עבור לתוכן

עזרה בבחירת מכשיר סלולרי- HTC "יהלום" או סמסונג אומניה החדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אפשרות להחליף עכשיו פלאפון מהעבודה.

הדרישה העיקרית לטלפון היא שקודם כל יהיה טלפון טוב, כלומר- נוח ופונקציונלי, שעון מעורר טוב וכו'.

הדרישה המשנית היא שתיהיה מערכת הפעלה נורמלית, די נמאס לי מהנוקיות המתקדמים עם מערכות ההפעלה המוגבלות, יהיה יתרון לוינדוס.

לאחר סריקה קצרה של המוצרים, הגעתי למסקנה שיש 2 מועמדים ל"אוסקר":

הHTC, מסך מגע, טלפון יפיפה וכו'.

האופציה השניה היא הסמסונג החדש שזה עתה הגיע לאורנג', המכשיר נקרא WIZ או אומניה, אני כבר לא סגור על זה.

גם לו יש וינדוס, אך היה לי את הקודם לכמה ימים (הדור הקודם של הטאץ' הזה) והוא היה זבל זבלים, אני מקווה שזה לא ככה.

השאלה היא, איזה לדעתם מומלץ ולמה?

מצד אחד ראיתי את הHTC והוא קסם לי.

מצד שני אולי הסמסונג טוב בהרבה- הרי הוא חדש יותר.

דרך אגב, כרגע יש לי N95 השחור, ואני מחליף אותו בגלל הצורך במסך מגע והעדפה לווינדוס בתחום של אימיילים וכו'.

אני מבין שאף טלפון שאני אשיג לא יהיה נוח וידידותי כמו נוקיה, אבל בסדר..מה לעשות.

תודה על העזרה, דניאל.

פורסם

יש סמסונג Touchwiz שלפי מה שאני שעמתי מאנשים הוא לא להיט בכלל אבל יש גם סמסונג Omnia I900 שהוא סיפור אחר לגמרי (גם יקר יותר)

הHTC דיאמונד גם כן לא מכשיר להיט....

האמת היא שאין לי מכשיר אחר להמליץ לך בעל מסך מגע (לא מתכוון להמליץ לך על אייפון) אלא אם אתה מתכוון לרכוש בחנות פרטית (לפי מה שהבנתי זה לא המקרה).

בכל מקרה , הסתכלתי עכשיו בקטלוג של אורנג' , אם אכן מדובר באומניה I900 , אז תלך עליו , יש לי חבר שאח שלו הביא אותו מהמזרח והוא מבסוט עליו.

אם מדובר על הTouchwiz , אז תתרחק ממנו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים