פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים שלום, רציתי לדעת אם כדאי לקנות סוללות מהסידרה הנ"ל בשביל מצלמה. מדובר בPOWERSHOT A530 של קנון... לא משהו פנסי, אבל עדיין מצלמה...הסוללות האלה אמורות להיות 1.2V ומשהו כמו 2000mA...תודה לעוזרים.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים בהשוואה בין סוללות רגילות נגד GP 2700 VS. GP 200 RCהRC לוקחים, את הדגמים האחרים אני לא מכיר.והמלצה - אם אתה קונה מטען, עדיף של שעתיים לפחות, כמה שיותר איטי, ככה בריא יותר לסוללות (אני לקחתי 6 שעות ובינתיים לא נתקלתי בבעיה)
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים והמלצה - אם אתה קונה מטען, עדיף של שעתיים לפחות, כמה שיותר איטי, ככה בריא יותר לסוללות (אני לקחתי 6 שעות ובינתיים לא נתקלתי בבעיה) מה? שעתיים זה בערך המטען הכי מהיר שיש, וגם זה סתם גימיק שיווקי כי זה לא באמת שעתיים כשמטעינים 4 סוללות במקביל.. אז אתה עוד כותב "לפחות שעתיים" כאילו שכל מטען סיני זבל מטעין 4 סוללות ב-20 דקות או משהו? על מה אתה מדבר?
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר עדיף את ה enloop של סניוהוא גם שומר את הטעינה לזמן ארוך?ואיך האמינות שלהם? (אורך חיים וכו')לגבי הזמן טעינה- חשבתי על הזה של ה6 שעות...תוספת- משום מה התגובות בזאפ היו לא משהו לגבי הסוללות, ואת המטען לא מצאתי בזאפ... מצאתי אומנם באיזה חנות, אבל לא מצויין שם כמה זמן ההטענה ואם המטען מגיע עם הסוללות...
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים מחבר א. אני צריך את הסוללות עד סופ"ש ובהתחשב באין-זמן, ההקפצה מוצדקת לפי דעתי (זה לא שהקפצתי כל חצי שעה....)ב. כבר הזמנתי את הGP (לפני 10 דקות)... תודה.
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים גם אני עם הGP כי לא היה לי כח ללכת לחפש איפה מוכרים את הסניו, ובינתיים אני על אותה רביעיה כמה שבועות טובים בלי טעינה.וגם לי הייתה סיבה טובה להקפיץ, זה לא מנע מהם לתת לי אזהרה |:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.