עבור לתוכן

שאלה בקשר לקניה של סלולארי ב-e-bay

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים...

רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה...

פורסם

אני לא חושב שזה הפורום המתאים. כבר הצעתי שיפתח פורום צרכנות אבל אף אחד לא התייחס...

בכל מקרה, הנה הסבר כללי:

ב-eBay כל סוחר או אדם פרטי יכולים לפתוח עמוד מכירה שמסתיים לאחר כמה ימים. העמוד מכירה יכול להיות בצורה של מכרז או מכירה רגילה עם מחיר קבוע. אחרי שזכית במכרז כלשהו או שהזמנת מוצר עם מחיר קבוע, אתה צריך לשלם למוכר. הרוב המוחלט של המוכרים מקבלים תשלום באמצעות האתר PayPal. לאתר הזה אתה צריך להרשם ולתת את פרטי כרטיס האשראי שלך. כדי לשלם למוכר אתה נכנס לעמוד המכירה של המוצר שזכית בו ובוחר באפשרות לשלם. האתר יפנה אותך לעמוד בו תצטרך להזין את האימייל והססמא שלך ב-PayPal, ואחרי זה לעמוד בו תצטרך לאשר את התשלום. אחרי שתקבל את המוצר מהמוכר נהוג לרשום למוכר פידבק חיובי.

מוכר ששולח מוצרים לארץ לרוב כותב גם מה עלות המשלוח. אם המוכר ציין שהוא שולח לכל העולם אבל לא כתב כמה עולה משלוח לארץ אפשר לשלוח לו הודעה ולשאול אותו. התשלום דרך PayPal הוא מאובטח ומבוטח ומומלץ מאד לא להשתמש בשום שיטת תשלום אחרת.

בנוגע לפלאפון, עליך לבדוק באיזה תדרים הוא עובד.

פורסם
  • מחבר

שיחקת אותה עם התשובה. באמת תודה רבה. ובקשר לפלאפון, מבחינת עברית הוא יסתדר?

פורסם

תלוי איזה פלאפון, יש מאות דגמים.

פורסם
  • מחבר

כל הנוקיות עם הסימביאן. או האייפון.

פורסם
  • מחבר

כל הנוקיות עם הסימביאן. או האייפון.

זאת שאלה...

פורסם

מבחינת עברית: נוקיה סימביאן-לא תהיה לך בעיה לשים עברית (אתה יכול בבית או דרך חנות פרטית ב50 שקלים לרוב)

אייפון-אין לי מושג...

לקחת בחשבון את המכס?

אם אתה קונה מוצר מחו"ל במעל 200 $ אתה נדרש לשלם עליו מס מכס כאשר הוא מגיע לארץ, אני יודע שעל מכשירים סלולאריים זה בין 37%-32% מערך המוצר, ז"א לא משתלם כספית..

פורסם

מבחינת עברית: נוקיה סימביאן-לא תהיה לך בעיה לשים עברית (אתה יכול בבית או דרך חנות פרטית ב50 שקלים לרוב)

אייפון-אין לי מושג...

לקחת בחשבון את המכס?

אם אתה קונה מוצר מחו"ל במעל 200 $ אתה נדרש לשלם עליו מס מכס כאשר הוא מגיע לארץ, אני יודע שעל מכשירים סלולאריים זה בין 37%-32% מערך המוצר, ז"א לא משתלם כספית..

רק לתקן אותך.

במידה ואתה מביא את המוצר יחד איתך(כלומר לא דרך הדואר) זה מעל 200 דולר

במידה וזה נשלח דרך הדואר זה מעל 50 דולר

פורסם
  • מחבר

פי איזה חרא! אז עכשיו אני מבין למה אנשים לא מתלהבים לקנות באיביי. וחשבתי שאני חכם בלילה...

פורסם

דווקא איביי מעולה פשוט יש דברים שלא משתלם לקנות שם ויש דברים שכן...

פורסם

ONLYONE תודה על התיקון :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים