עבור לתוכן

אני יכול לבטל תאינטרנט במכשיר דור שלישי?

Featured Replies

פורסם

WIFI זה כמו BT, זה כמו כבל DATA להעברת נתונים.שום חברה סלולרית לא תחייב אותך על זה... אלא אם כן, יש לך אייפון פרוץ ואתה משתמש בWIFI, ברגע שהקליטה של האייפון נחלשת הוא עובר אוטומטית לאנטנה של החברה הסלולרית שלך בלי לידע אותך... מסקנה? אל תקנו אייפון! :silly:

בולשיט, אפשר לבטל לגמרי את הגלישה שלא דרך WIFI במכשיר ע"י 2 לחיצות כפתור. מסקנה? אל תדבר שטויות אם אתה לא מבין כלום.

בכל מקרה, כמו שנאמר, אם אתה גולש דרך WIFI, אין קשר לספקית ואין לה דרך לדעת אפילו שביצעת גלישה שכזו ובטח שלא לחייב אותך על זה.

פורסם

ציפיתי למצוא בנושא משהו אחר האמת...

האם אפשר לבטל חבילת דור 3 (יאנו לא לשלם עליה בכלל, כמובן אחרי שפגה ההתחייבות וכל זה)?

פורסם

אם אתה כבר לא משלם על המכשיר, אפשר (פשוט תגיד להם), אם אתה עדיין משלם על המכשיר, גם אפשר, אבל תשלם על המכשיר יותר, אז כסף לא תחסוך מזה

פורסם

אם אתה כבר לא משלם על המכשיר, אפשר (פשוט תגיד להם), אם אתה עדיין משלם על המכשיר, גם אפשר, אבל תשלם על המכשיר יותר, אז כסף לא תחסוך מזה

אז לפי מה שאתה אומר, אפשר לחסוך את ה-15-30 ש"ח האלה אם סיימתי לשלם על המכשיר?

פורסם

כן, וגם את הפאנטון אם אתה משלם עליו

פורסם

כן, וגם את הפאנטון אם אתה משלם עליו

מדובר במשהו שהוא כללי לחברות הסלולר ?

זה גם בסלקום ככה?(העניין שאפשר לבטל את החבילת דור שלישי בתום התשלום על המכשיר)

עריכה: התקשרתי וזה לא מדויק..אם אני משאיר את המכשיר שלי אצלי אני עדיין משלם על החבילת דור 3..

פורסם

השאלה עוסקת יותר בהיבט הצרכני מאשר בטכני.

כל החברות עושות מה שאסור ובניגוד לחוק דהיינו מחייבות תשלום בעבור שירותי דור 3 ומעלה במכשירים כאלו, גם אם לא מעונינים כלל בשירותים אלו. משרד התקשורת אסר זאת במפורש והוראות הרגולטור (משרד התקשורת במקרה זה) מחייבות על פי חוק.

אם תפנה לסלקום יגידו לך שזה חוקי ובסדר והסכמת לזה כשקנית מהם את המכשיר. זה כמובן שקר כי זה לא חוקי היות וזה בניגוד להוראות משרד התקשורת, וכאשר קנית את המכשיר לא הביאו לידיעתך שזכותך לא להתחייב לשירותים אלו (ואולי אפילו אמרו לך שזה מחוייב להיות כחבילה אחת). אין לזה כל קשר למחיר המכשיר המשולם בתשלומים ולהתחייבות לשלם תשלומים אלו בגין המכשיר עצמו.

פנה לפניות הציבור של סלקום בכתב וכתוב שאתה פונה בתלונה על כך שמונעים ממך האפשרות שהם מחוייבים לתת על פי הוראות משרד התקשורת כלומר לא להנות משירותיהם ולא להיות מחוייב כתשלום חובה בגין שירות זה. ציין כי פנית בעל פה ונציגת סלקום טענה שזה חוקי מה שהם גובים בניגוד להסכמתך ולרצונך וכי הוראות משרד התקשורת לא מחייבות אותם. כתוב במכתב שאתה דורש תשובה בכתב בהתאם להוראות המחייבות להשיב בכתב על כל תלונה שנמסרה בכתב.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה המעמיקה,

שנית, אני אוסיף שכשקניתי את המכשיר והתחייבתי, זה היה בתקופה שהחוק שמשרד התקשורת הוציא עדיין לא היה תקף אם אני לא טועה(31 לדצמבר 07)

זה משנה משהו או ששווה להתאמץ ולנסות בכל זאת להוריד את החבילה?

פורסם

אם זה שווה להתאמץ רק אתה יכול להחליט.

מה יש להפסיד?

אבל תקפיד לפנות בכתב לפניות הציבור וציין כי פניותיך לשירות לקוחות נענו בתשובות סתמיות, מתנשאות

ומעליבות ושלא בהקפדה על הדיוק והאמת. הדגש כי נציגת סלקום טענה שהוראות משרד התקשורת

לא מחייבות אותם, מה שנראה על פניו לא רק כזילזול בלקוח אלא גם כזילזול ברגולטור ובמשרד התקשורת עצמו.

העבר העתר מכתבך גם למשרד התקשורת, באתר שלהם תמצא הכתובת לפניות ותלונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים