פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים שלום לכולם.תהיתי מה בדיוק ההבדל בשימוש בטלפון דור 3 עם סים ישן לעומת סים "חכם" של דור 3.למרות שכתוב בפירוש על הפלאפון שאין להפעיל אותו עם סים שאינו סים "חכם" של דור 3 הוא פועל עם סים ישן ואפשר לבצע אותי שיחות והכל.אז מה בעצם ההבדל ?לא יהיה ניתן לעשות שיחות וידיו ושאר ירקות של דור 3 בלבד ?
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים שיחות וידאו אפשר רק עם דור 3, ז"א רק עם כרטיס USIM(SIM "חכם")גלישת DATA גם אפשר רק עם USIMאאל"ט זה בערך ההבדל בין SIM ל USIMאגב אני כבר כמה שנים משתמש במכשירי דור 3 עם הSIM שקיבלתי בזמנו עם NOKIA 3100 שלי וזה עובד יופי!
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים ואם נגיד יש לי אייפון 3G ואני רוצה את כל השימושים שלו (GPS, ואינט' מהיר) אני צריך USIM נכון?
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים GPS? לא נראה לי...זה נשמע מפגר..מה נשמע מפגר שצריך USIM לGPS?ואומרים לאייפון 3G יש אינט' הרבה יותר מהיר אז בשביל לקבל את האינט' ההרבה יותר מהיר אני צריך USIM או שזה לא קשור וקשור למכשיר...
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים ואם נגיד יש לי אייפון 3G ואני רוצה את כל השימושים שלו (GPS, ואינט' מהיר) אני צריך USIM נכון?הGPS מובנה כך שאין קשר בינו לבין כרטיס הסים.כדי להנהות מגלישה מהירה ברשת הדור השלישי יש צורך בכרטיס USIM.
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים לא צריך USIM לGPS.כדי להשתמש באינטרנט 3G צריך USIM, אבל אינטרנט סלולארי עולה הרבה כסף, דרך WIFI זה חינם ולא קשור איזה סים יש לך (למעשה לא צריך בכלל סים).עריכה: אני רואה שהקדימו אותי.
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים דרך WIFI זה חינם ולא קשור איזה סים יש לךברור שאני לא עומד להשתמש באינט' של סלקום הגנבים האלה!!אבל דרך הWI-FI זה לא קשור לסים? אתה בטוח?וזה נכון שהWI-FI ב3G יותר מהיר בהרבה מהישן?אז בעצם באייפון מה עוזר לי USIM?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.