פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים שלום,אני מחפש פלאפון חדש לאחר שהקודם טבעהתקציב שלי הוא בערך 1000 שקל, אפשר לנדוד קצת צפונהחשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה תומך SDHC, מצלמה כמה שיותר איכותית ושיהיה לו חיבור אוזניות סטנדרטייהיה נחמד אם הוא יהיה סימביאן אבל זה לא ממש קריטי ובסך הכל שיהיה לו ממשק נוח ולא יותר מדי מצועצעהמכשיר שהכי תפס את עיני עד עכשיו הוא הנוקיה 5310 ועוד שאלה בקשר לחנויות, אם מישהו יכול להמליץ על חנות שמומלץ לקנות ממנה(שמעתי חוות דעת טובה על eline) אבל נגיד במקרה של ה5310 יש חנות בשם omega phones שזולה בצורה ניכרת, מישהו מכיר אותה במקרה?רצ"ב קישורhttp://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=194תודה מראש.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אני ממליץ על 6131...המצלמה לא הכי טובה אבל הוא בלי שטויות, עם בלוטות' ואני אהבתי אותו...
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים בדיוק אתמול קניתי את ה5310 בהום סנטר עם רמקולים ניידים וכרטיס זכרון 4GB בכ1300 ש"ח. בינתיים אני מאוד ממליץ חוץ מהמצלמה שדי איטית ואין פלאש(למרות שהתמונות באיכות טובה) הכל פה ממש מצויין.
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים יש את הנוקיה 6120C בפחות מאלף, קניתי אותו לאחותי לפני חודש.והוא גם סימביאן אם זה חשוב לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.