עבור לתוכן

קונה אייפון... כמה שאול חשובות. לעזור בבקשה!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות אייפון שבוע הבא .. הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שהמחיר של אייפון 3גי 8ג"ב עם טורבוסים הוא בסביבות 3100.+ביטוח לשנה

לעומת זאת אייפון 3ג'י 8ג"ב סיםפרי הוא 600 ש"ח יותר ברוב האתרים...+ביטוח לשנה

למה זה???

חשבתי לקנות את האייפון עם הטורבוסים ופשוט לעשות לו בבית סיםפרי... השאלה אם זה יכול לבטל את הביטוח או אם יש בעיניין הזה סכנות??

מה כולל ביטוח כזה לשנה כמו של רומיפון?

או פשוט להשאר עם הטורבוסים? זה משנה?

אם מישהו יכול לקחת כמה דקות ולהבהיר לי את העניין אני יודה לו מאוד..

אם למישהו יש רעיון לקנייה יותר משתלמת בבקשה שיגיד... אפילו של מכשיר אחר (יותר טוב אם יש כזה)

פורסם

ב600 שקל הוא זיוף...

פורסם

בשש מאות שקל יותר.

הסים פרי תמיד יותר יקר. כי עם סים פרי זה מקורי לא פרוץ ללא שום עזר להפעיל את המכשיר.

סים פרי בד"כ זה עם ניילונים לא פתחו אפילו את האייפון אם זה פרוץ או עם טורבו סים היו חייבים לפתוח את המכשיר והערך שלו יורד...

פורסם
  • מחבר

למה שייפתחו ? פשוט ישלחו בנוסף את הטורבו סים זה כולה כרטיס...

בכל מקרה אני ישאל אותם...

כמה קשה לעשות סים פריי בבית ואם יש סכנה?

אפשר אולי המלצה על חנות אמינה וזולה

פורסם

"לעשות סים פרי" ומכשיר סים פרי זה לא אותו דבר :s07:

פורסם

למה אתה חושב שמוכרים טורבו סימים? כי אין עדיין סים פרי!

באייפון הקודם פרצו את זה, וכל אייפון לא משנה מה בבית היית יכול לעשות אותו SIM-FREE, אבל באייפון החדש פרצו את התוכנות (Jailbreak) אך עדיין לא את המודם ואין בינתיים סים פרי.

מה שכן ה-DEV-TEAM (מי שאחראיים על רוב הפריצות לאייפונים) הוציאו תוכנת פריצה למודם לגרסה 2.2, אבל כבר בגרסה 2.2.1 צריך לחכות לגרסה חדשה וזה לא SIM-FREE אמיתי כמו באייפון הראשון אלא משהו תוכנתי..

בקיצור האייפון החדש SIM-FREE הוא משתלם כי לא צריך להתעסק עם תוכנות שלפעמים עובדות ועם טורבו סימים, אבל מצד שני זה גם עולה יותר...

אז תעשה את השיקול שלך..

עכשיו אני קניתי את האייפון בשוויץ, עלה לי 1700 שקל (!!) ל-3G 8GB. עכשיו נדמה לי שכבר לא מוכרים שם לאנשים שלא תושבי שוויץ, אבל לא בטוח, בכל מקרה בארה"ב יש חנויות שמוכרות אותו ב-200$.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל אחי קראתי וקראתי אבל אני עדיין לא מבין את הקטע הזה... מה לעזעזל לקנות.?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים