עבור לתוכן

Palm Pre מגיע לארץ

Featured Replies

פורסם

זהו , זה רשמי , המכשיר הכי מדובר בעולם כיום הולך להגיע לארץ!

הפלאם פרה הולך להיות משווק בלעדית על ידי פלאפון ,שזה דבר מדהים , חברה שלא תמיד היו לה מכשירים מתקדמים פתאום מפציצה במכשירים הכי מתקדמים שיש ועוקפת את שאר החברות. סחתיין להם

אני כבר מת לשים את היידים שלי על הצעצוע הזה (אמן כן יהי רצון)

פורסם

נחכה ונראה כמה פלאפון יסרסו אותו ואז נחליט כמה טוב העניין...

פורסם

אתה יכוללהגיד לנו מאיפה המידע הזה?

הוא עוד לא הושק בעולם לפי מה שהבנתי

פורסם

בצחוק לא הייתי קונה אותו, לקנות מכשיר CDMA בפאלפון זה :screwy:

סביר להניח שאת הHTC למינהם/איפון יהיה ניתן להשיג בחצי מחיר ומטה ולחבר לארונג'/סלקום.

פורסם

בצחוק לא הייתי קונה אותו, לקנות מכשיר CDMA בפאלפון זה :screwy:

סביר להניח שאת הHTC למינהם/איפון יהיה ניתן להשיג בחצי מחיר ומטה ולחבר לארונג'/סלקום.

מה זה משנה אם זה באורנג' או בסלקום או בפלאפון? , הם השיקו רשת חדשה (לפי מה שאני יודע יש להם כרגע באיזור ה1000 מנויים ברשת החדשה).

לNaorPeri , איך הגעת שהם עוקפים במכשירים את שאר חברות הסלולר?? , היצע המכשירים שלהם עדיין יותר מצומצם משאר חברות הסלולר

פורסם

זה לא משנה אם יש להם רשת חדשה, זה מכשיר CDMA לרשת הישנה.

פורסם
  • מחבר

מה נסגר איתכם? מדובר במכשיר שתומך ברשת החדשה של פלאפון רשת GSM סימית לכל דבר.... לא סתם הם התחילו להפציץ במכשירים הרשת שלהם תומכת בכל המכשירים הכי חדשים וסחתיין להם שהם הראשונים להביא את הפאלם הזה , אין דבר כזה שמביאים באותו הזמן של ההשקה העולמית מכשיר לישראל בגדול סדר הזה זה חסר תקדים

פורסם

מה נסגר איתכם? מדובר במכשיר שתומך ברשת החדשה של פלאפון רשת GSM סימית לכל דבר.... לא סתם הם התחילו להפציץ במכשירים הרשת שלהם תומכת בכל המכשירים הכי חדשים וסחתיין להם שהם הראשונים להביא את הפאלם הזה , אין דבר כזה שמביאים באותו הזמן של ההשקה העולמית מכשיר לישראל בגדול סדר הזה זה חסר תקדים

מה שאתה אומר הוא לא מדוייק בכלל , הרשת שלהם עובדת בתדר של 850 MHZ (בדומה לרשת האמריקאית) ולכן רק מכשירים שתומכים בתדר הזה יהיו בקטלוג שלהם.

היתרון של זה הוא שתוכל להביא מכשירים מארה"ב , החיסרון הוא שתצטרך לבדוק כל מכשיר שתרצה (לקנות בארץ) האם הוא תומך בתדר הזה.

קח לדוגמא את הN85 , שים לב שרק בגירסא האמריקאית יש לו תמיכה ב850 (HSDPA 3G)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים