עבור לתוכן

האם קיים נגן MP3 בנפח 250-300GB ?

Featured Replies

פורסם

ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ?

תודה רבה.

פורסם

אני אף פעם לא אבין למה צריך נגן מוסיקה עם נפח כל כך גדול :nixweiss:

אלה אם כן אתה משתמש בזה גם כDOK אבל גם אז לא נראה לי..

מה אתה שם שם את כל השירי ילדות שלך ואת כל השירים ששמעת אי פעם? :s07:

פורסם

GuGuSH אהבתי :yelclap:

בכל מקרה אני ממליץ לך על ARCHOS (ראיתי שיש להם כמה דגמים אבל אני לא מבין בדגמים של יותר מ80 GB)

פורסם

250 ג'יגה? למה ?

ואל תגיד לי שאתה מתכוון להכניס בזה שירים כי לשירים 8 ג'יגה זה יותר מדיי

אני עם 3 ג'יגה שירים על הEEE שלי שזה כל השירים שיש לי מסתדר מעולה

פורסם

אתה צריך להבין שלא כולם כמוך ויש כמה אנשים , שאני גם בינהם, שיש להם סיפרית מוזיקה של יותר מ3 או אפילו 8 גיגה.

הנה סתם שתראה מוצורפת תמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

וואו...

לא עדיף לקנות הארד דיסק נייד, את הארדיסק לחבר לנגן מוזיקה וככה לשמוע? (אם יש אפשרות כזו, נראה לי היא תהיה יותר זולה מהמפלצת הזאת...)

פורסם

גם לי יש ספריית מוזיקה בגודל כמה מאות ג'יגה אבל זה יותר ארכיון מאשר playlist,

כי רק את ה10% של המוזיקה שאני הכי אוהב העברתי לנגן הנייד - לא רואה צורך בלהפוך נגן נייד לארכיון מוזיקה, בשביל זה יש את מחשבים נייחים.

פורסם

המוזיקה שלך במקרה בFLAC או פורמט לוסלס אחר? כי זה ממש מטורף, פעם היה לי 300MB ואז התחלתי לשמוע עוד המון להקות ועכשיו אני ב (320KBPS) 12GB, אבל 200+ נשמע לי ממש מטורף

פורסם

כאמור ארכוס יהיה הכי מומלץ לנפחים כאלה.

לא להאמין שאת שלי קניתי לפני שנה ומשהו בכזה מחיר עם הרבה פחות מחצי הנפח.

פורסם

250 ג'יגה? למה ?

ואל תגיד לי שאתה מתכוון להכניס בזה שירים כי לשירים 8 ג'יגה זה יותר מדיי

אני עם 3 ג'יגה שירים על הEEE שלי שזה כל השירים שיש לי מסתדר מעולה

ידעת שאתה חוצפן לגמרי?

זה שיש לך אוסף שירים פצפון של מוסיקה גרועה לא אומר שאנחנו צריכים לסבול כמוך.

תעשה טובה, תן לכל אחד לשמוע מה שבא לו בלי להתערב. אני שומע 3 ג'יגה של שירים ביום אחד..

ולפותח הת'רד, הארכוס יהיה מעולה לדעתי...

חבל מאוד לדעתי שאף חברה לא מוציאה נגן עם חיבור SATA לחיבור כונן חיצוני... (כמובן שאני מדבר על נגן טוב, כי זבל סיני לא יעזור לי) שגם יעלה קצת.

פורסם

חח... ברגע, שיהיה נגן כזה שיעלה פחות מ-2000 בערך ל-160 ג'יגה ויתן זמני סוללה סבירים ויתמוך ב-FLAC וגם כן יהיה בגודל של קלאסיק אני מיד רץ קנות מבלי לדבר בכלל.. קיום המקסימום הוא של הארכוסים או "זבל סיני" מיסתורי שיכול להגיע לנפחים הזוים כמו עם זמני סוללה לפעמים... (יש נגן אחד עם 100 שעות נגינה!!! :o)

וכמו שעומרי אמר, 16 ג'יגה שיש עליי תמיד זה כבר מעט לי מאוד! פעם היה לי ספריה של 7-8 ג'יגה והשירים היו בין 128 ל-320 בקידוד ואז התחלתי להשיג שירים ב-FLAC מה שאומר עוד כמה ג'יגות טובות למחשב. קיום אני עומד על בערך 30 ג'יגה וממש לא יודע מה לעשות. רוצה נפח, מחיר טוב ונגן נייד והדבר הכי טוב זה הקלאסיק אבל בגלל החסימות האפליסטיות שלהם של פלאק ואייטונז וכאלה אני לא סובל אותו כל כך, חבל סה"כ, נגן נחמד מאוד! :-\

פורסם

אצלי אין כמות ענקית של אלבומים ב FLAC, הרוב ב MP3@320, אז לא אכפת לי אם הוא אפילו לא יתמוך ב FLAC (גם ככה זה נגן נייד, אני לא הולך להשתמש בו עם HD650 שאני ארגיש את ההבדל...)

לפני ה IAUDIO I7 שיש לי כרגע היה לי את המייזו M6, שם היה לי 8GB

בהתחלה הסתפקתי ב 5 ג'יגה כי זה כל מה שהיה לי.

ואז התחלתי להכיר ו\או להוריד מוסיקה טובה וחדשה, ו 8 ג'יגה זה כלום בשבילי (בגלל זה קניתי את ה IAUDIO, בשאר הדברים המייזו היה מעולה בשבילי)

גם 16 כרגע זה כלום כאשר אני תמיד מתפשר ולא מכניס להקה אחת על חשבון אחרת.

הארכוס יהיה מעולה בשבילי, אבל יקר מדי. נגן כזה לא צריך לעלות יותר מ 300 דולר לדעתי.

כמו שאמרתי, פתרון מעולה יהיה שחברה כלשהי תפתח נגן עם הרחבה לכונן 2.5 אינץ' מאחורה מה שאומר שיהיה בערך בגודל של הקלאסיק, ויאפשר לנו לשים כמה נפח שבא לנו. כמובן שצריך גם סוללה טובה, איכות סאונד לא פחות ועמידות.

פורסם

הארכוס יהיה מעולה בשבילי, אבל יקר מדי. נגן כזה לא צריך לעלות יותר מ 300 דולר לדעתי.

IPOD טאצ' מעפן עולה ככה אז למה שארכוס שעושה הרבה יותר דברים והרבה יותר טוב לא יעלה יותר ? ואפילו לא דיברתי על הנפח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים