עבור לתוכן

שאלה| ipod touch

Featured Replies

פורסם

היי... אני מתכנן לקנות אפילו עוד מחר את האייפוד טאץ'.

אני קונה דור שני כמובן, אפילו שעדיין אין לו פריצה- אני לא יודע עד כמה מותר לדבר על זה פה אז אני לא ארחיב...

עכשיו, אני מתלבט בין הגרסא של ה8 ג'יגה לזאת של ה16.

ההבדל במחיר הוא 400 שקל, ורק להשיג את ה1200 שקל האלה לגרסאת ה8 ג'יגה זה דבר מאוד קשה בשבילי...

רציתי לשאול אותכם מנסיון... אני לא אחד עם מליון שירים, אני שומע הרבה שירים אבל אני לא מהמטורפים האלה עם 300 ג'יגה בייט... אני חושב שכל המוזיקה על המחשב שלי זה בערך 5 ג'יגה...

אז רציתי לשאול, האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לאחד כמוני? כמובן שאני לא אדחוף לאייפוד את כל השירים שאיי פעם שמעתי, אני רק אשים את האהובים עלי יותר... אז האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לי לשירים וגם לסרטים\תמונות\משחקים וכל שאר הירקות? אני לא רוצה להגיע למצב שאני צריך להתחיל למחוק דברים כל יום בגלל חוסר מקום...

תודה מראש! :)

פורסם

היי... אני מתכנן לקנות אפילו עוד מחר את האייפוד טאץ'.

אני קונה דור שני כמובן, אפילו שעדיין אין לו פריצה- אני לא יודע עד כמה מותר לדבר על זה פה אז אני לא ארחיב...

עכשיו, אני מתלבט בין הגרסא של ה8 ג'יגה לזאת של ה16.

ההבדל במחיר הוא 400 שקל, ורק להשיג את ה1200 שקל האלה לגרסאת ה8 ג'יגה זה דבר מאוד קשה בשבילי...

רציתי לשאול אותכם מנסיון... אני לא אחד עם מליון שירים, אני שומע הרבה שירים אבל אני לא מהמטורפים האלה עם 300 ג'יגה בייט... אני חושב שכל המוזיקה על המחשב שלי זה בערך 5 ג'יגה...

אז רציתי לשאול, האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לאחד כמוני? כמובן שאני לא אדחוף לאייפוד את כל השירים שאיי פעם שמעתי, אני רק אשים את האהובים עלי יותר... אז האם הגרסא של ה8 ג'יגה תספיק לי לשירים וגם לסרטים\תמונות\משחקים וכל שאר הירקות? אני לא רוצה להגיע למצב שאני צריך להתחיל למחוק דברים כל יום בגלל חוסר מקום...

תודה מראש! :)

8גיגה זה בעצם 7.5(בערך...)

במידה ותשים את כל ה5 גיגה באייפוד.

7.5-0.5-5=2GB ישאר לך לסרטים,משחקים ותוכנות השאלה היא האם זה מספיק לך?

חצי גיגה בערך זה קבצי מערכת של האייפוד.

יש כבר פריצה- ידנית אומנם.

תחשוב אם זה מספיק לך.

לדוגמא לי גם 4GB יספיק

עריכה: אם זה עוזר לך בKSP יש את גירסת ה16GB ב 1430

פורסם
  • מחבר

כמה שוקל נגיד סרט (באיכות DVD RIP רגיל) שהומר לרזולוציה של האייפוד?

חבר שלי שיש לו אייפוד אמר לי ש700 מ"ב אבל זה נראה לי מוזר, כי הסרט ברזולוצייה שמתאימה למחשב שוקל 700, והרזולוציה של האייפוד היא חצי אם לא פחות מזה..

ואני לא קונה יותר בKSP... נכון, יש להם מחירים מצויינים, אבל אני יודע שאם יתקלקל לי משהו אני יכול ללכת לחפש את החברים שלי... עם שירות לקוחות כזה עדיף כבר להזמין מחו"ל :silly:

פורסם

כמה שוקל נגיד סרט (באיכות DVD RIP רגיל) שהומר לרזולוציה של האייפוד?

חבר שלי שיש לו אייפוד אמר לי ש700 מ"ב אבל זה נראה לי מוזר, כי הסרט ברזולוצייה שמתאימה למחשב שוקל 700, והרזולוציה של האייפוד היא חצי אם לא פחות מזה..

תנסה להמיר,תוריד תוכנה(חינמית כמובן) להמרה לפורמט של האייפוד ותראה כמו הוא שוקל.

ואני לא קונה יותר בKSP... נכון, יש להם מחירים מצויינים, אבל אני יודע שאם יתקלקל לי משהו אני יכול ללכת לחפש את החברים שלי... עם שירות לקוחות כזה עדיף כבר להזמין מחו"ל :silly:

אם תזמין מחו''ל תקבל אחריות בארץ :jump:

פורסם

זה לא נכון..

אני לפני כמה שנים קניתי מחשב שלם מIVORY...

עכשיו זה היה ניסיון ראשון שלי איתם ומאז אני לא נופל יותר עליהם עם מחשבים שלמים..

אבל למדתי שציוד היקפי וחלקים בודדים זה לא כזה נורא..

עם ציוד היקפי עוד לא היה לי בעיות..

פורסם

אני לא יודע בדיוק איך הולך ההסדר המדויק של אפל אבל על פי האחריות הגלובלית שלהם כל מכשיר אייפוד/אייפון/מאק למינהם שנקנה בנקודה X זכאי לאחריות זהה גם בנקודה Y. על כל מכשיר שאתה קונה מאפל יש קוד, על המכשירים הקטנים ניידים- אייפון/אייפוד יש את הקוד על הגב שזה קוד אימות של אפל שכזה. סה"כ זה מגיע על כל אייפוד/ אייפון ככה שאני לא רואה סיבה שלא יתקנו לך את הטאץ' אם תקנה מKSP למרות שלך תדע...

בגלל שאייפון אינו נמכר בארץ הקודש הקטנטנה שלנו אין עדיין עליו אחריות לכל בעלי האייפון בארץ ככה שהם יכולים להשתמש בהם כמחזיק דפים אם הוא נהרס להם.. :kopfpatsch:

אני גם עומד בדרך אולי אולי לקניה של טאץ' וכרגע המחירים דיי תקועים במקום כבר כמה חודשים ואני חושב בהשארה פרועה שתהיה עוד מעט ירידת מחירים ככה שלך תדע.. :P

ותתחדש כמובן! :yelclap:

כנגן הוא חרא, כמכשיר מולטימדיה הוא סבבה ונחמד מאוד! :D

פורסם

אתה צריך לצרף אל המכשיר גם חשבונית שמוכיחה שקנית אותו מחנות שעובדת עם אפל (או משהו כזה.. לא זוכר את הסיפור במדויק..) כדי לקבל אחריות בינלאומית.

פורסם

אני לא יודע בדיוק איך הולך ההסדר המדויק של אפל אבל על פי האחריות הגלובלית שלהם כל מכשיר אייפוד/אייפון/מאק למינהם שנקנה בנקודה X זכאי לאחריות זהה גם בנקודה Y. על כל מכשיר שאתה קונה מאפל יש קוד, על המכשירים הקטנים ניידים- אייפון/אייפוד יש את הקוד על הגב שזה קוד אימות של אפל שכזה. סה"כ זה מגיע על כל אייפוד/ אייפון ככה שאני לא רואה סיבה שלא יתקנו לך את הטאץ' אם תקנה מKSP למרות שלך תדע...

בגלל שאייפון אינו נמכר בארץ הקודש הקטנטנה שלנו אין עדיין עליו אחריות לכל בעלי האייפון בארץ ככה שהם יכולים להשתמש בהם כמחזיק דפים אם הוא נהרס להם.. :kopfpatsch:

אני גם עומד בדרך אולי אולי לקניה של טאץ' וכרגע המחירים דיי תקועים במקום כבר כמה חודשים ואני חושב בהשארה פרועה שתהיה עוד מעט ירידת מחירים ככה שלך תדע.. :P

ותתחדש כמובן! :yelclap:

כנגן הוא חרא, כמכשיר מולטימדיה הוא סבבה ונחמד מאוד! :D

ממש לא חרא, היה לי IAUDIO X5L וההבדל בשמע מזערי. בכ"א אני בעיר משתמש בו לשמוע מוזיקה ואין לי טענות על האיכות.

פורסם

ובאילו אוזניות בדיוק אתה משתמש שאתה יכול להעיד על כך?

כי אני יכול להגיד לך שמנסיון אישי,ש-IAUDIO X5, אחד הנגנים עם איכות הסאונד הטובה ביותר שיצאו אי פעם, נשמע הרבה יותר טוב מהאייפוד טאץ' עם איכות הסאונד הירודה. ממש הבדל של שמיים וארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים