לא רשמיות ודרכים עקיפות, אבל בקרוב

מאוד נפרסם כאן מדריך לפריצת האייפוד טאץ' החדש מהדור השני בקלות בעזרת דרכים נוספות.

וכרגע לאפל צפוייה משימה לקראת הפירצה החדשה וכנראה שתצטרך לשחרר מהר גרסא חדשה

למכשיר שאולי שוב יהיה קשה לפצח אותה, אם בכלל.

אז הישארו מעודכנים לעדכונים נוספים ומדריכים לפריצה בקרוב!

עדי נחום,

מנהל קהילת אייפונס - ראשי

פורסם
  • מחבר

וואלה בשורה משמחת, כי בידיוק אני קניתי את הטאצ'.

השאלה האם הפריצה יכולה לגרום לנזק למכשיר והאם הפריצה כוללת התקנת עברית ? או שעדיין אין עברית לטאצ' בגרסא הקיימת.

פורסם

נכון הפריצה יצאה אתמול, אני כבר פרצתי את הiPod שלי, למרות שהוא היה פרוץ עם הפריצה הישנה יותר שלא פרצה את הNOR file מה שלא איפשר לעשות BOOT לIPOD בלי מחשב.

הפריצה פשוטה מאוד וגם המשתמש הממוצע מאוד יכול להשתמש בה.

בקשר לעברית, שוב כמו שאמרתי קודם, מקלדת יש, עברית כולל ממשק והיפוך כדי שהיא תראה נורמלי יש רק בתשלום, בiphones.co.il ב195 ש"ח, על עברית חינמית לגרסא האחרונה עדיין עובדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים