עבור לתוכן

אני יכול לבטל תאינטרנט במכשיר דור שלישי?

Featured Replies

פורסם

כלומר יש לי אפשרות בפלאפון בהגדרות של החיבורים

לעשות שזה יתחבר רק דרך WAP GATEAWAY ז"א שככה אני לא מסוגל להכנס לאינטרנט שלסלקום?

פורסם

פשוט אל תשתמש בנקודת גישה של האינטרנט/תמחוק אותה.

פורסם
  • מחבר

מז"א אולי נסחתי את עצמי טוב

אני רוצה שתיהיה לי גישה לאינטרנט רק דרך WIFI

אם אני יבחר את האפשרות ההיא בפלאפון[WAP GATEAWAY]

אז בעצם סלקום לא מקבלת את המידע שיורד למכשיר מאינטרנט? [כי אני מתחבר דרך WIFI]

פורסם

בכל חיבור WIFI המפעילה לא מקבלת מידע למה זמן גלישה וכמות מידע וכדומה... עד כמה שידוע לי לפחות.

פורסם
  • מחבר

בכל חיבור WIFI המפעילה לא מקבלת מידע למה זמן גלישה וכמות מידע וכדומה... עד כמה שידוע לי לפחות.

הם מקבלים והם גם לוקחים על זה כסף :'( :'( גם עם כיבת ת3G שלהם

פורסם

בולשיט, זה כמו לקחת כסף על מידע שאתה מעביר בBT

פורסם

WIFI ממש לא עולה כסף, מה שעולה כסף זה חיבור DATA דרך הספקיות.

פורסם
  • מחבר

WIFI ממש לא עולה כסף, מה שעולה כסף זה חיבור DATA דרך הספקיות.

לך תבדוק בסלקום :nixweiss:

פורסם

אתה יודע מה זה WIFI?

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה זה WIFI?

יודע

:bash:

פורסם

ואין לזה שום קשר לספקית, אף אחד לא גובה ממך על זה כסף, ברור שיש נקודות סגורות בתשלום של מקום פרטי, למשל מסעדה או בית מלון.

פורסם
  • מחבר

ואין לזה שום קשר לספקית, אף אחד לא גובה ממך על זה כסף, ברור שיש נקודות סגורות בתשלום של מקום פרטי, למשל מסעדה או בית מלון.

למה אתה מתווכח, גש נקודת תמיכה של סלקום ותשאל עם גישה לאינטרנט דרך WIFI לא לאתר שלהם עולה כסף ותראה

פורסם

אם אתה גולש דרך WIFI, סימן שאתה גולש דרך נתב כלשהו, שבטח לא קשור לסלקום, אז איך יכול להיות שסלקום מחייבים אותך?

פורסם

למה אתה מתווכח, גש נקודת תמיכה של סלקום ותשאל עם גישה לאינטרנט דרך WIFI לא לאתר שלהם עולה כסף ותראה

כנראה פשוט היה חוסר הבנה בינך ובין נציג/ת סלקום.

פורסם

WIFI זה כמו BT, זה כמו כבל DATA להעברת נתונים.שום חברה סלולרית לא תחייב אותך על זה... אלא אם כן, יש לך אייפון פרוץ ואתה משתמש בWIFI, ברגע שהקליטה של האייפון נחלשת הוא עובר אוטומטית לאנטנה של החברה הסלולרית שלך בלי לידע אותך... מסקנה? אל תקנו אייפון! :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים