עבור לתוכן

IPHONE 3G בישראל

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

מזה זמן רב שאני מחפש מקום שמוכר אייפון 3G 16 GB בישראל במחיר הגון ולא בסברת ה 3600 שקל.

איני יודע מה הפרוצידורה בכלל על מנת להחזיק מכשיר אייפון בארץ והאם כל המחירות האלו נחשבות כעברה על החוק.

במידה ומישהו מכיר מקום שמוכר אייפונים חדשים במחיר הגיוני כגון 2700-2900 שקל

אשמח להמלצות.

טיפים, הסברים והבהרות בכל הנוגע לנושא האמופרי הזה "IPHONE" ועוד בישראל

יתקבלו יותר מבברכה.

שבת שלום,

עודד.

• תגובות 39
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האייפון לא נמכר ולפי דעתי גם לא יימכר בישראל.

האופציה הכי טובה היא לקנות אותו בחו"ל, אני השגתי במזל ב-1700 שקל (8GB) בשוויץ אבל עכשיו לא בטוח שמוכרים עוד לאנשים שהם לא אזרחים. אפשר לקנות בחנויות פרטיות בארה"ב ב-600$ ובעוד כמה ארצות באירופה..

זה לא עבירה על החוק המכירות בארץ, אבל אם אתה קונה מחו"ל אתה צריך לשלם עליו עוד 32% מכס (מה שעושה את העניין יקר), או שאתה שם אותו בכיס, את הדברים האחרים זורק בתיק שהולך לבטן המטוס ואומר שהוא היה שלך ושלא קנית אותו בחו"ל, רוב הפעמים זה עובד.

יש לך הרבה מקומות של אנשים שהביאו איזה 4-5 מכשירים מחו"K, ומוכרים אותם בסביבות ה 2500-3000 ש"ח, למשל כאן:

http://www.iphones.co.il/forum/forumdisplay.php?f=16

בנוגע לאמופרי שהתכוונת, זה SIM-FREE, מה שאומר שתוכל לשים בו את הסים שלך ולהפעיל אותו עם המספר שלך. ברוב המכשירים זה לא ככה, והסים של ישראל לא יפעל שם, עד שלא תקנה כרטיס שנקרא טורבו-סים שמכניסים אותו ביחד עם הסים והוא עובד על המכשיר איכשהו, ואתה יכול לדבר חופשי.

יש כמה מכשירים שהם מגיעים SIM-FREE מהחנות, כך שזאת אופציה יותר טובה.

ובכלל, למה אתה רוצה אייפון? אני כאחד שמת עליו חייב להזהיר אותך:

- המצלמה שלו ממש חרא, קצת חושך ויש מלא "רעש" בתמונה, אין פלאש או פוקוס ושום דבר.

- הרמקול שלו חלש יחסית לפלאפונים אחרים, דבר שאותי לפחות ממש משגע.. בשיחה על ספיקר אתה בקושי שומע משהו.

- הכול חייב להיות עם ה-ITUNES של אפל, אם אתה מסנכרן אותו עם המחשב שלך אתה לא יכול להעתיק את מה שבאייפון למחשב אחר, אם לדוגמא אתה עובר מחשב הכול נמחק לך.

אז למה אני אוהב אותו? רק בגלל כל התוכנות והמשחקים שיוצאים לו שעושים אותו מכונת בידור ענקית.

וגם עוד משהו זה שאין לו אחריות, הוא נופל לך נשבר ו... זהו...

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האייפון לא נמכר ולפי דעתי גם לא יימכר בישראל.

האופציה הכי טובה היא לקנות אותו בחו"ל, אני השגתי במזל ב-1700 שקל (8GB) בשוויץ אבל עכשיו לא בטוח שמוכרים עוד לאנשים שהם לא אזרחים. אפשר לקנות בחנויות פרטיות בארה"ב ב-600$ ובעוד כמה ארצות באירופה..

זה לא עבירה על החוק המכירות בארץ, אבל אם אתה קונה מחו"ל אתה צריך לשלם עליו עוד 32% מכס (מה שעושה את העניין יקר), או שאתה שם אותו בכיס, את הדברים האחרים זורק בתיק שהולך לבטן המטוס ואומר שהוא היה שלך ושלא קנית אותו בחו"ל, רוב הפעמים זה עובד.

יש לך הרבה מקומות של אנשים שהביאו איזה 4-5 מכשירים מחו"K, ומוכרים אותם בסביבות ה 2500-3000 ש"ח, למשל כאן:

http://www.iphones.co.il/forum/forumdisplay.php?f=16

בנוגע לאמופרי שהתכוונת, זה SIM-FREE, מה שאומר שתוכל לשים בו את הסים שלך ולהפעיל אותו עם המספר שלך. ברוב המכשירים זה לא ככה, והסים של ישראל לא יפעל שם, עד שלא תקנה כרטיס שנקרא טורבו-סים שמכניסים אותו ביחד עם הסים והוא עובד על המכשיר איכשהו, ואתה יכול לדבר חופשי.

יש כמה מכשירים שהם מגיעים SIM-FREE מהחנות, כך שזאת אופציה יותר טובה.

ובכלל, למה אתה רוצה אייפון? אני כאחד שמת עליו חייב להזהיר אותך:

- המצלמה שלו ממש חרא, קצת חושך ויש מלא "רעש" בתמונה, אין פלאש או פוקוס ושום דבר.

- הרמקול שלו חלש יחסית לפלאפונים אחרים, דבר שאותי לפחות ממש משגע.. בשיחה על ספיקר אתה בקושי שומע משהו.

- הכול חייב להיות עם ה-ITUNES של אפל, אם אתה מסנכרן אותו עם המחשב שלך אתה לא יכול להעתיק את מה שבאייפון למחשב אחר, אם לדוגמא אתה עובר מחשב הכול נמחק לך.

אז למה אני אוהב אותו? רק בגלל כל התוכנות והמשחקים שיוצאים לו שעושים אותו מכונת בידור ענקית.

וגם עוד משהו זה שאין לו אחריות, הוא נופל לך נשבר ו... זהו...

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

3000 שקל ל 8 ג'יגה ?! לא לשמה אני מכוון, שכן האתר הזה ממוסחר בגלל שהוא אתר של כאלו שמוכרים בועשק.

וכל מי שמוכר בפחות מ 3600 שקל נחמק ועף מהאתר.

אני מעוניין באייפון מכיוון שאני נוסע כל יום ברכבות ואוטובוסים לתל אביב והנגן שלי (סנסה 8 ג'יגה) הפסיק לעבוד קיבינימט ואני תקוע בלי מוזיקה.

אני רוצה מכשיר אחד שיהיה גם טלפון וגם נגון מוזיקה מבלי לבזבז יותר מדיי.

הגימיק שת הטאצ' סקין נחמד אבל המחיר לא מצדיק רכישה. 3600 שקל זה מכיר של מסך יוקרה ו\או מחשב ברמה גבוה. לא גאג'ט טלפוני.

2800 שקל זה הסכום שאני מוכן לשלם בעבור אייפון 3G 16 ג'יגה, במידה ומישהו מכיר מהיכן אוכל לקנות,

אודה לו מאד.

לגבי חול, אין לי אפשרות לטוס לחול... אני עובד כמו חמור, אם מישהו טס לחול בקרוב ומוכן לעשות לי ג'סטה בתשלום, אודה לו :)

פורסם

בתור האפשרות הזולה יש 6120C שתומך ב 8 גיגה זכרון. לא רשמית. אבל שלי עובד יופי. עם MICRO SD של 8 ג'יגה. אני מרוצה ממנו מאד

בתור משהו יקר יותר יש לך לדוג' את את דירת ה N של נוקיה. ובלי כל הצרות של IPHONE

ד"א

מציאה !!! 4 אייפונים דור 3 16 גיגה צבע לבן או שחור 2800 ש"ח ההודעה הראשונה בפורום שם.

פורסם
  • מחבר

בתור האפשרות הזולה יש 6120C שתומך ב 8 גיגה זכרון. לא רשמית. אבל שלי עובד יופי. עם MICRO SD של 8 ג'יגה. אני מרוצה ממנו מאד

בתור משהו יקר יותר יש לך לדוג' את את דירת ה N של נוקיה. ובלי כל הצרות של IPHONE

ד"א

מציאה !!! 4 אייפונים דור 3 16 גיגה צבע לבן או שחור 2800 ש"ח ההודעה הראשונה בפורום שם.

לא חדשים, ממוחזרים ככל הנראה, ושרוטים.

:( אני כנראה אוותר על חלום האייפון. האם יש מכשיר עם JACK אוזניות רגיל שיתאים לי ל CX300 שלי ?

איזה פלאפון יש בהצע, נוקיה אני לא כלכך אוהב, יש לי מכשיר סימביאן כרגע E65 והוא המכשיר הכי גרוע בעולם. איטי מאוד וכבד, שום דבר בו לא זז.

אגב, יש מכשיר של גוגל כבר לרכישה ?

פורסם
יש מכשיר של גוגל כבר לרכישה ?

יש את הG1 שהוא של HTC עם מערכת הפעלה של גוגל..

רשמי עדיין לא מוכרים אותו אבל בזאפ אני בטוח שתמצא אותו...

פורסם

מוכרים אותו רשמית כבר הרבה זמן, יש גם את הDream שהוא בדיוק אותו דבר כמו הG1 רק לא בלעדי ל T-Mobile.

פורסם

אם אתה רוצה אתה יכול לקנות אייפון דור שני יד שניה בעד 2000 מקסימום במצב מעולה עם אביזרים...

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה אתה יכול לקנות אייפון דור שני יד שניה בעד 2000 מקסימום במצב מעולה עם אביזרים...

עם ג'ק אוזניות מיושן שמתאים רק לאזניות אפל הגרועות וגם בלי GPS.

אוף אני מבין שאי אפשר לקנות גאג'ט נורמאלי שלא ביותר מ 3000 שקל. :(

לפעמים אתה כלכך מתבזה פה במדינת ישראל בתור צרכן אלקטרוניקה.

פורסם

מתאם לאוזניות קניתי ב 29 שקל.

פורסם

מתאם לאוזניות קניתי ב 29 שקל.

גם אני.

פורסם

3000 שקל ל 8 ג'יגה ?! לא לשמה אני מכוון, שכן האתר הזה ממוסחר בגלל שהוא אתר של כאלו שמוכרים בועשק.

וכל מי שמוכר בפחות מ 3600 שקל נחמק ועף מהאתר.

אני מעוניין באייפון מכיוון שאני נוסע כל יום ברכבות ואוטובוסים לתל אביב והנגן שלי (סנסה 8 ג'יגה) הפסיק לעבוד קיבינימט ואני תקוע בלי מוזיקה.

אני רוצה מכשיר אחד שיהיה גם טלפון וגם נגון מוזיקה מבלי לבזבז יותר מדיי.

הגימיק שת הטאצ' סקין נחמד אבל המחיר לא מצדיק רכישה. 3600 שקל זה מכיר של מסך יוקרה ו\או מחשב ברמה גבוה. לא גאג'ט טלפוני.

2800 שקל זה הסכום שאני מוכן לשלם בעבור אייפון 3G 16 ג'יגה, במידה ומישהו מכיר מהיכן אוכל לקנות,

אודה לו מאד.

לגבי חול, אין לי אפשרות לטוס לחול... אני עובד כמו חמור, אם מישהו טס לחול בקרוב ומוכן לעשות לי ג'סטה בתשלום, אודה לו :)

שמע, אם ככה לדעתי עדיף לך לקנות אייפוד טאצ'. יש לו את כל הפיצ'רים של האייפון, מוזיקה, סרטים, גלישה ב WIFI, אפליקציות וכו'. זה עולה פחות מחצי מאייפון, אתה לא צריך להסתבך עם הסים פרי (וכל הפרנויות שכל עדכון יהרוס לך את הפריצה).

נכון שככה זה שני מכשירים, אבל לדעתי יש בזה גם יתרון שאתה לא צריך להיות לחוץ כל פעם שאתה שומע מוזיקה שתגמר לך הסוללה לפלפון (ולהפך). וחוץ מזה שהבנתי שהאייפון לא משהו בתור מכשיר פלפון (איכות שיחה, מצלמה, נוחות) אז אולי זה לא כזה הפסד.

החלטה שלך

פורסם
  • מחבר

שמע, אם ככה לדעתי עדיף לך לקנות אייפוד טאצ'. יש לו את כל הפיצ'רים של האייפון, מוזיקה, סרטים, גלישה ב WIFI, אפליקציות וכו'. זה עולה פחות מחצי מאייפון, אתה לא צריך להסתבך עם הסים פרי (וכל הפרנויות שכל עדכון יהרוס לך את הפריצה).

נכון שככה זה שני מכשירים, אבל לדעתי יש בזה גם יתרון שאתה לא צריך להיות לחוץ כל פעם שאתה שומע מוזיקה שתגמר לך הסוללה לפלפון (ולהפך). וחוץ מזה שהבנתי שהאייפון לא משהו בתור מכשיר פלפון (איכות שיחה, מצלמה, נוחות) אז אולי זה לא כזה הפסד.

החלטה שלך

האמת שאתה אומר דבר נכון, אבל עכשיו בכלל אי אפשר להתקין עליו עברית על האייפוד טאצ' ואי אפשר לעדכן :(

פורסם

בתקציב של 2000 אתה יכול לקנות ככה-

אייפוד טאץ' 8 ג'יגה מהסוג החדש וגם סלולארי נחמד ב-800 שקל(לא חסרים וזה בחירה שלך).

את האייפוד טאץ' 2GEN כבר פרצו אבל אם אתה רוצה פריצה "רשמית" של DEV

TEAM אתה תצתרך לחכות קצת זמן כי זה בתהליכים בגלל שאפל שינו את המערך הגנה על המכשירים שלהם.

בנוגע לקניה של אייפון- תריץ חיפוש ביד 2 (האתר) לא חסרים שם אנשים שמוכרים אייפונים בפחות מ-2500 שהם חדשים/ משומשים לאורך חודש או משהו ממש פשוט. אני לא מבין מה הבעיה של שריטות על האייפון כל עוד זה לא על המסך? הרי אוקי, אז יש פה ושם כמה שריטות קטנות, עם קייס נחמד מעור לא יראו כלום בסוף ככה שתחשוב על זה.

ממליץ לך לעשות סקירת שווקים בחנויות ובגוגל וכדומה ואני אתן המלצה לאתר אייפון נחמד בשם- IPSF ששם יש גם חדשות על אייפונים והוא קטן ונחמד.

בהצלחה ותתחדש! ;)

פורסם
  • מחבר

זה פשוט לא עובד. השוק פרוץ ואלו מכישירם ריגישים, שמעתי על המון מקרים של רכישה יד שניה שלכאורה המכשיר היה נראה חדש,

התברר אחרי כמה ימים של שימוש שיש לו בעיות חומרה\תוכנה חמורות, שלא היו נראות ביום הבדיקה, וגם מקרים רבים על מכשירים ממוחזרים\עברו תיקון או כשל חומרה כבד.

לא מוכן להסתכן, האם יש דרך ליבא אחד במחיר מוזל? שמעתי שיש איזו חברה שמביאה מוצרי אפל באיזה 20 אחוז יותר זול מאשר תקנה ארץ,

האם אפשר להביא דרכם אייפון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים